Κ. Καΐσερλης: Η ποινική δίωξή μου αφορούσε τις πολιτικές ιδέες μου

40
1678

«Η δίωξή μου από τον Δήμο της Κω επί κ. Κυρίτση  αλλά και η επί ενάμιση χρόνο απραξία του Δήμου της Κω επί κ. Νικηταρά, είναι πολιτική δίωξη και όχι ποινική καταγγελία ή αστική απαίτηση ζημιών του Δήμου».

Επανέρχεται ο πρώην δήμαρχος Κω Κώστας Καΐσερλης με νέα του επιστολή, μέσω της οποίας υποστηρίζει πως, πέρα από την επί σειρά ετών ταλαιπωρία του, αλλά και άλλων συναδέλφων του και συμπατριωτών του, υπάρχει ένα σοβαρότερο ζήτημα και αυτό είναι πως, τόσο ο Δήμος της Κω όσο και η Αποκεντρωμένη Περιφέρεια Αιγαίου, «στράφηκαν στην ουσία και στην πράξη κατά των συνεργατικών κινημάτων που αποσκοπούν στην ωφέλεια των εργαζομένων, των ανέργων και της τοπικής κοινωνίας».

Αναφερόμενος στην απόφαση του Ακυρωτικού Τμήματος του Διοικητικού Δικαστηρίου Πειραιά που αφορούσε την «Αίγλη», σημειώνει πως, «η απόφαση ξεκάθαρα αποδεικνύει ότι η δίωξή μου από τον Δήμο της Κω επί κ. Κυρίτση  αλλά και η επί ενάμιση χρόνο απραξίας του Δήμου της Κω επί κ. Νικηταρά είναι πολιτική δίωξη και όχι ποινική καταγγελία ή αστική απαίτηση ζημιών του Δήμου».

Εν κατακλείδι, ο κ. Καΐσερλης δηλώνει απερίφραστα πως, «η ποινική δίωξη μου για κακούργημα αλλά και η αγωγή εναντίον μου από τον Δήμο της Κω δεν αφορούσε το άτομό μου αλλά τις πολιτικές ιδέες μου που προσπάθησα να εφαρμόσω στον Δήμο της Κω», συμπληρώνοντας πως, «γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο θα εξαντλήσω όλα τα νόμιμα δικαιώματά μου εναντίον όλων αυτών και εννοώ του Δήμου, της διοίκησης και όλους όσους συνέβαλαν, που αντί να προστατεύσουν και να ενισχύσουν την ιδέα και το κίνημα του τρίτου δρόμου της αλληλέγγυας οικονομίας, που αποτελεί νόμο του κράτους μας,  λειτούργησαν κακοπροαίρετα και σκόπιμα σπιλώνοντας μέχρι και σήμερα την προσωπικότητά μου και την ιδεολογία μου».

Αναλυτικά, ο κ. Καΐσερλης αναφέρει τα κάτωθι:
«Αγαπητοί  φίλοι,
Οδηγήθηκα στα ποινικά και αστικά δικαστήρια γιατί δήθεν με τις αποφάσεις μας για την παραχώρηση ακινήτων στις κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις ζημιώσαμε τον Δήμο. Εκκρεμούν οι αποφάσεις για την «Αίγλη» και σήμερα διωκόμαστε για τον «Ορφέα» και την «Αμβροσία».

Πέραν όμως της προσωπικής μου υπόθεσης, πέραν της προσωπικής μου ταλαιπωρίας και πέραν της αμφισβήτησης της προσωπικότητας και της εντιμότητάς μου, και δεκάδων άλλων συναδέλφων και συμπατριωτών που επί επτά σχεδόν χρόνια συνεχίζεται εξαιτίας των μηνύσεων υπάρχει κάτι πολύ σοβαρότερο.

Με την ποινική δίωξη αλλά και την αστική  απαίτηση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ εναντίον μου  επιδιώχθηκε να κατηγορηθούν και να διωχθούν οι πολιτικές μου θέσεις και απόψεις, που πρωτοποριακά σε όλη την Ελλάδα επιδίωξα να εφαρμοστούν στην Κω το 2011 με το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Κως Ασπίς».

Οι πολιτικοί αντίπαλοί μου στον Δήμο της Κω αλλά και στην αποκεντρωμένη Περιφέρεια Αιγαίου στράφηκαν στην ουσία και στην πράξη κατά των συνεργατικών κινημάτων που αποσκοπούν στην ωφέλεια των εργαζομένων, των ανέργων και της τοπικής κοινωνίας.

Η απόφαση Α 843/2017 του Α2 Ακυρωτικού τμήματος του Διοικητικού Δικαστηρίου Πειραιά, ξεκάθαρα αποδεικνύει ότι η δίωξήμου από τον Δήμο της Κω επί κ. Κυρίτση  αλλά και η επί ενάμιση χρόνο απραξίας του Δήμου της Κω επί κ. Νικηταρά είναι πολιτική δίωξη και όχι ποινική καταγγελία ή αστική απαίτηση ζημιών του Δήμου.

Με απλά λόγια η σοφή απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου που αφορούσε την «Αίγλη», λέει στον Δήμο του κ. Κυρίτση αλλά και στην κρατική Διοίκηση, ότι οι αποφάσεις του Δήμου επί Καΐσερλη, της παραχώρησης ακινήτων δωρεάν  και κατά χρήση, είναι νόμιμες αφού οι κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις με το καταστατικό τους είναι σύμφωνες με τον νόμο και το καταστατικό τους.

Και προσθέτει το ακυρωτικό δικαστήριο, ότι εναπόκειται στη διοίκηση, δηλαδή στον Δήμο και στο Υπουργείο Εργασίας που εποπτεύουν αυτές τις επιχειρήσεις, να ελέγξουν τη λειτουργία τους και τις επιδιώξεις του καταστατικού τους και την τήρηση του νόμου των Κοιν.Σ.Επ..

Αγαπητοί φίλοι,
Ήταν γνωστό, αλλά είμαι πλέον και πεπεισμένος ότι η ποινική δίωξή μου για κακούργημα αλλά και η αγωγή εναντίον μου από τον Δήμο της Κω δεν αφορούσε το άτομό μου αλλά τις πολιτικές ιδέες μου που προσπάθησα να εφαρμόσω στον Δήμο της Κω.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο θα εξαντλήσω όλα τα νόμιμα δικαιώματά μου εναντίον όλων αυτών και εννοώ του Δήμου, της διοίκησης και όλους όσους συνέβαλαν, που αντί να προστατεύσουν και να ενισχύσουν την ιδέα και το κίνημα του τρίτου δρόμου της αλληλέγγυας οικονομίας, που αποτελεί νόμο του κράτους μας,  λειτούργησαν κακοπροαίρετα και σκόπιμα σπιλώνοντας μέχρι και σήμερα την προσωπικότητά μου και την ιδεολογία μου.
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία».

Σημείωση
– Να αναφέρουμε πως, την Τρίτη, 23/2/2021, ο κ. Καΐσερλης και 15 ακόμα συνάδελφοί του, κλήθηκαν σε απολογία  στον ανακριτή κ. Χρήστου για το κακούργημα της πράξης της απιστίας κατά του Δήμου για την οποία προκλήθηκε ζημία άνω των 120.000 ευρώ από την απόφαση για την παραχώρηση των ακινήτων στις κοινωνικές επιχειρήσεις «Ορφέα» και «Αμβροσία».
– Οι αποφάσεις του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Κω (991/ΠΤ 102/2015) καθώς και του Διοικητικού Εφετείου Πειραιώς  (Α 843/2017), θα δημοσιευθούν στο  stathmosnet.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

40 ΣΧΟΛΙΑ

    • Με μαϊμού διαδικασία να χαρίζουν ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ σε συγγενείς, στα παιδιά τους, φίλων, ψηφοφόρων, και να είναι ελεύθεροι;;;

      Είναι δυνατό την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ να την θεωρούν ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ και να την διαχειρίζονται με παράνομες διαδικασίες;;; Όλα αυτά τα χρήματα που τα τσέπωναν οι πονηροί από την δωρεάν παραχώρηση, επιχορήγηση συνεργατικών και μηνιάτικα σε αργόσχολους συγγενείς και φίλους θα τα πληρώσουμε εμείς με δημοτικούς φόρους για να τα οικονομάνε οι ////))της Σ@Ρ@ΜΕΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ και να κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι;;;

      • ΜΑΠΠΠΑ ΣΟΥ ΒΓΉΚΕ ΤΟ ΤΡΙΩΡΟΦΟ ΚΟΨΙΜΙΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩΣΤΟΎΚΟ....

        Κατηγορείς για ΑΠΡΑΞΙΑ Κωστάκη τον ΑΒΟΥΛΟ, ΑΝΙΚΑΝΟ, ΑΣΧΕΤΟ ΤΡΙΩΦΛΟΡΟ ΤΕΟντ@σ@κη….που εσύ και η ευθυμοπαρέα του καφενέ της παρακμής επέλεξαν για Δήμαρχο της Κω;?;?;?; Φάετονε στα μούτρα τώρα και ψάχνε για καινούργιο υπο-τακτικό … Αυτος$δά είναι τσίλλης και τώρα που έκατσε στην καρέκλα σε γράφει πατόκορφα…. Η ανταλλαγή των 20 στρεμμάτων στο Ψαλίδι που εκκρεμεί ακόμα πόσα στοίχισε στον ξενοδόχο βρε Κωστάκη;;;; Άρχισες με βιβλιάρια Περιστέρι μου αλλά δεν πρόκαμες να μας τυπώσεις και το Κώτικο χαρτονόμισμα με έμβλημα την μπουκάλλλα…

    • είναι πάνω από 120 χιλιάδες. Αν συνυπολογίσουμε και τις ζημιές με το χάρισμα της Αίγλης, είναι θαύμα που κυκλοφορείτε ελεύθεροι. Και δεν σε κυνηγούν για τις πολιτικές σου θέσεις, Καίσερλη. Σε κυνηγούν γιατί κανιβάλισες τον νόμο και χάριζες δημοτική περιουσία σε φιλαράκια σου χωρίς κανένα αξιοκρατικό κριτήριο, σα να ήταν δικά σου. Τρέχα τώρα για να καταλάβεις έστω και σε αυτήν την ηλικία ότι κανένας δεν είναι πάνω από το νόμο και οτι τα λάθη πλήρωνονται.

      • Τί έχασε από Αμβροσία…. . πρώτα να μαθενεις… και μετά να μιλάς…. εγκαταλελειμμένο κτίριο??? Κερδισμένος βγήκε ο Δήμος.. αλλά μόνο με την Αμβροσία…. άλλαξε την περιοχή… που φαντάζομαι ότι ούτε και εσύ δεν ήξερες το Μαρμάρι…..

  1. Ο σημερινός δήμαρχος δεν κατάλαβα τι θέλεις να σου κάνει; Δεν είναι δικηγόρος από ότι ξέρω

    • Πολύ παραδάκι μοίρασε η Σ@ΥΡ@ΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ, δωρεάν ακίνητα σε φίλους, ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ και προίκα ΜΕΤΡΗΤΑ ,%&%$

      Θα μου πεις δεν πληρώνουν τίποτα, ούτε νοίκια, ούτε νερό, για πολλά χρόνια ΔΕΗ, ούτε κοινόχρηστο χώρο που χρυσοπληρώνουν τα γειτονικά μαγαζιά αλλά ούτε και το πρόστιμο 200.000 Ε που έφαγαν …. από το ΣΔΟΕ για την παράνομη ταμειακή μηχανή. …. φιλινάδες του Εν ευθυμία και κουμπάρες της ΜουρλοΓΚΑΓΚΑ.

  2. …….ΑΠΙΣΤΙΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣΣ, ΤΟΥΣ ΆΛΛΟΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΈΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ.

    • ΑΊΓΛΗ, ΑΜΒΟΣΙΑ, ΟΡΦΕΑΣ, κερδοσκοπικές επιχειρήσεις που δεν πλήρωναν ΝΕΡΌ, ΔΕΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ. Υπάρχουν και κρυφοί συνέταιροι;;;;;

      Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ παραχώρηση δημοτικής περιουσίας ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, χωρίς εισιτήριο ΔΩΡΕΑΝ…Ο Σ@ΥΡ^Σ μοίρασε την δημοτική περιουσία για να βολέψει συγγενείς και φίλους, για να τα οικονομάνε…….. ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ…Δεκάδες καταστηματάρχες φίλοι της Σ@ΥΡ@ΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΆ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ενοίκια χωρίς κανένας ποτέ να τους τα ζητήσει. Κάπως έτσι ο Κωστάκης ήταν ένα αιώνα δήμαρχος.

  3. Έχεις δίκιο σε πολλά Κώστα αλλά η Αίγλη ήτανε λάθος.
    Βιαστηκα δόθηκε και πιστεύω ότι δεν ρωτήθηκαν οι άνθρωποι που σε στήριξαν. Έπρεπε να σκεφτείς τους νέους όπως λες και να κάνεις επιλογή.νεων γυναικών, μονογονεϊκών. Ποτέ δεν κατάλαβα .

  4. Δημαρχε ήσουν πολύ μπροστά για αυτό δεν σε καταλαβαν και δεν ακολούθησαν. Ας φανταστούν όλοι αυτοί να είχε τώρα στην Κω 10 -15 κοινωνικές επιχειρήσεις να απασχολούσαν 100 150 άτομα! Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα!!!

    • Ολο το θράσος δικό σου που τολμάς να κρίνεις έναν άνθρωπο που υπηρέτησε την Κω και ουσιαστικά αφιέρωσε την ζωή του για το νησί μας.

      • Φυσικα και εχει μεγαλο θρασος .Ολοι μας κρινομαστε και πολυ περισοτερο ενας δημαρχος για το αν αφιερωσε τη ζωη του για το νησι μας αυτο φαινεται εκ του αποτελεσματος…….

  5. ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ.
    ΣΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΚΑΝΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΚ…
    ΣΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΣΙ ΜΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΑ.
    ΩΡΑΙΕΣ ΠΚΛΙΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΕΧΕΙΣ………..

  6. μηπως το παρακανεις; γραψε και τους αλλους 15 που μηνυθηκαν για να καταλαβει ο κοσμος καλυτερα!!!

  7. Κωστα αυτά δεν ήταν ιδέες ήταν εμμονές το εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι και σώθηκαν εις βάρος άλλων….

  8. Με ολο μου τον σεβασμό και την εκτιμηση στο πρόσωπο και την ιστορία σου

    Εσύ καλύτερα από άλλους γνώριζες ότι τα Οράματα των φωτισμένων , όταν εκχωρούνται με αντάλλαγμα την εκλογική υπεροχή, στις συντεχνίες των μηχανισμών εξουσίας και σε ανδρείκελα που λαϊκίζουν , σε ψωνισμένα σούργελα και γυρολόγους της αργομισθίας, μεταλλάσσονται σε ύβρι.Δεν είχες το δικαίωμα.
    Υπερασπίστηκες όσους κατάντησαν την κοινωνική οικονομία μαγαζάκια του τρόμου, παίρνοντας αποστάσεις από όσους με ανιδιοτέλεια υπηρέτησαν τις παρακαταθήκες σου για την τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτό που με τρομάζει είναι το δίδαγμα που προκύπτει . ΤΟ ΔΙΑΊΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΊΛΕΥΕ παραμένει η αλάνθαστη μέθοδος επικράτησης και χειραγώγησης κατά το δοκούν της κοινωνίας .Να δεις πως το έλεγες διδάσκοντας δημοκρατικούς θεσμούς » το κυρίαρχο σε αποφάσεις και δράσεις της Τ.Α. είναι να υπηρετεί την κοινωνική συνοχή». Εσύ και μόνο εσύ μπορούσες και μπορείς να διαλύσεις την παρανόηση που μας υποδουλώνει , σε όσους μετέτρεψαν μεθοδικά τα πολιτικά οράματα , σε προεκλογικές αρπαχτές.
    Τα σέβη μου.

  9. Ο ……….ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ
    ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ .
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΗΤΑΝ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟ
    ΤΡΕΞΕ ΣΤΟ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ….ΧΑ….,,,,ΧΑ,,,,

  10. Κατάλαβες ΌΤΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ? ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΤΉΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΤΊ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ «ΕΜΠΑΤΕ ΧΟΊΡΟΙ ΑΛΈΣΑΤΕ»…ΑΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΛΑΚΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΣΟΥ ΣΚΑΨΑΝΕ ΤΟΝ ΛΑΚΟ…ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ….

  11. Εγώ δεν τον έζησα πολύ σαν δήμαρχο. Ήρθα στην Κω το 1998 λίγο πριν τις εκλογές τότε και άκουγα διαφορα. Ειδα όμως στη πορεία, γνώρισα πολύ κόσμο και μετά βεβαιότητας λέω ότι ο Κώστας Καισερλης είναι από τους πιο έντιμους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Ειδα όλα αυτά τα χρόνια που κατέληξαν και τι έκαναν αυτοί που τον κατηγορούσαν τότε

  12. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ …
    ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΑΣΑ ΘΕΛΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ
    ΑΥΤΟΣ ΕΦΑΓΕ 11 ΑΝΡΘΩΠΟΥΣ
    ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΤΕ 11 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΩΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ …
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΛΑ.

  13. ΦΙΛΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΝΟΜΩΝ;;;;;;

  14. Ειναι αληθεια οτι μαζι με τον καισαρλη ο πρωην εστειλε στα δικαστηρια και ολους τους τοτε δημοτικους συμβουλους της παραταξης καισαρλη? Και μεταξυ αυτων η μια εκλεχτηκε κατοπιν με τον πρωην. Αυτη σιγουρα δεν καταλαβε οτι αν καταδικαστει ο καισαρλης θα καταδικαστουν και οι συμβουλοι που ψηφισαν για τις συνεργατικες. Θα γελασει καθε πικραμμενος!!!

  15. Ποιες ιδεες σου??
    Μηπως αυτες που χαρακτηριζες τους «συντροφους»σου νταβ…ηδες???
    Δεν Ξεχνω!!!!

    • Ε οχι και συντροφοι τα τρωκτικα!!! Καλα τους ταλεγε, αλλα δυστυχως αυτα τα τρωκτικα εγιναν εξουσια!!!

  16. Πολιτικές ιδέες για το το τοπικό νόμισμα
    Πολιτικές ιδέες η κοκκινοκιτρινη σημαία των Σκοπίων που επιβάλατε τότε μεγάλοι δήθεν δημοκράτες
    Μόνον δικτάτορες είχαν αυτά !
    Καλύφθηκατε πίσω απο το κενό που δημιούργησατε κόβοντας αποκεφαλίζοντας κάθε τι που ξεκινούσε

    • ΕΜ πως να σας ξεχάσουμε;
      Να ήταν μόνο αυτές οι μνήμες!
      Οι τακτικές οι απίστευτες για να μαζεύουν ψήφους και να κατεβάζουν συμβούλους;
      Όλα ζωντανά είναι , μάλιστα κάποια βγαίνουν ακόμη τώρα!

  17. ….Και προσθέτει το ακυρωτικό δικαστήριο, ότι εναπόκειται στη διοίκηση, δηλαδή στον Δήμο και στο Υπουργείο Εργασίας που εποπτεύουν αυτές τις επιχειρήσεις, να ελέγξουν τη λειτουργία τους και τις επιδιώξεις του καταστατικού τους και την τήρηση του νόμου των Κοιν.Σ.Επ..αυτή είναι όλη η ουσία !!!! αν έγιναν παρανομίες έγιναν από τις κοινσεπ και τον δήμο πουν όφειλε να ελέγχει τις λειτουργίες . Πάντως όπως θυμάμαι η εφορία ενήργησε άλλα το κατάπιαμε. οι καταγγελίες εργαζομένων έγιναν αλλά πνίγηκαν στον φόβο του καταδικαστικού που δικαίωνε τους ενόχους… τι; όχι; Τι καταλαβε ο Τεό δεν ξερω, γιατι η επιστολή ειναι προειδοποιητική βολή. Από όσο τον ξέρω αν σε σημαδεύει στα πόδια , καλύτερα να φορέσεις κράνος. Η χαριστική βολή είναι κοντά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ