Δήμος Κω: Βεβαίωση μετακίνησης για φιλόζωους εθελοντές

3
1112

Στο Γραφείο Δημότη, στο ισόγειο του Δημαρχείου, από 08.00 έως 13.00 και στο τηλέφωνο 2242360477, μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες που φροντίζουν εθελοντικά αδέσποτα ζώα στην περίοδο του lockdown, για την έκδοση Βεβαίωσης Μετακίνησης από το Δήμο Κω.

Για την παραλαβή της Βεβαίωσης απαιτείται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τα στοιχεία τους σύμφωνα με το Δελτίο Ταυτότητας, τον τόπο σίτισης αδέσποτων ζώων και τις ώρες που θα το κάνουν, οι οποίες δε μπορεί να υπερβαίνουν τις (03) ημερησίως.

 

 

 

Γραφείο Τύπου

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φιλόζωοι… Σου λέει.. Κάθε μέρα βλέπω τον σκύλο βόλτα από το πρωί ως το βράδυ

  2. Θεοδόση υποσχέθηκες στις εκλογές καταφύγιο αδέσποτων ζώων.

    Πάρα πολλοί ψήφισαν γι αυτήν την δέσμευση και πραγματικά θα έχεις μεγάλο κέρδος απ΄τους συμπολίτες αλλά και ξένους που μένουν εδώ.Πρέπει το νησί να γίνει πρότυπο ,μιας κα πάρα πολλοί repieters εδώ και 40 χρόνια ταίζουν αδέσποτα,(ένας απ τους λόγους που υποφέρουν τον χειμώνα) ,ενώ αρκετοί παίρνουν μαζί τους κάποιο για υιοθεσία..πάνω απ όλα όμως είναι θέμα πολιτισμού .Πολλοί ξένοι έχουν αναφερθεί στα αδέσποτα του Ασκληπιείου ,που λόγω κίνησης βρίσκουν τραγικό θάνατο απ τα οχήματα,όπως επίσης και για άλλες περιοχές με αδέσποτα.

  3. Συγχαρητήρια στην αντιδήμαρχο, κονδύλια, ταιστρες, βεβαιώσεις κτλ κτλ πολλοί οι φιλοχρ…. ζωοι στο νησί, τόσο που μόνο κότες με λουρί δεν είδαμε στην βόλτα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ