ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου στην περιοχή Τσιγκούρα στην Κέφαλο και ποδηλατοστάτες στο Γυμνάσιο και Δημοτικό Κεφάλου

22
4118

Ο Δήμος Κω είναι παντού, σε όλο το νησί, με όλους τους δημότες!

 

Ένα υπαίθριο γυμναστήριο, για πρώτη φορά στο νησί μας, δημιουργήθηκε στην Κέφαλο από το Δήμο Κω, όπου μπορούν να γυμνάζονται νέοι και ενήλικες, γεγονός που δίνει νέες δυνατότητες για την άθληση όλων των κατοίκων, την ευεξία και τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.

Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν τρία, διπλής χρήσεως, σύγχρονα όργανα γυμναστικής, στον υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων στην περιοχή Τσιγγούρα.

Αφορά σε όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου, με παράλληλες μπάρες, έλξεων ώμων, πάγκου κοιλιακών, εκτάσεων, ελλειπτικής κίνησης ποδιών και πιέσεως ώμων.

Παράλληλα τοποθετήθηκαν ποδηλατοστάτες, στο Δημοτικό Σχολείο και στο Γυμνάσιο Κεφάλου, για την εξυπηρέτηση των μαθητών.

Πρόκειται για προμήθεια σύγχρονου εξοπλισμού, που χρηματοδοτήθηκε με 10.000€ από το Πράσινο Ταμείο του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

Ο Δήμος Κω στοχεύει στην σταδιακή επέκταση τέτοιων δράσεων στο σύνολο του νησιού, στις Κοινότητες και στην Πόλη της Κω.

Θα τοποθετήσει κατάλληλα όργανα γυμναστικής και θα οργανώσει εξωτερικούς χώρους άθλησης για νέους και ενήλικες χρήστες, που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση σε επαφή με τη φύση.

 

Γραφείο Τύπου

Για πρώτη φορά στο νησί μας τοποθετήθηκαν όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου στην περιοχή Τσιγκούρα στην Κέφαλο και…

Δημοσιεύτηκε από Κασσιωτη Γεωργια στις Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δήμαρχε , σου παρηγγειλα πρωτείνες, αμινοξέα και αναβολικα!!! Στο επόμενο Body- Building event θα φας τον Κεφαλιανο!!!! Σε βλέπω Μr Σφίχτη!!!! Πάρε μαζί σου και μερικούς χαλβάδες απο την παράταξη να σηκώσουν κανα κιλό!!! Το έχουν ανάγκη! Προσοχή μόνο μην κατεβάσετε κήλη!

    • Έχετε αφηνιασει από το κακό μάτι. Ρε τετοια κακία δεν έχω ξαναδεί. Μόνο από τον Τσίπρα, αλλά αυτός έχει πρόβλημα στέρησης. Τουκατσε κατά λάθος η πρωθυπουργία και τώρα έχει πάθει στερητικό σύνδρομο. Για ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ και εσείς λίγο. Για το καλό σας.

  2. Πολύ καλή κίνηση αν και πρέπει να γίνει πιο εκτεταμένα και σε τοποθεσίες που υπάρχουν άλλες υποδομές που χρησιμοποιούνται για γυμναστική όπως πχ οι ποδηλατόδρομοι που ο κόσμος χρησιμοποιεί για τρέξιμο/περπάτημα.

  3. στα όργανα θα έχουν πρόσβαση μόνο οι κάτοικοι της Τσιγκούρας ή μπορουν να έρθουν και απο την Αμπέλα και το Παζάρι???

  4. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΏΤΙΣΣΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΤΣΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΊΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΥ.ΣΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΛΛΙΟΠΙΤΣΑ

  5. Το 2009 είχα δει παρόμοια όργανα γυμναστικής στην Αττάλεια της Τουρκίας. Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλλαν!

  6. Συγχαρητήρια για την κίνηση αλλά μόλις τα μοιριστεί η παρέα που όλα τα μετράει με το βάρος τους .. .

  7. Όλα ωραία όλα καλά μπράβο ! Κύρια Γεωργία στο χωριό σου ποτε θα δεις τα μεγάλα προβλήματα ;;;;

  8. Και φυσικά η προσπάθεια της Καλλιοπης Παντελή άρχισε την προηγούμενη δημοτική περίοδο … όχι βέβαια ότι έχει μεγάλη σημασία αλλά να μπαίνουν τα πραματα στην θέση τους … γι αυτό στην Κεφαλο !!!! Και μόνο σε αυτήν !!!!

    • Το σωστό και λογικό είναι να συνεχίζει και να βελτιώνει ο κάθε ΕΠΟΜΕΝΟΣ τα έργα του προηγούμενου. Αλλά εδώ είδαμε να καταργούνται οι ΣΗΜΑΙΕΣ που ακόμα ονομάζεται έτσι η περιοχή, και να μπαινει ένα ΑΠΑΙΣΙΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ μια ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ. Οι λόγοι άσε να πάνε…
      ΑΥΤΑ…

  9. Δεν περισσεύουν μερικά ευρώ για καμία λάμπα που είναι θεοσκότεινη οι δρόμοι ;λέω τώρα εγώ

  10. Είναι σίγουρα κάτι πολύ καλό όμως
    Γιατί δεν τα βάζουμε μέσα σε αίθουσα σχολείου να πρωτοτυπύσουμε !να επιβλέπει Και ο γυμναστής?το καλοκαίρι τα σίδερα θα καίνε και τα χερουλια θα κολάνε και το βραδυ θα γλυστρανε απο υγρασία χώρια η σκουριά! Μονο εγω το βλέπω ετσι ?

  11. Ρε παιδιά η Κέφαλος το βράδυ( φαντάζει)δεν ανάβει καμία λάμπα οι δρόμοι σκοτεινοί…Και μου θέλετε όργανα στο θεατράκι ποιος ακριβώς θα γυμναστει εκει!!!!τα κάγκελα στο δρόμο του λιμανιού έχουν σαπίσει έχουν 2 χρόνια να συντηρηθούν έλεος ντροπή…Ούτε τα βασικά δεν κάνετε και ο πρόεδρος άφαντος καραντίνα Ε????

  12. …. για λάμπες και σκουριασμένα σίδερα. Δική του ευθύνη είναι αλλά ξέρει μόνο λόγια

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ