ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ Σημαντική η παρέμβαση καθαρισμού της πρώην Ταξιαρχίας από την υπ. Καθαριότητας

45
7975

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Σημαντική η παρέμβαση καθαρισμού του ιστορικού κτηρίου της πρώην Ταξιαρχίας από την υπ. Καθαριότητας του δήμου.

πηγή:KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

45 ΣΧΟΛΙΑ

    • Έλεος με τα μπράβο σε κάποιον που πληρώνεται να κάνει αυτή τη δουλειά.Είναι να τους λυπάσαι αυτούς τους ανθρώπους.Τα ραδίκια έχουν περισσότερο μυαλό

        • ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΙΑ.ΑΛΟΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ…..,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΩΟΙ.ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΞΕΥΤΙΛΕΣ.

      • Κύριε » ανώνυμε»» ξέρετε πόσοι πληρώνονται και δεν κάνουν απολύτως τίποτα;;;; Η δημοτική αρχή κάνει έργο και ο κόσμος το βλέπει..

      • Και συ που έχεις μυαλό, ΡΑΔΙΚΙ ΕΙΣΑΙ. Μόλις δείτε κάτι καλό , να πείτε τον καλό σας λόγο. ΞΕΝΗ ιδιοκτησία είναι αυτή σε σχέση με τον ΔΗΜΟ. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να βαλει χέρι εκεί. Τουλάχιστον αυτοί το κατάφεραν.

    • Γιατι πρώτη φορά είναι, ; κάθε χρλονο το καθάριζαν. Άντε βλαμένοι μπράβο. Μόνο φωτογραφίες και λόγια για το τίποτα. Άντε. Σας βαρέθηκε ο κόσμος.

      • Και οι αλλοι πληρωνονταν αλλα τοχαν ριξει στα ταξιδια, στις κρουαζιερες, στα ξεπουληματα, στα κυνηγητα, στις αναθεσεις σε ημετερους, και αλλα πολλα!!!!

        • 26 ΜΑΙΟΥ 2017 ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΛΙ ΤΗΣ AEGEANEWS ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ.ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΣ ΕΚΑΝΑΝ.

    • Φιλε μου , εσυ όταν κάνεις τη δουλεια σου σου λένε μπράβο? Να στο πω κι αλλιώς , οταν δεν κάνεις τη δουλεια σου ,σε περιμένουν να σου έρθει η όρεξη ή σε στελνουν στο σπίτι σου???

  1. Πολλά πολλά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο κ. Νικηταρα !! Μπράβο για την πρωτοβουλία…. Η κατάσταση ήταν τραγική… Και πάλι μπράβο!!!!!

  2. Το κτίριο ανήκει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι περιουσία του Ελληνικού δημοσίου

  3. Τα κτήρια του δημαρχείου της αστυνομίας και αυτό καθώς και η αγορά με την αίγλη το χάνι και το μουσείο θα έπρεπε να είναι στολίδια.. να συντηρούνται επιμελώς κάθε χρόνο να βάφονται και να φωτίζονται… είναι πράγματα αυτονόητα και πρέπει επιτέλους να αποκατασταθούν

    • Ευτυχως που ηρθε ο νικηταρας, και ολο και κατι γινεται. Οι πρωην εψαχναν τις κρουαζιερες την καλοπεραση, και τα ξεπουληματα!!!

  4. Επιτέλους,επιτέλους καιρός ήταν,λίγο ασπρίσαμε να φύγει η μαυρίλα,χρόνια μαραζώνει το κτίριο εκεί και κανείς δεν δίνει σημασία,

  5. Μπράβο!!! έχω μία πρόταση όμως!!! γιατί δεν φτιάχνουμε εκεί ένα μουσείο για τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και τις μάχες που έγιναν στην Κω?? έχουμε πολλές φωτογραφίες και αντικείμενα που θα μπορούσαμε να τα δείξουμε σε όλον τον κόσμο , μικρούς και μεγάλους , ξένους και ντόπιους!!! επίσης έχουμε πολλές ιστορίες που θα μπορούσαμε να παρουσιάσουμε ώστε να τις μάθουμε όλοι!!!

      • Τι επαθες ρε κοπριτη στρατιωτικε? Καποτε πολεμουσαν τα παληκαρια. Τωρα μονο για το μισθο ειστε και το τζογο μερικοι σαν και σενα!!

      • Στρατιωτικός της πλάκας λοιπόν. Διότι μόνο τέτοιος μπορεί να είναι κάποιος που ακούει πρόταση για Πολεμικό Μουσείο και το βρίσκει το λιγότερο αστείο. Πίσω από την ανωνυμία και έναν τίτλο που διόλου δεν τιμας διακωμωδεις όχι απλώς την πρόταση αλλά και την ιστορία αυτού του τόπου και των ανθρώπων του. Σε φυσική παρουσία βαράς προσοχή.

    • Μου αρέσει η ιδέα σου. Λίγοι ίσως να το είχαν σκεφτεί. Και ίσως να υπήρχε και μια αίθουσα και γενικά για τα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΣΑ. Ήδη στη ΛΕΡΟ υπάρχει ένα τέτοιο και είναι υπέροχο. Τώρα όσο αφορά πιο κάτω τον ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ μην του δινεις σημασια. Πολύ πιθανόν να μην έχει καμμία σχέση με στρατό. Ας το κοιτάξει και λίγο η ΜΕΡΑΡΧΙΑ γιατί σε αυτήν ανήκει η όλη ευθυνη της υλοποίησης.

      • Ευχαριστώ εσένα και όλους τους άλλους για την υποστήριξη!! είναι κάτι που έχω ακούσει πολλούς να το θέλουν και να τους ενδιαφέρει το συγκεκριμένο πράγμα! Όλοι μας και κυρίως τα παιδιά μας θα μπορούν να μάθουν περισσότερα για τον τόπο που ζουν. Δεν πρέπει να αφήσουμε να χαθεί η ιστορία και κυρίως αυτών που πολέμησαν για εμάς.

  6. Μπράβο σε όλους . Γράψτε όλοι να σκάσουν αυτοί που αντιδρούν στα ωραία στα καθαρά . Μπράβο μπράβο μπράβο το νησί 🏝️ παίρνει την αξία που του ανήκει

    • Βλέπω τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Πρασίνου και χαίρομαι αφάνταστα για την όμορφη, περιποιημένη, χαρούμενη εικόνα που παίρνουν οι δρόμοι της πόλης μας με τα λουλούδια και τα»σχηματισμένα» παρτέρια. Δεν είναι κακό να λέμε»μπράβο» που και που. Δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε σημαντικά που πρέπει να γίνουν και σε άλλους τομείς. Η όποια παρέμβαση όμως που λειτουργεί θετικά για την τοπική κοινωνία και τους επισκέπτες της, αξίζει επιβράβευση. Μια φροντισμένη εικόνα της πόλης που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας, είναι το λιγότερο που μας αξίζει.

    • Αυτά που δεν παίρνατε χαμπάρι εσείς του ΤΕΩΣ? Βάζετε τρικλοποδιά στον εαυτό σας. ΑΧΡΗΣΤΟΙ εισασταν και ΘΡΑΣΕΙΣ γιατί έχετε φρούδες ελπίδες για το μέλλον.

  7. 5 μπράβο την ημέρα 6 μήνη σύμβαση.
    10 μπράβο την ημέρα 8 μήνη σύμβαση με επαναπρόσληψη.Μπραβο μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

  8. Μπορεί να ανήκει στον στρατό, ο στρατός όμως δεν έκανε τίποτα γι’αυτό. Έχει να κάνει και θέμα υγείας, το σκεφτήκατε ποτέ??… Τόσα ποντίκια, τόση βρωμιά, τοση δυσοσμία… Για ποιο λόγο?? Επειδή όλοι οι προηγούμενοι ήθελαν να αδιαφορήσουν επειδή δεν είχαν κανένα όφελος, δεν θα κέρδιζαν τίποτα αν αφιέρωναν έστω λίγο χρόνο και κόπο, όπως έκανε αυτή η Δημοτική αρχή? Και αντί να το εκτιμήσουμε, το κατακρίνουμε και εναντιωνόμαστε στο θετικό, καθαρό και σωστό? Ημαρτον θεέ μου, πόση αδικία υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο? 😡

    • Νομίζεις θα βρεις το δίκιο σου? Όσο υπάρχουν ΓΚΑΓΚΑΔΕΣ τύπου Ψιτ και ειδικά ΑΛΛΟΦΡΟΝΩΝ λόγω μίσους ένεκα πολιτικών καθιζησεων και που έχουν έντονο μετατραυματικό ταρακουλο, τι θα περιμενες έπειτα από αυτό? Υπομονή και κάποτε θα εξαφανιστούν μόλις πάρουν είδηση το ποσό ΡΕΖΙΛΙΑ γίνονται.

  9. Καλά αυτοί οι………. εκεί στο Δήμο είναι ανίκανοι δεν μπορώ να καταλάβω Είναι δυνατόν να περνάει το απορριμματοφόρο το βράδυ να αδειάζει τους κάδους σκουπιδιών και να περνάνε αυτοί το πρωί πάλι από το πράσινο και να τον γεμίζουν με χόρτα και ότι άλλο μαζεύουν από κλαδιά καθαρίζοντας είστε σοβαροί πώς να πετάξουμε τα σκουπίδια μας αφού μας γεμίζετε ξανά και ξανά τους κάδους απορριμμάτων είσαι σοβαρή ρε παιδιά γιατί θα πετάξουμε δύο τσάντες και η κάδη θα είναι τιγκαρισμένοι αν είναι δυνατόν έλεος

  10. Δημαρχε κανε ολα αυτα που κανεις, και μεις θαμαστε μαζι σου. Ασε κατα μερος τους μιζερους!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ