Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα πρόσληψης εποχικών εργαζομένων στην ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ

4
2253

Στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (https://diavgeia.gov.gr/f/kekpapyas) και στο δικτυακό τόπο τoυ Δήμου Κω (www.kos.gov.gr), από όπου μπορούν να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι,  αναρτήθηκαν από την ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ (Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Πρόνοιας, Υγείας και Αστικής Συγκοινωνίας) τα αποτελέσματα για την πρόσληψη εργαζόμενων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 8μηνης διάρκειας.

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμό ΣΟΧ 1/2021 θα προσληφθούν για την κάλυψη εποχικών αναγκών συνολικά 24 άτομα στις ειδικότητες, «ΔΕ Οδηγών Λεωφορείου [Δ΄ (D) κατηγορίας – χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου», «ΔΕ Εκδοτών εισιτηρίων», ΔΕ Ελεγκτών, «ΔΕ Υπαλλήλων Γραφείου Κινήσεως – Σταθμάρχες», «ΔΕ Υπευθύνων Προμηθειών», «ΔΕ Αποθηκαρίων», «ΥΕ Υπαλλήλων καθαριότητας κτιρίων», «ΥΕ Καθαριστών οχημάτων» και «ΥΕ Νυχτοφυλάκων» και σύμφωνα με την υπ’ αριθμό ΣΟΧ 2/2021 ένα άτομο για την κάλυψη εποχικών αναγκών, στην ειδικότητα «ΔΕ Υπάλληλος Λογιστηρίου».

 

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • Λεφτά δεν υπάρχουν! Επιδοτεί ο Δήμος. Μέχρι πότε όμως? Η επόμενη επιχείρηση που θα πάει σε ιδιώτη, και καλά θα κάνει. Μόνο να είναι κάποιος-καποιοι γνώστες του αντικειμένου μπας και ξαναμπούν πολλά πράγματα στη θέση που ήταν κάποτε. Αξιοπρεπή εμφάνιση οδηγών, σεβασμός στο επιβατικό κοινό και προπαντώς ΈΛΕΓΧΟΣ!! Έτσι για να ξαναθυμηθούν κάποιοι πώς πρέπει να δουλεύουν και όχι να μας δουλεύουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ