Σχολικές Επιτροπές Δήμου Κω: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

1
971
– ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ο Πρόεδρος και τα μέλη των Δ.Σ. των Σχολικών Επιτροπών ευχαριστούν θερμά τον Οργανισμό Διαχειρίσεως κτημάτων ΒΑΚΟΥΦ Κω και ιδιαίτερα την πρόεδρο και τα μέλη,  για τη Δωρεά ενοικίων ύψους 5.302,00 € από 1/2/2020 έως και 31/12/2020, για το ειδικό σχολείο που στεγάζεται στο Πλατάνι σε ιδιοκτησία του Βακούφ Κω στον Δήμο Κω.
Στις μέρες του κορωνοϊού, η αλληλεγγύη είναι πιο σημαντική από ποτέ και είναι το μόνο αντίδοτο στην κρίση. Στεκόμαστε δίπλα στους μαθητές και τις μαθήτριές μας, με συναίσθηση της κοινωνικής μας ευθύνης. Δείχνουμε αλληλεγγύη, αγωνιζόμαστε όλοι μαζί σαν εκπαιδευτική κοινότητα για ένα καλύτερο αύριο.

 

Ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών

Δήμου Κω

Εμμανουήλ Μήτρου

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΕΛΒΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΒΑΚΟΥΦ !!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ- ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΩ !

    Κύριε Μήτρου , Αφού δεν ντρέπεστε να τα λέτε τι να πω !!! Πείτε ότι τους σκάσατε τους ανθρώπους αφού δεν είχατε λεφτά να τους πληρώσετε ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΑΚΟΥΦ αντί να τσακώνεται μαζί σας , αγανάκτησε και σας τα χάρισε…Εσύ τι έκανες για τα Ειδικά Σχολεία ΕΕΕΕΚ , Ειδικό Δημοτικό από την ημέρα που ανέλαβες ?
    Φυσικά τίποτα !
    Στέγαστρα πήγες ? ΟΧΙ …τα έκανε ΔΩΡΕΑΝ ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ….
    Αίθουσες πρόσθεσες να μπουν τα παιδιά ? ΟΧΙ…. διότι η αυλή δεν έχει άλλο χώρο ! 25 μαθητές σε 4 αίθουσες !
    Το μηνιαίο χρηματικό ποσό για τις ανάγκες των ΕΙΔΙΚΏΝ Σχολείων χορηγείται στους Διευθυντές των Σχολείων ή λεφτά δεν υπάρχουν ?
    Επιστολές στο Υπουργείο, στην Περιφέρεια έστειλες για την αγορά οικοπέδου και δημιουργία ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ με προδιαγραφές ΑΜΕΑ? ΟΧΙ……διότι τα ΕΙΔΙΚΑ σχολεία τα θεωρείτε δευτερεύων ζήτημα….
    Άντε ……και εις Ανώτερα !
    ΕΛΒΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΒΑΚΟΥΦ !!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ- ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΩ !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ