ΚΛΕΙΣΤΑ και αύριο Πέμπτη με απόφαση Δημάρχου τα σχολεία στην Κω!

20
4898

Κλειστές θα παραμείνουν και αύριο, Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021, με απόφαση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Κω, όπως επίσης οι Δημοτικοί και Ιδιωτικοί Παιδικοί Σταθμοί, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Για την απόφαση Δημάρχου ενημερώθηκαν οι Διευθυντές, Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Ψαράς και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Παπαδομαρκάκης.

 

 

Γραφείο Τύπου

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δήμαρχε ζητά να κλείσουν τελείως τα σχολεία μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.Δεν πάνε καλά τα πράγματα.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ…..πριν μας κλείσουν….

  2. ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ????? ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ!!!!ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΛΟΓΩ «ΤUI»ΡΙΣΜΟΥ?

  3. Α καλα.Για να διορθωσουν ενα λαθος το κανουν μεγαλυτερο.Θα καλεσω τα καναλια δημαρχε να γινεις πανελλαδικα ρεζιλη με τετοιο καιρο.

  4. Δημαρχε κλειστα και μεθαυριο.Ανεβαινει η θερμοκρασια και αλλο.Μην παθουμε καμια ηλιαση.

  5. Αυτό είναι τώρα άμεση ενημέρωση!
    Αλήθεια πόσα είναι τα κρούσματα τελικά;
    Είστε υπεύθυνοι γιατί δεν ξέρετε τι σας γίνεται

  6. Και σήμερα όπως και αύριο ο καιρός δεν δικαιολογεί κλείσιμο σχολείων. Αν είναι λόγω του ιού καλό είναι να το πείτε ευθέως.

  7. Παιδιά να μας κόβει και λίγο. Αρμοδιότητα δεν έχει κανείς πλην του υπουργείου να κλείσει σχολεία λόγω covid. Προφανώς εκματαλλεύτηκε το «κρυο» για να δικαιολογήσει το κλείσιμο μέχρι να δούμε τι γίνεται με τα κρούσματα.Δεν γίνεται στο δίπλα άρθρο που μιλάει για τον θάνατο να κλαίνε όλοι στα σχόλια ότι πάει καταστράφηκε η Κως τι θα κάνουμε και εδώ να κοροιδεύουν που κλείσαν τα σχολία. Λίγο λογική και ψυχραιμία. Καμία πολιτικοποίηση του ζητήματος, μόνο να μείνουμε ασφαλείς.

    • Αυτό ήταν δικαίωμα του Δήμου και της Περιφέρειας αλλά από τον Φεβρουάριο του 2020 (πριν ένα χρόνο δηλαδή και πριν αρχίσει το πρώτο Lockdown) με πράξη νομοθετικού περιεχομένου το άλλαξαν.

  8. Εγώ ψήφισα Κυρίτση και θα παραμείνω στην μεριά του Κυρίτση αλλά πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί και σωστοί σε αποφάσεις που αφορούν την υγεία όλων. Ο Νικηταράς σωστά πράττει και κλείνει τα σχολεία. Όλοι μας ξέρουμε το τι ακριβώς συμβαίνει, αφήστε λοιπόν τους λαϊκισμούς και δείτε την ουσία. Εσείς που κατηγορείτε τον εκάστοτε Δήμαρχο που λαμβάνει σωστές αποφάσεις προτείνω να τον στηρίξετε ανεξαρτήτως παράταξης γιατί πολλά έχετε να κερδίσετε. Σταματήστε να τον κατηγορείτε γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να κάνετε κακό στο ίδιο σας το νησί, στο ίδιο σας το σπίτι.

  9. Μπραβο δημαρχε σωστα επραξες!!
    ειδικα με τοσο χιονι που επεσε….
    το λιγοτερο που ειχες να κανεις..

    χαχαχα

  10. Συγχαρητήρια Δήμαρχε, σωστή απόφαση. Μακάρι να κλείσεις και την γραμμή Καλύμνου – Κω για κάποιες ημέρες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ