Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη Ιμάμη κ. Σ. Δαμάδογλου στον Δήμαρχο Κω (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

3
1723

Τον αποχωρήσαντα από την Κω, Σοφολογιότατο Ιμάμη Σερίφ Σουκρή Δαμάδογλου, αποχαιρέτησε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, σε σημερινή επίσκεψή του στο γραφείο Δημάρχου.

Ο Δήμαρχος Κω στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Ιμάμη για την ενωτική στάση του στην μακρόχρονη, επί 28 έτη, παρουσία του στην Κω και τόνισε ότι η κοινωνία του νησιού μας έχει αποτιμήσει θετικά το έργο του.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς χαρακτήρισε τον Σοφολογιότατο Ιμάμη ως «ζωντανό παράδειγμα καλής συνύπαρξης μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων της Κω, σε κλίμα αλληλεγγύης και αγάπης».

Επισήμανε ότι «όλα αυτά τα χρόνια συνέβαλλε καθοριστικά στη συνεργασία και αλληλοβοήθεια των συμπατριωτών μας, δίχως διαχωρισμούς, ανεξαρτήτως θρησκείας, δίνοντας ο ίδιος προσωπικό παράδειγμα αλληλεγγύης στους αδύναμους».

Ο Δήμαρχος Κω αποχαιρέτησε τον Σοφολογιότατο Ιμάμη Σερίφ Σουκρή Δαμάδογλου με τις θερμότερες ευχές του για υγεία, γαλήνη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, τονίζοντας ότι οι συμπολίτες μας θα τον έχουν πάντα στη σκέψη τους και στην καρδιά τους, ενώ του ζήτησε να θεωρεί την Κω και ως δική του πατρίδα.

 

Γραφείο Τύπου

βίντεο:KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τον φάγανε λάχανο τον άνθρωπο !! Κρίμα ήταν ένας καλός ιερέας για την Μουσουλμανικοί κοινότητα !

    • Ποιός ρε παιδιά τον έφαγε λάχανο? Και γιατί αφού ήταν τόσο καλός? Εγώ δεν είμαι Μουσουλμάνος αλλά αν ήμουν, από τις πρώτες φήμες κιόλας γιατί σίγουρα κάτι θα ακουγόταν στην κοινότητα,με δεδομένη την χρησιμότητα και άψογη παρουσία του, θα ξεσηκωνομουν και θα φρόντιζα να έκαναν το ίδιο το δυνατόν περισσότεροι. Εννοείται για να φτάσουν οι φωνές εκεί που πρέπει. Αφού ήταν τόσο καλός γιατί δεν τον στηρίξατε τον άνθρωπο? Μιλάω βέβαια χωρίς να γνωρίζω τις οποίες διαδικασίες, αλλά καλό είναι να γνωρίζει ο κόσμος.

  2. Σε συνέχεια του παραπάνω θα ήθελα να γράψει κάποιος την διαδικασία που ακολουθείται . Τι σημαίνει διακοπή συνεργασίας με το Βακουφ ; Εγώ νόμιζα ότι ο ρόλος του περιοριζόταν στα της περιουσίας της κοινότητας και σε κοινωνικά θέματα και τέλος πάντων όχι σε αυτό ..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ