ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ: Η «διαδικασία» των πρώτων προσλήψεων στο «παραμάγαζο ΑΕ» είναι διάτρητη, κραυγαλέα, πρωτοφανής

30
1279

Οι διαδικασίες που επιβάλει ο κύριος Νικηταράς – και όχι μόνο – στην υπό σύσταση ΑΕ που προεδρεύει είναι πραγματικά πρωτόγνωρες.

Εισάγουν νέα ήθη, προκαλούν το δημόσιο αίσθημα και βιάζουν την κοινή λογική.

Είναι μάλιστα τόσο πρωτόγνωρες και προηγμένες αφού πριν την εκκίνησή τους ήταν γνωστό το αποτέλεσμα τους…

Ονόματα, συγγένειες, σχήματα, σχέσεις… χωρίς καμιάν αναστολή, χωρίς κανένα φραγμό.

Αγαπητοί συνδημότες, τις επόμενες μέρες θα αποδείξουμε τι κρύβεται και ποιους σκοπούς θα εξυπηρετήσει η ΑΕ του κυρίου Νικηταρά. Θυμίζουμε ότι για την παράνομη σύσταση της έχουμε προσφύγει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου…

Η «διαδικασία» των πρώτων προσλήψεων στο «παραμάγαζο ΑΕ» είναι διάτρητη, κραυγαλέα, πρωτοφανής και υλοποιείται χωρίς να έχει ψηφιστεί ο Κανονισμός Λειτουργίας της ΑΕ:

Η κατάθεση αιτήσεων για τις θέσεις Διευθύνοντος Συμβούλου και Γενικού Διευθυντή είχε ισχύ από την Παρασκευή 05/03/2021, με καταληκτική ημερομηνία την Πέμπτη 11/03/2021. (αρχική πρόσκληση) .

Από τις 11 Μαρτίου που έληξε η προθεσμία η κοινωνία ανέμενε τα αποτελέσματα και κυρίως όσοι είχαν εμπρόθεσμα υποβάλει την αίτησή τους.

Αντί όμως των αποτελεσμάτων και μετά από 20 ολόκληρες μέρες, στις 30 Μαρτίου, ανακοινώνουν «παράταση»!!!! Πραγματικά πρωτόγνωρη και καινοτόμα διαδικασία με «πατέντα Νικηταρά»!!!

Ρωτάμε:

στις 11Μαρτίου (λήξη προθεσμίας) δεν υπήρχε ούτε μία αίτηση για καμία από τις δύο θέσεις ή μήπως καμία από τις αιτήσεις που κατατέθηκαν δεν άρεσε στον κύριο Νικητάρα;

Ξαναρωτάμε:

Στην περίπτωση που δεν υπήρχε καμιά αίτηση γιατί δεν δόθηκε παράταση στις 11 Μαρτίου;; Γιατί περιμένατε 20 ολόκληρες μέρες για να δώσετε «παράταση» και τι ακριβώς είπατε σε αυτούς που νομότυπα κατέθεσαν τις αιτήσεις τους; Ποιοι ήταν οι πραγματικοί λόγοι που οδήγησαν τη διαδικασία σε φιάσκο;

Μια διαφανής διαδικασία προβλέπει, το λιγότερο, ένα πρακτικό από την επιτροπή αξιολόγησης με σειρά κατάταξης της βαθμολογίας των συμμετεχόντων.

Υπάρχει επιτροπή αξιολόγησης των φακέλων των υποψηφίων και από ποιους αποτελείται;

Υπάρχει επιτροπή διεξαγωγής συνέντευξης των υποψηφίων που προκρίθηκαν και από ποιους αποτελείται;

Υπάρχει πρακτικό, υπάρχουν αριθμοί πρωτοκόλλου των αιτήσεων;

Υπάρχουν μέλη του Δ.Σ. της διαβόητης πλέον ΚΩΑΝ που θα ψηφίσουν και θα επικυρώσουν αυτή τη διαδικασία αναλαμβάνοντας και τις ευθύνες που απορρέουν;

Ξέρει άραγε το Δ.Σ. της ΑΕ ότι το πτυχίο που επικαλείστε στην ανακοίνωση σας για προσληφθέντα δεν ισχύει;

Αγαπητοί συνδημότες, τις επόμενες μέρες με στοιχεία θα αποκαλύψουμε όλα όσα επισημαίναμε και που δυστυχώς ο τόπος μας θα κατανοήσει αφού υποστεί τις συνέπειες τους…

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

 

 

 

30 ΣΧΟΛΙΑ

    • Τα μαγείρεψαν δίνοντας παράταση κατόπιν εορτής για να βολέψουν …. χωρίς αντιρρήσεις στις προσταγές του Τριώροφου Κοψιμιού ΤΕΟ….

    • Το αβάσταχτο φορτίο που ξεφορτώθηκε ο λαός της Κω είναι αυτό που με το στανιό θέλει να μας ξανακατσει στο σβέρκο και στο στομάχι αλλά τώρα πλέον δεν ξεγελά κανένα. Η Ρούφα έδωσε έναν καθόλα έντιμο αγώνα και είναι το λιγότερο γελοίο αυτό που επικαλεισαι. Τόσο γελοίο που ξεπερνά και τη δική σου γελοιοτητα. Τώρα το είδωλο σου την»γλύφει»αλλά δε θα σας κάνει τη χάρη.

        • Χεχεχε,χαχαχα φόρτωμα το λες εσύ αυτό? Φτου ξελευτερια το λένε, τότε, τώρα και για πάντα. Επειδή σας έχει κάτσει άσχημα στο στομάχι και ούτως ή άλλως δεν θα το χωνέψετε ποτέ,καταπιείτετο αμασητο. Η Ρούφα δεν είναι σαν τα μούτρα σας. Οι ψηφοφόροι της κινήθηκαν ελεύθεροι ακριβώς επειδή δεν είναι δέσμιοι σε τίποτα και από κανέναν. Γι αυτό και στέκεται όρθια και λέει τα πράγματα με το όνομα τους, χωρίς φόβο και προπαντός κανένα πάθος. Άλλοι είναι δέσμιοι των φόβων τους και των παθών τους.

      • ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ Η ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΧΑΛΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ.

  1. Ξέρει άραγε το Δ.Σ. της ΑΕ ότι το πτυχίο που επικαλείστε στην ανακοίνωση σας για προσληφθέντα δεν ισχύει;

  2. Κυριτσης, ρούφα σύμφωνα με τον νέο εκλογικό νόμο δεν υπάρχει άλλη επιλογη** η σύμπραξη είναι η τελευταία ελπίδα και για τους 2 οπότε θα μείνουν στο 30 τις εκατό και θα πάρουν απάντηση από τον κακό λαό.

  3. Απειλές, υπονοούμενα, χαρακτηρισμοί. Προσπαθείτε να απογοητευτούν και να αποχωρήσουν οι αξιόλογοι νέοι άνθρωποι που απαρτίζουν το ΔΣ. Η νοοτροπία σας ανήκει στο χθες, όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε τόσο το καλύτερο.

  4. Ο Γεραπετριτης και ο Χατζημαρκος θα αναπτύξουν δια της αναπτυξιακής τους μηχανισμούς εκλογής τους. Αυτά είναι τα οράματα της πτυχιούχου επιστήμης

  5. KΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΒΑΛΑΝΕ 2 ΚΟΚΙΝΕΣ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣΗΣΟΥΝ…

  6. Μπράβο στην κυρία Ρούφα δεν μάσησε τα λόγια της το πρωί στο Ραδιο Πρώτο. Δουλευομαστε. Ποιοι ήταν η άλλοι υποψήφιοι ;

    • Η κυρια ρουφα που δεν εχει παρει ουτε ενα πτυχιο στην ζωη της κανει πολιτικη και κριτικη στα παιδια που σπουδασαν . Αυτο ειναι διαστροφη . Με συγχωρειτε δηλαδη αλλα δεν κρατιεμαι

      • στη δημοκρατια, βλακακο πτυχιουχε, δικαιωμα κριτικης εχουν ολοι

        δεν κανει κριτικη στα παιδια, στο αλισβερισι κανει, στην αδιαφανεια, στο βολεμα και στο οτι οι δημοτες θα πληρωνουν ξανα το μαρμαρο… το μαυρο που θα φατε στις εκλογες για αυτα τα αισχη δεν το φανταζεσαι.

        • Bλακακο που μιλας για δημοκρατια, πρεπει να καταλαβεις τι δεν καταλαβαινει η ρουφα. Και ποσο μισος και χολη βγαζει .

      • Καλό θα ήταν, πτυχιούχος πράγμα, όχι να κρατιεσαι αλλά να σκέφτεσαι πολύ πριν μιλήσεις για να μην χρειάζεται τόσο συχνά στη ζωή σου να ζητάς συγγνώμη. Όταν η γλώσσα προτρεχει, σκοντάφτει, όταν δε είναι και προκατηλημενη τότε είναι λανθάνουσα. Είναι κρίμα για έναν-μια πτυχιούχο να μην γνωρίζει πότε και γιατί χρησιμοποιούμε επίθετα, ειδικά όταν αυτά προδίδουν προσωπικές εμπάθειες, άρα είναι απλώς συκοφαντίες. Το κατάλαβες ή η κατανόηση άγνωστου κειμένου δεν ήταν στην πτυχιακή σου?

        • Μακάρι να είχατε την μπέσα της και τις γνώσεις της περί Αυτοδιοίκησης. Το»λάθος»της είναι ότι είναι μια πολιτικός με συνείδηση κάτι που φυσικά στις μέρες μας είναι κολάσιμο αμάρτημα και πολιτική»καρμανιόλα». Μιλά ο κάθε τυχάρπαστος που δεν έχει ιδέα για το τι γίνεται πίσω από τις «κουιντες» από καθαρή εμπάθεια και μόνο. Να γιατί αυτός ο τόπος και όλοι εμείς δεν πρόκειται να πάμε ποτέ μπροστά. Όλοι ζητούν την διαφάνεια μέχρι να έρθει η ώρα να αποκαλυφθεί η δική τους αδιαφάνεια. Τότε πάει στο ανάθεμα η τιμιότητα, ακριβώς επειδή ήταν πάντα δήθεν. Καιρός λοιπόν να βγάλουν τον σκ@σμο όσοι δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται. Δεν μας αξίζει να έχουμε μία Ρούφα που πάντα θα ξεχωρίζει σαν το άσπρο μέσ’στο μαύρο.

    • ΣΥΜΦΩΝΩ! Η ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΜΙΛΗΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ!
      ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ;
      ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ!
      ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ.

      • ανωνυμη, το ,,,βγαλτε το σκασμο,,, δεν ταιριαζει σε γυναικες πολιτικους.εκτος αν σε κολλησε ο εσχατως συνομιλητης σου, που ελεγε σκουληκια θα σας λοιωσω, θα σας διαλυσω, σας αποκαλουσε ντενεκεδες,και πολλα αλλα ευτραπελλα, που ουτε βιβλιο δεν τα χωρα!!!! ποσο γρηγορα τα ξεχασες!!!! ο κοσμος ομως δεν τα ξεχνα!!! γιαυτο στηριζει ΝΙΚΗΤΑΡΑ, και τωρα με τον νεο νομο που ψηφιζεται, θα βγει πρωτη κυριακη με 20 συμβουλους. φανταζομαι να το γνωριζεις!!!!

    • Εγω ξερω ενα πραγμα. Κανεις υποψηφιος μεχρι τωρα δεν ειπε το παραμικρο. Αρα κανενα προβλημα δεν υπαρχει. Η μονη που κραζει σαν την πουλα ειναι η κυρια. Εχει γινει γραφικη και σε λιγο δεν θα την χαιρετουν ουτε οι στενοι δικοι της. Θυμηθειτε με

  7. η επιστολή της κ. Ρούφα στην Αποκεντρωμένη έχει σταλεί στις 7/2/21.
    Για ποιο λόγο δεν έχουμε ακόμα απάντηση ?

    • ειναι αληθεια!!! αυτη εχει ντοκτορα στη λασπη στη συκοφαντια και στη γκρινια. καλα τους ειπε ο δικος της «»»ντενεκεδες»»»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ