K. Καΐσερλης: Τα τραινάκια… και τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που αναζητά η κ. Ρούφα και κατηγορεί τον κ. Νικηταρά!

76
2286

Είναι γνωστό ότι  ο Δήμος της Κω ήταν ο πρώτος Δήμος σε όλη την Ελλάδα που αγόρασε και λειτούργησε τα τραινάκια. Είχαμε δύο διαδρομές, η μία μέσα στην πόλη και η άλλη στο Ασκληπιείο.  Τα ετήσια κέρδη από αυτή την υπηρεσία ξεπερνούσαν τις 600.000 ευρώ μέχρι και επί δημαρχίας του κ. Φάκκου!

Είναι τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που αναζητά η κ. Ρούφα και κατηγορεί τον κ. Νικηταρά!

Ο κ. Κυρίτσης το 2009 χορήγησε άδεια και σε ιδιωτικό τραινάκι για μέσα στην πόλη και ετοιμάζονταν πριν χάσει τις εκλογές να χορηγήσει και νέα άδεια για το Ασκληπιείο!

Αυτόν το φάκελο παραλάβαμε από το Υπουργείο Τουρισμού όταν ανέλαβα εγώ ως Δήμαρχος το 2011 για να γνωμοδοτήσουμε, άρα για να εγκριθεί η παραχώρηση της διαδρομής στον ιδιώτη.

Διαβάζοντας την βεβαίωση των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου που υπήρχε μέσα στον φάκελο είδα ότι η απόσταση  της διαδρομής του τραίνου ήταν 29.900 μέτρα όταν η μέγιστη για την χορήγηση άδειας από τον νόμο ήταν 30.000 μέτρα και με την πάγια πίστη μου να αποτρέψω την μείωση και άλλο των εσόδων του Δήμου έψαξα να μάθω την ακριβή απόσταση αφού κάτι δεν πήγαινε καλά…..

Μέτρησε δύο φορές την απόσταση ο αντιδήμαρχος κ. Πης και την βρήκε 32.400 μέτρα. Την μετρά μετά από παράκληση μου ο πρόεδρος των Ταξί με το σφραγισμένο ταξίμετρο του και την βρήκε 32.500 μέτρα και τότε παρακάλεσα την μηχανικό του Δήμου να ξαναμετρήσουν την απόσταση λέγοντας της ότι η ακριβής βεβαίωση της απόστασης συνδέεται άμεσα με τα συμφέροντα του Δήμου.

Η μηχανικός αρνήθηκε και εν τέλει μετά από εντολή μου σε δύο άλλες πολυπληθείς ομάδες μηχανικών  του Δήμου να ξαναμετρήσουν  αποκαλύφθηκε επίσημα ότι η βεβαίωση των μηχανικών της εποχής του κ. Κυρίτση ήταν εσφαλμένη.

Αποχώρησα από τον Δήμο το 2014, τα τραινάκια του Δήμου ξεπουλήθηκαν και εγώ βρέθηκα κατηγορούμενος στα δικαστήρια με την κατηγορία  ότι αδίκησα την μία μηχανικό με επίπληξη και δυσμενή  απόσπαση και με μάρτυρα κατηγορίας  εναντίον μου την άλλη μηχανικό!.

Τώρα οι άνθρωποι που ξεπούλησαν τα τραινάκια με κατηγορούν στα δικαστήρια ότι ζημίωσα τον Δήμο γιατί δεν ενοικίασα τα ακίνητα του Δήμου. Κατηγορούν τον άνθρωπο που όταν αποχώρησε το 2.000 άφησε στον Δήμο τετραπλάσια ακίνητη περιουσία από αυτήν που πήρε από του Ιταλούς και κάποιοι επιθυμούν να τους συγχωρήσω. Κάποιοι άλλοι να σιωπήσω.

Ξέρω ότι σας κουράζω. Δυστυχώς κατηγορήθηκα από υπαλλήλους μου που τους θεωρούσα συνεργάτες μου. Και σήμερα βρίσκομαι στα δικαστήρια κατηγορούμενος για απάτες σε βάρος του Δήμου που υπηρέτησα και οφείλω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Μέχρι το τέλος.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία Κώστας Καΐσερλης

76 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΟΤΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ.

    • Πώς είναι δυνατόν να αποδίδει ευθύνες για το ξεπούλημα των τραίνων σε άλλο εκτός του Μέγιστου καρχαρία,…. Μεγαλοδωντα? Παραειναι αστείο για να κλάψουμε και πολύ σοβαρό για να γελάσουμε,δε νομίζετε κα.Ρουφα? Μην μας αναγκάζετε να κάνουμε τις δεύτερες σκέψεις μας πρώτες. Μην,κα. Ρούφα. Μην!

    • Τι τον έχει πιάσει μέσα στην πανδημία;;;; Με κλειστό το καφενείο της παρακμής ΛΑΛΙΣΕεεεεε.

      Μεχρι να κάτσει στο σκαμνί που τόσο του έχει στοίχισε θα μας τα πρήξει….

  2. Που πας το 2000;Από τότε είναι πάρε γραμμένα.Στη τελευταία θητεία σου έγινε η ….. σπατάλη.Φάγανε φάγανε σαν λυσσασμένοι .

  3. Ακούς αγνέ νεοδημοκράτη τι συμφέροντα παιζόντουσαν στην πλάτη σου ώστε η μεταπολίτευση να έχει πασοκους δημάρχους και νομάρχες…..?Αραγε με ποίου τις πλάτες…..?Θα απολογηθούν η θα ζητήσουν συγνωμη ποτε οι της κλίκας…?

  4. ΑΝ Η ΡΟΥΦΑ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  5. Το τραινάκι περνά και φράγκα (πολλά φράγκα) σκορπά, δεξιά και αριστερά. Αυτή η ιστορία με τα τραινακια έχει πολύ «Ψωμί». Ρωτήστε και αυτούς που γνωρίζουν να σας πουν.Φερτε μου τραινακια να μοιράζω άδειες.

    • Θυμαστε επι πρωην που πηραν κάποιοι προκαταβολες τους μισθους και οταν εχασε δεν ειχαν να τα επιστρεψουν??? Τι να μας πουν τα ……???? Και το αλλο, που η λαλιστατη προεδρος παλι επι πρωην η πρωτη αποφαση που πηρε ηταν η τεραστια αυξηση του μισθου της???

      • Dakis – M a r i n a, (Rocco Granata – M a r i n a) Greek version

      • Ήταν πολλά τα λεφτά Μνημων για να παραμείνουν τα τρενάκια στο Δήμο. Έπεσε ο παρας και ο λαβών δεν είναι φουκαρας.. τουναντίον! Αλεπού μπιρμπιλοματα με βαρίδια πιπεράτα. Ούτε το τσίλι τέτοια.. κάψα.

  6. Μα γιατί να κατηγορούν αυτόν τον άγιο άνθρωπο …γιατί …..ένα άγαλμα πρέπει να του στήσουν ….τόσους έχει αποκαταστήσει !!!

  7. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΔΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    ΟΥ………….

  8. Εσυ κωστα μου γνωριζεις τα ……., και τους μεγαλο……. Εχεις αποψη που λεει ο λαος. Γιαυτο πολλες φορες τα λες εξω απο τα δοντια.

  9. ……….και να μας αφήσεις μπας και γίνει τίποτα στο νησί μας. Ότι έχτισες τόσα χρόνια τα γκρεμισες με ………που πλέων κουβαλάς

  10. Όχι όλους τους συντρόφους! Μερικούς, ναι. Όχι όμως όλους! Εντάξει; Κι αν θες να μάθεις δες με ποιους κάνει και σήμερα παρέα δες ότι η πορεία τους είναι παράλληλη. Ευχαριστώ.

  11. Στο νησί μου έχουμε μια παροιμία: «όταν…… ο γάϊδαρος, κ&*%$#ει».
    Άντε πια…τάχεις πρ@ξει όχι μόνο στους Κώους αλλά και σε μας που διαβάζουμε.

  12. Αίγλη και τρενάκια τα ιδια σκαλοπατακια
    θα σε πιστευτά Κ αισερλη αν δεν ήσουνα τοσο χουβαρδας με τα χρήματα του δημίου και των δημοτων ,
    Έκανες πάντα το μάγκα με τα χρήματα των αλλων.

  13. ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΦΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΟΚΟΜΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ .
    ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ
    ΒΙΜΕΛ…..
    ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΤΣΙ.

  14. 10% minimum μελια ΠΑΣΟΚου ,βγάλατε 60k την σεζόν με κεφάλαια του δήμου…
    Δε λέω καλή η δουλειά του …….
    Αλλά «δώσε και σε μένα μπάρμπα…»

    • Μαρια…
      εχεις χιουμορ…
      γι αυτο απο μην βαλεις αποψε..πλυντηριο..ξεκουρασου και βαλε Σκαι..εχει
      House of fame Live Concert…
      Καλη σου νυχτα..και
      Καλη διασκεδαση….
      Υ.Γ.το βραδινο σου ονομα ειναι Μαρια..
      πες μας και το πρωινο..για να μην εχουμε αγωνια..χεχεχε!!

  15. Δηλαδή Ρε Ψιτάκο θέλεις να μας πεις ότι οι δική σου οι ΠαΣοΚοι δεν επισκέπτονται την Λέσχη Bilderberg;
    Κούνια που σε κούναγε!!!

  16. ΨΙΤ. Ποιος ξέρει τι έχεις υποστεί στη παιδική σου ηλικία!!! Βλάκα είσαι της λύπησης. Φτου σου! Άχρηστε. Ανίκανε…..

    • Ακου φασιστακο…
      που ΔΕΝ εισαι στρατιωτικος….
      παρε ΑΝΑΒΟΛΗ απο την βρωμικη ζωη σου..ΑΧΡΗΣΤΟΣ ησουν και παραμενεις…
      στο χωριο σου χτες…π@λιο….

  17. ΣΥΝΗΘΩς ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΦΑΛΙΑΡΕς ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΚΑΡΑΒΑΝΑΙΟΙ.ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΛΕΩ.

    • Ή καταντούν σαν τον ψιττακο..με πλήρη ηρεμία και νηφαλιότητα το λέω. Πρέπει να έχει φάει τόσους μπάτσους, σφαλιάρες, χαστούκια,μπουφλες, που από μαλακουρια μπουλης το παίζει αντρακλας ζορικος, σκληρός και αιμοβορικος, ζει την ανυπαρξία του μέσα από την κάθε υπαρκτή μακακια που βρίσκει στο διαδίκτυο και νομίζει ότι η εξυπνάδα είναι στην αντιγραφή και την μίμηση. Οι πραγματικοί Πασοκοι τουλάχιστον είχαν ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό που δεν το αμφισβητεί ούτε η ίδια η ιστορία. Ήταν μοναδικοί στο είδος τους,ο καθένας στον τομέα δράσης του. Κόπιασαν για αυτή την»μοναδικότητα». Έρχεται τώρα η @ορδη και τολμά με παραπομπές να καπηλευεται αυτή την μοναδικότητα? Μια δευτερατζα να τολμά να λέει ΠΑΣΟΚ και να μην τον καίνε στην πυρά τα υπόλοιπα? Αισχος παιδί μου.. αισχος!

      • Εφυγες καρφι για εμβολιο,ξερεις αυτο κατα της…@κΙ@ς κανε και τις δυο(2) δοσεις
        ταυτοχρονα μπας και ξελαμπικαρεις…μπουμπου….
        μπουμπουκια σαν και του λογου σου ειναι ΑΝΑΞΙΑ να πιανουν στο βρωμικο στομα τους το ΚΙΝΗΜΑ….
        φερε πισω τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ λ…..και ασε τις εκθεσεις ιδεων της …..
        https://uploads.disquscdn.com/images/6617d6d3892b5e244204598b360cc52b16c12ffacac1cc00bb4bc5dc1e7283b1.png

        • Χορατατζης είσαι τελικά . Πώς να εξηγήσει κανείς ότι ένας κινηματιας Πασοκος λέει»φέρτε πίσω τα ΚΛΕΜΜΈΝΑ.» Τί να θυμηθεί κανείς και ποιόν να πρώτο ξεχάσει. Εγώ φίλε έχω ήδη κάνει αντιτετανικο για κάτι αεριτζηδες σαν εσένα που βάλθηκαν να πλασάρουν ξαφνικά τόν ορυχαλκο για χρυσάφι. Μιλάς εσύ ο συγγραφοαντιγραφεας για έκθεση ιδεών? Φαντάσου τί τσαποστελο είσαι.

        • Συνεχιζω φερε πισω τα κλεμμενα λαμογιο…
          μια ζωη κλεβατε…και τωρα βριζετε…
          η ζωη ΤΙΜΩΡΕΙ…….
          ΠΑΣΟΚ θα λετε και θα κλαιτε γατακια…
          Υ,Γ,γραφε ελληνικα..την τουρκο-αλβανικη δεν την γνωριζω…
          φιλοι δεν ΥΠΗΡΞΑΜΕ ευτυχως..και δεν βλεπω τον λογο να ειμαστε τωρα…
          https://uploads.disquscdn.com/images/cb1762055854097794dbedeb778a8d12b0e3238c772db809e63f9e3513a19542.jpg

          https://www.candiadoc.gr/wp-content/uploads/2019/05/mits-2.jpg

          https://uploads.disquscdn.com/images/7d41b27664fb2da47ee4c6c9b408bf16b5f4264a7239ef6312482b6a78fe5718.jpg

        • Άκου ρε γελοιε Ταμτακο γιατί πρέπει πάντα πρίν να χρησιμοποιήσεις την αλφαβήτα να βάζεις τόν δείκτη στον κρόταφο μπας και ενεργοποιηθούν οι νευρώνες που είναι σε ύπνωση. Είμαι τόσο ναζί όσο κάποιος που του έκαψαν οι Γερμανοί τόν προπάππου ζωντανό, άφησαν σακάτη τόν παππού απ’το ξύλο και εραψαν τα βλέφαρα του πατέρα μου στα φρύδια για να μήν χάσει στιγμή απ’το θέαμα. Είμαι τόσο γύφτος που η ζωή μου χάρισε την δυνατότητα να διακρίνω την δυσοσμία των γιαλατζι βολεμενων ιδεολόγων που ζουν την ζωή τους μέσα από τις ζωές των άλλων και έχουν την τόλμη να διατυμπανίζουν την ατολμία τους τόσο χυδαία. Σου κάνω την χάρη να φαντάζεσαι ότι είμαι όσα δεν είμαι,δεν σου χαρίζω όμως τίποτα από όσα είμαι και δεν θα γίνεις ποτέ. Παρεπιπτόντως,τσαποστελο αχλάδα είναι το ξύλινο μέρος ενός κασμα, για να μαθαίνεις πώς οι Έλληνες παρομοίαζαν τα ανθρώπινα βόδια με ροκανιδια για εγκέφαλο επί Τουρκοκρατίας. Συγνώμη για το»φίλος». Έχεις δίκιο. Ούτε χάρη λόγου δεν το αξίζεις.

      • Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙς ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΜΩς ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕς ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ.ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΡΟ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑς ΛΕΙΨΕΙς.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.ΗΡΕΜΑ ΣΤΟ ΛΕΩ.

  18. Ανώνυμε εγω βλέπω πως τύποι σαν και τον ψίτ, σας έχουν κάνει και έχετε χάσει τον ύπνο σας.
    Η επίθεση-βρίσιμο αποδεικνύει τόν μεγάλο πόνο σας.

  19. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια….. Ο υπέρμαχος του πρώτου ιδιωτικού τραίνου ήταν άλλος κώος πολιτικός με αρχαίο όνομα και ο ΔΥ Πασόκος επικεφαλής του ……στή Ρόδο

  20. και θέσεις στάθμευσης είναι παλιό σπορ. Οι πολιτικοί έχουν τα σεισμ’οπληκτα, βομβοπληκτα κ.α.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ