Ελεγχόμενο άνοιγμα της αγοράς ζητά ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς με επιστολή του στον Ν. Χαρδαλιά

36
5915

Ελεγχόμενο άνοιγμα της αγοράς ζητά ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς

 

Να επιτρέψει την επαναλειτουργία της τοπικής αγοράς στην Κω, με τον αναγκαίο έλεγχο, ζητά ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, με επιστολή του στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά.

Ο Δήμαρχος Κω επισημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι κλειστά τα τοπικά καταστήματα, που μπορούν να λειτουργούν με ελεγχόμενη είσοδο, ενώ την ίδια ώρα τα υπερκαταστήματα δέχονται δεκάδες πελάτες ταυτόχρονα και εκατοντάδες ημερησίως.

Παράλληλα τονίζει ότι ο Δήμος Κω μπορεί να συμβάλει, όπως και μέχρι σήμερα, με την καθημερινή παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας και με εντατικοποίηση ελέγχου εφαρμογής αυτών των μέτρων.

 

Παρατίθεται ολόκληρη η επιστολή του Δημάρχου Κω

 

Αξιότιμε Υπουργέ,

η κοινωνία μας και η οικονομική δραστηριότητα βρίσκονται σχεδόν δύο μήνες σε lockdown, με μέτρα γενικού χαρακτήρα να εφαρμόζονται στο σύνολο της χώρας, δίχως να λαμβάνονται υπόψη οι τοπικές συνθήκες.

Στο νησί μας είχαμε ελάχιστα κρούσματα μέχρι σήμερα, πολίτες και επαγγελματίες τηρούν τα μέτρα, όμως οι τοπικές επιχειρήσεις παραμένουν κλειστές προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά στην κοινωνία μας, ειδικά μετά από μια κακή τουριστική περίοδο.

Όλοι αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να είναι κλειστά τα τοπικά εμπορικά και άλλα καταστήματα (πχ κομμωτήρια), που μπορούν να λειτουργούν με ελεγχόμενη είσοδο, έστω ενός πελάτη κάθε φορά, ενώ την ίδια ώρα τα υπερκαταστήματα δέχονται δεκάδες πελάτες ταυτόχρονα και εκατοντάδες ημερησίως.

Με αυτά τα δεδομένα, σας ζητώ να εξετάσετε την διαφοροποιημένη εφαρμογή των όποιων μέτρων λαμβάνονται και να επιτρέψετε να επαναλειτουργήσει, με έλεγχο, η τοπική αγορά της Κω.

Οι συμπατριώτες μου, πολίτες, επαγγελματίες και επιχειρηματίες, έχουν αποδείξει μέχρι σήμερα ότι είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί στην εφαρμογή των μέτρων προστασίας, για την υγεία όλων.

Ο Δήμος μας μπορεί να συμβάλει, όπως και μέχρι σήμερα, με την καθημερινή παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας και με εντατικοποίηση ελέγχου εφαρμογής αυτών των μέτρων.

Δείτε με προσοχή το αίτημά μου, που αποτελεί και αίτημα του συνόλου της κοινωνίας της Κω.

 

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Κω

 

Θεοδόσης Α. Νικηταράς 

 

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό το συζητάει η κυβέρνηση εδώ και λίγες μέρες,το πήρε είδηση και θα το πλασάρει σαν επιτυχία δική του….δεν παίζεται ο άνθρωπος…χαχαχαχαχα

    • Αν γινει, θα φανει για αλλη μια φορα οτι εχουμε δημαρχο με @……@ και οχι @……@ δημαρχο οπως παλια. Αντε του πρωην νανακια τωρα

      • Ο αφρος της διανοησης…
        Κοψιμιε….γιατι δεν εγραφες…
        Με εκτιμηση
        Ο μπροστινος
        Ο αντιθετος του πισινου..χαχχα…
        να καταλαβει ο Νικ Χαρντ…μπας και σου απαντησει….

        • Εσυ αχ νησακι μου μη ξεχνας την κρεμουλα σου, να ξεζαρωσεις λιγο, μπας και σε προσεξει κανενας. Γιατι ο…..περα βρεχει….

        • Γιατί μου κόβεις το καλύτερο ρε τρωκτικό;;;;;;
          Το όνομα θέλω να ακούσω;;;;
          Ο ….ποιος;;;;
          Πες το … μην μασάς!!!
          Λούλη!!!

        • Δεχεσαι συμβουλη??
          Να σε βοηθησω θελω….
          Ανωνυμε…κανε το εμβολιο για την ΠΡΩΙΝΗ….
          Θα σωθεις!!!
          Ακου τη γρια!!!

  2. Ειπα και εγω νεος χρονος…χωρις νεα επιστολη??
    Ζουμε το θαυμα Κοψιμιου!!!
    Δοξαστε τον……χεχεχεχεχεχεχ!!

        • Κ@φρος πέρυσι,πιο κ@φρος φέτος,κ@φρος για πάντα. Όπως λέμε πολλά κιλά …κας, έτσι! Ότι είναι κανείς όχι μόνο το δείχνει, το διατυμπανίζει κιόλας. Άντε και φέτος εις ανώτερα peewe.

        • να ο νέος Πολιούχος της Κω,ο ψιτόγκας με την ‘παραμάνα’ ανά χείρας …γι’ αυτό μοσχοβολάει λιβάνι..

        • Ανωνυμε.. δεν μας ενδιαφέρει η αυτοβιογραφία σου!!!!
          Απόλαυσε το ταξίδι……

    • κακομοιρε ψιτακο!!! εσυ και το αχ νησακι θα ζησετε το υπολοιπο της ζωης σας στο πληκτρολογιο, θα βριζετε, θα ειρωνευεστε, και θα κλαιτε την μαυρη μοιρα σας, που χασατε τον λουφε της εξουιας με οτι αυτο σημαινει για τα απανταχου τρωκτικα!!!!

      • Ποσες εχει ο μηνας??
        Πεντε Ιανουαριου??
        Αρα ….360 νεες μερες!!!
        360 νεα ΠΣΚ….
        Τι τρολ…και τι τρενα..
        .ΠΣΚ …1+1 δωρο…γιατι σας αξιζουν….τα καλυτερα!!

        Μην αντιγραφετε…βρειτε κατι δικο σας….εμπλουτιστε το λεξιλογιο σας…

        • Τρωκτικα ψιτ.. και αχ νησακι… τι εχετε παθει!!! Λιγοστευουν οι τροφες απο τη μασα και εχετε παθει αμοκ????? Σας λυπαμαι κακομοιρα!!! Ζωα του θεου ειστε!!!!

  3. Εμείς δεν έχουμε δήμαρχο …… συγγραφέα έχουμε.Στο τέλος της θητειας Του θα βγάλει βιβλίο με αυτές μα βγάζει χαρτζιλίκι .

      • Υπαρχει και χειροποιητη κρεμα αχ νησακι!!! Μπορω να σου τη βαλω αν θελεις. Οχι μονο ξεζαρωνεις, αλλα χαιρεσαι μαζι!!!!

        • Το στοματακι σου…αναδιδει μια σπανια ευγενεια…
          ΚΟΨΙΜΙΕ..Η ΦΟΡΕΣΤ…ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΣΟΥ!!
          ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ…

          Θα σου απαντουσα…αλλα σεβομαι τους….δικους μου!!
          Οχι οτι δεν ξερω να σε κανω …να τρεμεις αρουραιε!!!
          Γραψου στους ΛΟΑΤΚΙ….
          Εγω ειμαι πιο αντρας απο σενα!

  4. Με ΔΉΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΆ.καθε μήνυμα σου και ένας πόνος αβάσταχτο, παραλίας,, σε λίγο ίσως θα καταντήσει όπως και ο ψιτ που γράφει από πέρυσι… Λαλας περισσότερο με τον καιρό.. Και γουστάρω..

  5. Προς Αχ νησάκι.. Δυστυχώς βλέπεις τις μ@λ..ιες τις γράφεις μόνο εσύ.. Καθημερινά..κανεις

    Επομένως την δική σου.. Λαλακια… Δεν την φτάνει κανείς..ούτε ανοσία έχεις στην μα.. Κια. . Είσαι και θα είσαι πρώτος, ξεπερνάς Και τον ψιτ…

  6. Προς Αχ νησάκι.. Δυστυχώς βλέπεις τις μ@λ..ιες τις γράφεις μόνο εσύ.. Καθημερινά..

    Κάνεις άλλος!!!!! Εσύ Κσι ο ψιτ!!!! Επομένως την δική σου.. Λαλακια… Δεν την φτάνει κανείς..ούτε ανοσία έχεις στην μα.. Κια. . Είσαι και θα είσαι πρώτος, ξεπερνάς Και τον ψιτ…

    • Σημερα πρεπει να κρυφτεις…στα εγκατα της γης….φευγουν οι Καλικατζαροι….
      καπου διαβασα ..τις ονομασιες τους…
      Υπαρχει ενας που ονομαζεται…Καλικατζαρος Κ@λοβελονης…ειναι αδυνατος και σουβλερος …
      Βρε ποιον μου θυμιζει…ποιον μου θυμιζει…χαχαχ

      Υ.Γ..Μια ζωη αντιγραφη…θα εισαι…

  7. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΙΟ ΣΙΓΑ.!!! ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΨΙΤ… ΚΑΙ ΑΧ ΝΗΣΑΚΙ.. ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΦΑΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΑΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ. ΞΩΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΚΑΥΣΙΜΑ …..ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ!!! ΤΟ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ, ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!!!!

  8. Να κοιμάσαι στο αριστερό πλευρό,, γιατί στο δεξί βλέπεις εφιάλτες με τον ΝΙΚΗΤΑΡΆ ότι θα κερδίσει 2η τετραετια Και ξυπνάς ιδρωμένος και αγχωμένος…. Στο αριστερό πλευρο πάλι, κανείς όνειρα, (ισως φταίνε τα χάπια αποχαύνωση από τον πόνο που παίρνεις) ότι θα βγει το αφεντικό σου ο ΦΥΡΕΡ στις επόμενες,.. Μετά όμως ξυπνάς!!!!! Αυτά καλές γιορτές, με λιγότερο πονο

  9. Βρε δήμαρχε είσαι με τα καλα σου? Πώς θα ανοίξει η αγορά με αυτό το χαμό? Δε βλέπεις την Κάλυμνο? Επειδή δεν έχουμε κρούσματα? Κανείς δεν είχε μέχρι που απέκτησε! Ποια δημοτική αστυνομία είναι έτοιμη για ελέγχους? Κολοκύθια με τη ρίγανη!!! Όλα τα μαγαζιά δουλεύουν με τα ρολά κατεβασμένα από την πίσω πόρτα!!! Ρώτα τους συμβούλους σου! Πριν από μερικές μέρες βρεθήκαμε μαζι

  10. Βρε δήμαρχε είσαι με τα καλα σου? Πώς θα ανοίξει η αγορά με αυτό το χαμό? Δε βλέπεις την Κάλυμνο? Επειδή δεν έχουμε κρούσματα? Κανείς δεν είχε μέχρι που απέκτησε! Ποια δημοτική αστυνομία είναι έτοιμη για ελέγχους? Κολοκύθια με τη ρίγανη!!! Όλα τα μαγαζιά δουλεύουν με τα ρολά κατεβασμένα από την πίσω πόρτα!!! Ρώτα τους συμβούλους σου! Πριν από μερικές μέρες βρεθήκαμε μαζι με έναν εξ αυτόν σε κατάστημα ρούχων/////////και μπήκαμε μέσα από την πίσω πόρτα!!! Εάν γίνονταν έλεγχοι θα έβρισκαν έστω και ένα μαγαζί ανοικτό… Εν κατακλείδι, καλή η πολιτική προσπάθεια αλλά ας μην μας τρώει ο κολ@ς μας…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ