Έκλεισε σήμερα για απολύμανση το Δημοτικό Σχολείο Κεφάλου (ΦΩΤΟ)

16
2821

Κλειστό παρέμεινε σήμερα, Πέμπτη 13 Μαϊου, το Δημοτικό Σχολείο Κεφάλου, με απόφαση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, για την απολύμανση των χώρων του σχολείου, ως μέτρο πρόληψης από τον κορωνοϊό.

Για την απόφαση Δημάρχου ενημερώθηκε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Ψαράς.

 

 

Γραφείο Τύπου

 

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αλήθεια τώρα!!! Όταν φώναζε ο προεδρος κ κάποιοι γονείς να μην ανοίξει αυτή την βδομάδα το σχολείο δεν ησακουστικαν τώρα που έγινε το κακό σε 2 τάξεις τρέχουν κ δεν φτάνουν. Αυτή η απολύμανση είναι για να πουν ότι κάτι εκάνανε . Ο προεδρος των γονέων που ήταν αφου ήξερε τι γίνεται στο χωριό κ την ανησυχία μερικον γονέων ,στο χωριό δεν μένει; Η ζει κάπου άλλου. Το κακό έγινε περαστικά σε όσους έχουν.

  2. Κρατήστε τους εδώ κοντά θα τους χρειαστούμε, να εύχεται ο δήμαρχος να μην βρεθούν κρούσματα στα παιδάκια που είναι τώρα καραντίνα, τόσο καιρό ζητούσαμε να μείνουν τα σχολεία κλειστά αυτή την εβδομάδα στο χωριό, τίποτα μας αγνόησα, τώρα κλείστηκαν τόσες οικογένειες και αγωνιουν

  3. Αναμενόμενο ήταν να συμβεί αυτό. Για αυτους τους ανθρώπους που είναι στο χωριό κ ήξερα τι συμβαίνει κ πως θα εξελιχθεί το όλο θέμα. Αλλά ως συνήθως η αρχές δεν ακουν. Καλη τυχη σε όλους.

    • Ε βεβαια αμα οι αρχες βλέπουν τον ψεκασμενο χωρις μασκα και καθονται και τον καμαρωνουν αντι να του κοψουν προστιμο αυτα γινονται! Τη βλακεια μερικων την πληρωνουν ολοι και κλεινει το σχολειο και το στερουνται και τα παιδια που δεν φταινε. Καμαρωστε τωρα!

  4. Συγχαρητήρια τώρα έκλεισαν για μια μέρα απολύμανση ενώ και τα δύο παιδιά που ήταν θετικά πήγαιναν 3 μέρες σχολείο φαντάζεστε πόσα αλλα κόλλησαν???Αύριο θα κλείσει και το Γυμνάσιο γιατί είχε κρούσμα σήμερα!!!!που είναι οι σύλλογοι αλλα βέβαια κρύψτε ακομα κατι για το καλό του τουρισμό…ντροπή στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων της κεφαλου που δεν ξεσηκώθηκαν είναι Και αυτοί γονείς αλλααααααα!!!

  5. Κύριε //////// που είσαι??????Τωρα που θα γεμίσει το σχολείο????αντί να ενωθούμε όλοι οι γονείς να μην ανοίξουν τα σχολεία εσείς κρυφτηκατε γτ ετσι σας ειπε ο δήμαρχος σας !!!μπράβο σας τωρα που θα κολλήσουν όλα τα παιδια ..λυπάμαι πολύ είστε και γονιός!!!!

  6. Καλά οι αρχές δεν άκουγαν οι γονείς γιατί έστειλαν τα παιδια τους οι σχολική χρονιά χάθηκε που χάθηκε τώρα θα μάθουν ?Οτι έμαθαν έμαθαν . Μην τα ρίχνουμε μόνο σε έναν δεν φταίει ποτε ένας.

    • Η θεση των παιδιων ειναι στο σχολειο με τα αλλα παιδια. Οι γονεις εμπιστευτηκαν τις αρχες και εστειλαν τα παιδια σχολειο. Σιγα μην κατηγορησουμε τους γονεις που εκαναν το αυτονοητο. Και τι θα τα κανουν τα παιδια; θα τα κρατανε κλειδωμενα σπιτι για ποσο; Αν οι αρχες ειχαν κανει τη δουλεια τους για την οποια ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ δε θα ειχαμε φτασει εδω!!!

  7. Σημερα είχε κρούσμα και το γυμνάσιο, ένα χωριό βράζει και ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλο, έκαναν σημαία το ατομική ευθύνη, ε τι να κάνουμε δεν την έχουν όλοι, τι φταίνε οι υπόλοιποι; οι γονείς προσπαθούν να κάνουν το σωστό και βρίσκουν απέναντι τους ανόητες δικαιολογίες, αλίμονο σας αν πάθει κάποιο παιδί τίποτα

  8. Ρε Νωντα το ξέρουμε ότι τα παιδια πρέπει να πάνε σχολείο Αλλα οταν ενα χωριό καίγεται στον ιό πως να πάνε????Και πήγαν και τι έγινε???????????έπρεπε να ξεσηκωθούν όλοι οι γονείς όπως στο Μεσολόγγι να γίνουν μια γροθιά και να μπουν μπροστά…τωρα θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν….

  9. Ποιες αρχές εννοειτε αφού ήταν απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξουν όλα τα σχολεία σε όλη την Ελλάδα στις 10 Μαΐου,τι θα έκαναν οι σύλλογοι γονέων,δεν θα άκουγαν την κυβέρνηση,

  10. Δυστυχώς σε αυτό το χωριό το μόνο που ξέρουμε να κάνουμε είναι να κρίνουμε τους άλλους, γι αυτό βρισκόμαστε γενικά σε αυτή την κατάσταση σαν χωριό και δεν εννοώ μόνο την κατάσταση του κωροναϊού. Γιατί δεν αναφέρεται κάνεις ότι πριν το άνοιγμα των σχολείων και την υποτιθέμενη καραντίνα, ένα πολύ μικρό ποσοστό τήρησε τα μέτρα. Ότι ένα μεγάλο ποσοστό παιδιών γυρνούσαν σε παρέες μέχρι αργά έξω και δεν τηρούσαν ούτε τα βασικά. Γιατί δεν λέμε ότι ήμασταν σε καφετέριες ενώ αυτές ήταν κλειστά. Γιατί δεν λέμε ότι βρισκόμασταν σε σπίτι το λιγότερο 10 άτομα μαζί. Γιατί δεν λέμε ότι όλες τις ονομαστικές εορτές ήμασταν μαζεμένοι σε σπίτια, πάλι υπεραριθμοι. Αλλά το μόνο που ήμαστε πάντα καλοί σαν χωριό είναι να πολιτικοποιούν κάποιοι καλοθελητές θέματα υγείας και θέματα ατομικής ευθύνης του καθενός μας. Έχουμε φτάσει σε σημείο να κατακρίνουμε κάποιους που νοσούν λες και ήταν επιλογή τους και αντί να τους συμπαρασταθούμε ,τους κατακρινουμε. Έχουν χαθεί συν χωριανοί μας και δεν βάζουμε μυαλό.

  11. Άνοιξαν τα μαγαζιά και οι καφετέριες και τρέχαμε όλοι σαν στερημένοι. Ας ηρεμήσουμε όλοι και αντί να κρίνουμε τους άλλους, να αναλάβουμε όλοι μας την ευθύνη, την ατομική, την οικογενειακή, την συγγενική και ότι άλλο μπορούμε για να βγούμε από αυτή την κατάσταση. Για μία φορά ας ήμαστε ήρεμοι και να σταματήσει να γράφει ο καθένας ότι του κατέβει. Τι μπορεί να φταίει ο Δήμαρχος, ή ο Αστυνομικός, ή ο οποιοσδήποτε άλλος όταν εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε ατομική ευθύνη και δεν είχαμε συνειδητοποιήσει τι συνέβαινε γύρω μας. Ας ευχηθούμε σε όσους νοσούν περαστικα και να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό.

  12. Λυπάμαι για την κατάντια του χωριού μου όμως να επισημάνω το γεγονός ότι κάποιοι γονείς του γυμνασίου που δεν έστειλαν τα παιδιά τους επειδή είχαν προνοήσει αυτά που ακολούθησαν δέχτηκαν χλευασμό από μερικούς άλλους γονείς λέγοντας τους ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον covid !!!! Έτσι ακριβώς έγινε και στο Δημοτικό!!! Τώρα λοιπόν είναι αργά δυστυχώς!!! Η διασπορά είναι μεγάλη!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ