Γ. Κίτσης: Εύγε στον Αντιδήμαρχο Καμπουράκη Σταμάτη. Τα αυτονόητα γίνονται πράξη

15
2910
19/3/2021.ΠΛΑΤΕΙΑ 7ης ΜΑΡΤΙΟΥ.Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

NA ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ -ΕΥΤΑΞΙΑ-ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ  ΣΤΟ ΝΗΣΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

    • οτι @κατα και να φτιαξουν,βγες στην πολη να ακουσεις ποσα ψεματα λενε στους κωους.Δεν εισαι απο εδω κιτση για να καταλαβεις ποσο ψευτες ειναι.Πολοι κωοι τους γνωριζουν,και γνωριζουν απο ψευτικους χαρακτηρες.Και αγγελους να φτιαξουν θα χασουν,γιατι ο κοσμος δεν θελει ψευτικους και καβαλημενους χαρακτηρες.Βαλε καλα στο μυαλο σου αυτα που σου γραφω.

  1. Το νησί χρειάζεται πολύ δουλειά, είναι κρίμα να διαφημίζουμε τα αυτονόητα. Όπως και να ζει αξιέπαινη προσπάθεια αλλά δεν αρκεί. Μακάρι η νέα δημοτική αρχή να ασχοληθεί με σοβαρότερα προβλήματα.

  2. Κουράζουν τα μπράβο…Στην αρχή είχε πλάκα και γελούσαμε.Τώρα πια δείτε και τα σχόλια…..,.απαρατήρητος.

  3. Πάλι μεταλλικά καλαθάκια δίπλα στην θάλασσα; Σε ένα χρόνο θα έχουν σκουριάσει και αυτά και θα θέλουν αλλαγή. Υπάρχουν ξέρετε και πλαστικά η ξύλινα καλαθάκια. Όλα για το θεαθήναι…

    • Αρκεί ένα σχόλιο χωρίς ψάξιμο;
      Ξεχνάς ότι τα πλαστικά ήδη καταργούνται και πιστεύω ότι τα ξύλινα καλαθάκια σε συνδυασμό υγρασίας από τη θάλασσα και καιρικές εναλλαγές θα καταστραφούν πολύ πιο γρήγορα.
      Τα μεταλλικά θέλουν κάθε χρόνο συντήρηση για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

  4. Καλά κάνει και γράφει για τα αυτονόητα την καθαριότητα την εμφάνιση του νησιού γιατί μας έλειψαν τα προηγούμενα χρόνια
    Μεγάλη η προσφορά του κου Καμπουρακη.
    Ένας δήμος πρέπει να ασχολείται με τον καλλωπισμό κλπ της πόλης
    Συγχαρητήρια

  5. Ελατε ρε που ήσασταν χαμένοι ;Ανησύχησα.Καλα είναι το γλείψιμο κουραστήκαμε.Δεν έχετε άλλη δουλειά;Αν είναι να σας βάλουμε στο ταχυδρομείο για τα γραμματόσημα .

  6. Μπράβο ο ένας μπράβο ο άλλος ε καλά είναι ποίο εεε μας κουρασατε μάθες το καταλάβαμε ουλλλα καλά τα κάμνετε ….

  7. ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο Ν…….ΠΟΥ ΕΒΑΨΕ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ
    ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΠΩ ΠΩΣ
    ΒΙΤΡΙΝΑ ΟΛΕ

  8. Άμα θέλουν να περιορίσουν τα πλαστικά να ξεκινήσουν από τα μπουκάλια νερού και αναψυκτικών όχι από τους κάδους,συμφωνώ με τον κύριο ταλαίπωρη Κως ίσως του χρόνου

  9. Αν δεν εχετε αλλη δουλεια εκτος απο ευχολογια.
    Οσο και καλα να τα κανουν οι εκλεγμενοι του Δημου τους κανουν ζημια κατι τετοια

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ