Η Κως στην εποχή της ηλεκτροκίνησης και …Πράσινη Ανάπτυξη

8
795

Η Κως στην εποχή της ηλεκτροκίνησης και ..Πράσινη Ανάπτυξη

Η Κως στην Ηλεκτροκίνηση ή αλλιώς η Κως στα χνάρια της Κυβέρνησης και των Υπουργών της για να εφαρμοστεί η πολιτική κατεύθυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι λεγόμενοι επενδυτές βρουν νέα κερδοφόρα πεδία για να κερδίσουν ξανά!

Το λογικό θα ήταν  οι εταιρείες που  παράγουν και διαθέτουν το ηλεκτρικό αυτοκίνητο να φροντισουν και για την τροφοδοσία εξυπηρετώντας τους πελάτες τους.

Το μυστικό είναι ότι μέχρι να διατεθεί ικανός αριθμός αυτοκινήτων οι σταθμοί τροφοδοσίας θα είναι ζημιογόνοι.

Και εδώ ανέλαβε η Κυβέρνηση και ο κ. Χατζηδάκης και μάλιστα με σπουδή, να βάλει τη

ΔΕΗ στο ζημιογόνο παιχνίδι ,για να μη χάσει λέει το τρένο της ηλεκτροκίνησης.

Ακολουθούν οι Δήμοι όπως  ο δικός μας.

Υπάρχει βέβαια και το δόλωμα, το Πράσινο Ταμείο. «Λεφτά μας δίνουν να μη τα πάρουμε;»

Το επιχείρημα για όλα αυτά: “ Πράσινη Ανάπτυξη” νέτα σκέτα. Μια  πράσινη ανάπτυξη που εμφανίζει την ηλεκτροκίνηση ως απάντηση σε περιβαλλοντικά προβλήματα που ο άναρχος καπιταλιστικός τρόπος παραγωγής δημιουργεί και θα συνεχίζει να δημιουργεί και με την ηλεκτροκίνηση ενώ συγκαλύπτει την δραστική αύξηση του κόστους μετακίνησης των λαϊκών ανθρώπων Πράσινα άλογα δηλαδή…

Με άλλα λόγια ο Δήμος Κω βάζει πλάτη στη στήριξη της βιομηχανίας ηλεκτρικών αυτοκινήτων ώστε να μπουν στην αγορά με εγγυημένες προϋποθέσεις.

Μάλλον είναι ώρα αντί της πράσινης ανάπτυξης που οι μεγάλοι χαμένοι είναι οι εργαζόμενοι, οι βιοπαλαιστές και το άμοιρο το περιβάλλον που ζουν, να επιλέξουμε την λαϊκή ανάπτυξη που εγγυάται ο σοσιαλισμός και μπορεί να αξιοποιήσει κάθε μορφή  ενέργειας για να καλυτερεύσει συνθήκες εργασίας,να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο και να προστατεύσει ουσιαστικά το περιβάλλον.

Για την Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κω

Γιάννης Χατζηδαυίδ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σταματηστε πια να ασχοληστε με εργαζομενους ,δεν εχετε κανενα δικαιομα.Ειστε ενα βαρυδι στη χωρα…μηνετε εκει και αφηστε να προχωραμε μπροστα.Καντε κανενα συνεδριο να αποφασισετε τι ειναι διαφοροι κουμουνιστες πρην 70 χρονια και πολυ σας ειναι.

  2. Ποιος μιλαει.Κομμα 100 χρονων με ποσοστα λιγοτερα απο οσα περνει ο Βελοπουλος μονος του.

  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΥΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ…

  4. Το ηλεκτρικό μέλλον είναι εδώ. Όσο πιο γρήγορα ξεκινάμε τόσο ευκολότερη θα είναι η μετάβαση. Ο κόσμος πρέπει να προετοιμάζεται. Ναι κάποιες δουλειές θα χαθούν όμως θα γεννηθούν καινούριες. Όσο πιο γρήγορα το πάρουμε χαμπάρι που πάνε τα πράγματα ο κοσμάκης θα έχει τον χρόνο να ανταποκριθεί. Αλλά για κάποιους 5-10 χρόνια φαντάζουν έτη φωτός μακριά, παρόλα αυτά εμείς σαν χώρα με την περίσσια ηλιοφάνεια που έχουμε είμαστε σε πολύ πιο πλεονεκτική θέση για να αξιοποιήσουμε τις νέες και ανανεώσιμες πηγές ενεργείας. Εκεί βρίσκεται το μέλλον μιας ζωής, λιγότερο παρεμβατικής, σ’αυτον τον κόσμο. Εκεί πάνε τα πράγματα και εκεί πρέπει να πάνε. Τώρα, το δεν θέλω, ξέρεις δεν μπορώ και του είδους κοντόφθαλμες θεωρήσεις σ’αυτό το σημείο είναι σαν να πουλάς πέταλα για τα άλογα ενώ κυκλοφορούν ήδη τα πρώτα αυτοκίνητα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ