Κ. Καΐσερλης: Αδίκως η κ. Ρούφα μεταθέτει την πολιτική σύγκρουση διοικητικών αποφάσεων και ιδεών

28
1001

Αγαπητέ Γιάννη,

Σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε την παρακάτω επιστολή μου  σε απάντηση της επιστολής της κυρίας Ρούφα που δημοσιεύσατε αφού το θέμα με αφορά άμεσα ως διωκόμενος ποινικά και αστικά από τον κ. Κυρίτση και την παράταξη του.

«Με μια ανακοίνωση της στα μέσα ενημέρωσης η κ. Ιωάννα Ρούφα ασχολείται με τους δικηγόρους του Δήμου.  Θεωρεί ότι η χρησιμότητα τους δεν τεκμηριώνεται αφού για το ίδιο θέμα που σχετίζονταν με την νομιμότητα παραχώρησης ακινήτων σε συνεταιριστικές επιχειρήσεις ακολουθούν τις διαθέσεις των εκάστοτε δημοτικών αρχών και όχι της νομικής επιστήμης!

Και μάλιστα αδίκως θέτει εμμέσως ερωτηματικά για το αδιάβλητο της κρίσης της νομικής υπηρεσίας!

Η κ. Ρούφα, αδίκως κατά την άποψη μου, μεταθέτει την πολιτική σύγκρουση διοικητικών αποφάσεων και ιδεών της τριετίας Καΐσερλη που σε μεγάλο ποσοστό καθόρισε και την τύχη των επόμενων εκλογών, όπως ομολογεί και ο π. πρόεδρος της κοινότητας Πυλίου προς αυτήν,  στις δευτερεύουσες ευθύνες που έχουν οι κρίσεις των υπαλλήλων!

Την περίοδο που  για την νομιμότητα της παραχώρησης υπήρχε κριτής της απόφασης ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, έμπειρος επιστήμονας της νομικής επιστήμης, που και εν τέλει δικαιώθηκε και άρα ακολουθούσαν οι υπάλληλοι του Δήμου.

Και που την περίοδο του κ. Κυρίτση, με κάθετα και σκληρά αντίθετη πολιτική άποψη, διασύρθηκαν επιστήμονες, ως «κοτσιδάκηδες» , και ο φόβος της δίωξης υπαλλήλων βρίσκονταν πάνω από το κεφάλι τους.

Ο σωστός πολιτικός οφείλει να εστιάσει την προσοχή του στον πυρήνα της πολιτικής σύγκρουσης έως και το ανώτερο στάδιο των ιδεολογικών αντιπαραθέσεων και παράλληλα να αποσαφηνίσει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι τις αποφάσεις της διοίκησης τις κρίνουν ως προς την νομιμότητα τους μόνο τα αρμόδια δικαστήρια!

Οι παράπλευρες και δευτερεύουσες δίκαιες ή άδικες κρίσεις συνήθως γίνονται για να καλύψουν τον μεγάλο πόλεμο και την εξέλιξη της πολιτικής σύγκρουσης σε ποινικό αδίκημα!

Η δε σπίλωση προσώπων που συνεχίζεται μέχρι σήμερα και φτάνει στο τέλος της κάθαρσης με αποφάσεις των δικαστηρίων, κατά κανέναν λόγο δεν μπορεί να εντάσσονται και μάλιστα με αποσιωπητικά, όπως αναφέρει στην επιστολή της, σε «αναδρομικές διεκδικήσεις αποζημιώσεων», αφού το αδίκημα συνεχίζεται μέχρι και σήμερα και ο Δήμος ακόμα και σήμερα διώκει ποινικά και αστικά δεκάδες ανθρώπων μεταξύ των οποίων και την ιδία».

 

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία

Κώστας Καΐσερλης

28 ΣΧΟΛΙΑ

    • που αδικως βγηκαν στη δημαρχεια.Γιαυτο κωοι μακρια απο παλιοπραματα που διοικουν φακιστες.Εχει τωρα μια @αλιογρ@α την ψιψινα,την αχ σ…του@ακι μου,και γραφει οτι ..λακιες της κατεβει.Αυτα τελειωσαν.Αυτο το παλιοπραμα δεν θα ξαναδει δημαρχεια.

  1. Κοψιμιε…εδω και μηνες σου κτυπησα καμπανακι…
    τωρα κτυπα πια η καμπανα του γητευτη καθαρα..και δυνατα…την ακους??χαχαχα
    Ησουν μιας χρησης..επαιξες και εχασες….ας προσεχες..πηγαδι βρηκες??χαχαχ

    • Φόρεστ ξεκινά να τρέχεις….
      Τι δεν το περίμενες;;;
      Να δω τους γραφιάδες σου τώρα τι θα λένε…
      Πολλα πηγαδια όχι ένα!!!

        • Οχι και αλητακος,,,ο ..κοκοβικος…
          μαμουχαλος ναι…μανιαμ@νιας..κλπ..κλπ…
          Μονο ενας ….κινητος μανιαμ@νιας συμπεριφερεται ετσι….!!χεχεχε

        • γουσταρω να τσατιζεσαι!!!! θα κοκκινισουν ακομα και οι ζαρες!!!! ευτυχως εχεις τη μαιμουνα τον ψιτ, που σε υποτηριζει γιατι σε λυπαται!!!

  2. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά του Καΐσερλη με τους υπόλοιπους! Ότι άποψη και να έχει κάποιος για την πολιτική του, αυτός ΠΟΤΕ δεν εξέθεσε υπαλλήλους. ΠΑΝΤΑ τους κάλυπτε. Σε αντίθεση με άλλους, με το που έβρισκαν ζόρια, πάντα έβγαζαν την ουρά τους απ’ έξω και έστελναν υπαλλήλους ακόμα και σε δικαστήρια.
    Αυτό έχει να κάνει με χαρακτήρα και αρχές!

    • Για τους συναδέλφους σου που κατηγορούνται για κακούργημα εξ αιτίας της καταγγελιών του Καίσερλη για τους ποδηλατοδρόμους τι έχεις να πεις.Αυτός για να κάνει την πολιτική του δεν διστάζει να πατήσει επί πτωμάτων

  3. Βγηκαν απο το καβουκι τους η μαιμουνα ο ψιτακος και η ζαρωμενη γρια το αχ νησακι. Ξεθαρεψανε. Ειδαν το τυρι αλλα δεν ειδαν τη φακα!!!

    • χαχαχ αλλος βγηκε απο το καβουκι του..και δρομολογει νεα δεδομενα για τον δημο…
      ο κοψιμιος παπαλα μας τελειωσε..ηταν μιας χρησης..τι δεν καταλαβαινεις??
      το τυρι και η φακα..ειναι για τα τρωκτικα σαν και εσας!!

  4. Καισαρλη μη μας τα μασας. Δεν τους διωκει ο δημος αλλα ο πρωην…. ο κοσμος πρεπει να γνωριζει. Ενας ειναι ο εκδικητικος. Ο πρωην….

  5. ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΕΚΕΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΕ .
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ
    ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΕΛΙΑ

  6. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ…
    ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΉΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΠΩς ΣΕ ΕΚΡΙΝΕ;
    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 200.000 ΕΥΡΩ;

  7. ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ,ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΖΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΕΦΘΕΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ?

  8. στο ίδιο νομικό ερώτημα, οι επιστήμονες δικαιούνται να αλλάζουν επιχειρήματα, ανάλογα με το ποιός δημαρχεύει!

  9. ο μονος δημαρχος στα χρονικα που εστειλε στα δικαστηρια τους πολιτικους του αντιπαλους πανω απο 300 φορες ειναι ο κακος ο εκδικητικος, ο υβριστης πρωην. αυτος που ειπε σε συμπολιτη ακουσον ακουσον »’σκουληκι θα σε λοιωσω»’. εμεινε στην ιστορια, και θα μπει στο βιβλιο γκινες!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ