Συγχαρητήρια δήλωση Δημάρχου Κω για τον Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου

7
1006

 

Με την ευκαιρία αναγόρευσης του συμπατριώτη μας εκπαιδευτικού Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου σε Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, έκανε την παρακάτω δήλωση:

 

«Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν ένας καλός φίλος και άξιος συμπολίτης μας, όπως ο Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου, αγωνίζεται και επιτυγχάνει στόχους.

Η αναγόρευσή του σε Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αιγαίου αποτελεί προσωπική δικαίωση, για τον ίδιο και την οικογένειά του, αλλά και φωτεινό παράδειγμα για τους συμπατριώτες μας.

Ο Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου είναι συμπολίτης που εμπνέει σεβασμό, με ενδιαφέρον, άποψη, συμμετοχή και προσφορά στα δρώμενα του τόπου μας.

Κόσμησε το Δημοτικό Συμβούλιο με την παρουσία, τις ιδέες και προτάσεις του.

Σε οικογένεια εκπαιδευτικών και ο ίδιος, τιμά τον πολυσύνθετο ρόλο του, τόσο στην τάξη όσο και από θέση διοίκησης.

Η προσπάθεια που κατέβαλλε και το επιτυχές αποτέλεσμα αυτής, αποτελεί παράδειγμα μόρφωσης και εξέλιξης.

Φίλε Αλκιβιάδη, σου εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και δυνατός, να συνεχίσεις την προσφορά σου στους νέους μας μέσα από το εκπαιδευτικό σου έργο και στην κοινωνία του νησιού μας που έχει ανάγκη το φιλοπρόοδο ανθρώπινο δυναμικό της».

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εσύ τηλέφωνο δε μπορούσες να πάρεις; Δελτίο έπρεπε να βγάλεις; Αλλά είπαμε. Μαριονέτα…. Απαίτηση άααλλου.

  2. Μπράβο στον δήμαρχο που τίμησε και έδωσε συγχαρητήρια στον αλκιβιαδη δημόσια,δυο ισάξιες οικογένειες και δυο ισάξια παιδιά του ασφενδιου από την την ενορία της Ευαγγελιστρίας και με καταγωγή από το λαγουδι,

    • Ω ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕς ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΟΥ.ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.ΝΑ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΓΟΥΔΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ,ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗς.ΤΡΑ -ΛΑ-ΛΑ.ΤΡΑ-ΛΑ-ΛΑ.ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΤΟΠΙΚΗς ΕΟΡΤΗς.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΙΔΕΑ.

  3. OEOOOOOO…ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ???ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ???ΠΟΥ ΠΑΜΕ???ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Μπράβο, Αλκιβιάδη. Είσαι πάνω από όλα ένας αξιόλογος και ηθικός άνθρωπος και χαίρομαι που σε γνώρισα κατά την οχτάχρονη παραμονή μου ως εκπαιδευτικός στο νησί και που και εσύ με την Άννα με τιμήσατε με τη φιλία και την εμπιστοσύνη σας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ