«Συνεχίζεται στο νησί μας η δράση απατεώνα ή απατεώνων, που χρησιμοποιούν το όνομα του Αντιδημάρχου Οικονομικών για να αποκομίσουν παράνομα κέρδη»

11
1452

Δήλωση Αντιδημάρχου Οικονομικών Χρυσόπουλου Αλέξανδρου

 

«Με λύπη μου διαπιστώνω, μετά από καταγγελία συμπολιτών μας, ότι συνεχίζεται στο νησί μας η δράση απατεώνα ή απατεώνων, που χρησιμοποιούν το όνομα και την ιδιότητά μου ως Αντιδημάρχου Δήμου Κω, για να αποκομίσουν παράνομα κέρδη, μέσα από εικονικές παραγγελίες τους σε επιχειρήσεις συμπατριωτών μας.

Για αυτή την εξέλιξη ενημέρωσα ήδη τις αρμόδιες αρχές.

Επειδή μπορεί να έχουν εμφανιστεί ανάλογα περιστατικά που δεν έχουν περιέλθει σε γνώση μου, παρακαλώ κάθε συμπατριώτη μας επιχειρηματία να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικός σε φαινόμενα τηλεφωνικών οχλήσεων που επικαλούνται το όνομα, την ιδιότητα μου ή υπηρεσίες του Δήμου.

Να γνωρίζουν όλοι ότι συναλλαγές με τις δημοτικές υπηρεσίες έχουν μόνο όσοι ακολουθούν τις νόμιμες διαδικασίες, όπως πχ συμμετοχή σε διαγωνισμούς κ.λ.π..

Ως εκ τούτου καλώ τους συμπατριώτες μας να μην ενδίδουν σε τηλεφωνικές οχλήσεις και να ενημερώνουν επίσημα τις υπηρεσίες του Δήμου, για κάθε τι που κινείται έξω από τη σφαίρα των νόμιμων διαδικασιών του δημοσίου, όπως και τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές της Πολιτείας.»

 

 

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε μεγαλε μας ζαλισες!!!Παλι τα ιδια??Σας βρηκανε κοκοβιους και γινετε χαμος??
    Οι πολιτες ΠΡΕΠΕΙ να απευθυνονται στην Αστυνομια κ στον Εισαγγελεα..ΟΧΙ στις υπηρεσιες του δημου.
    Που το ειδες γραμμενο αυτο???ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ…και οχι ραβασακια στο σαιτ…..
    μαθητευομενοι μαγοι της πλακας!!!

    • Μάλλον φοβούνται ότι είναι κάποιος μέσα από τον Δήμο (για να ξέρει και καταστάσεις) και δεν θέλουν να μαθευτεί.

  2. Είναι πολλά τα λεφτά στο Ταμειο …………… γιατί ρε άνθρωπε δεν πας στην αστυνομία ?? Μήπως φοβάσαι ?? Κάτσε τότε σπιτι σου και μη μας ζαλίζεις κάθε λίγο

  3. Κατι μου βρωμαει εδω….ειναι πολλα τα λεφτα!!!
    Και το συναφι μεγαλο …το πειρατικο…

  4. …..λόγο ανυπαρξίας βρίσκoυν τρόπους για να αυτο προβάλλονται. Αν κάτι έχεις να πεις πήγανε στην Αστυνομία.

  5. Κάνει δήλωση ο Αντιδήμαρχος οτι κάποιοι απατεώνες εξαπατούν τον κοσμάκη με καλοστημένες απάτες,λέει οτι έχει ηδη ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές,προειδοποιεί τους πολίτες να μην πλανώνται απο κάθε ειδους προσφορες και υποσχέσεις και οι κάφροι οι γνωστοί κάφροι «επιμένουν για κομπίνες οτι κάτι βρωμάει εδώ ειναι πολλά τα λεφτά και να πάς μεγάλε στην αστυνομία κλπ.» Εν ολίγοις δεν διάβασαν καν την ανακοίνωση.Αυτοί ειστε και γι’αυτό σας μαυρισε ο κόσμος…για την μαγάλη////// του απερχόμενου ουτε κουβέντα ολα μια χαρά …τωρα που μας προειδοποιεί ο άνθρωπος υπάρχει κομπίνα…Ρε αντε να χαθείτε ασημαντότητες της κονωνίας…Αρκετά πιά!!!!

  6. ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ (…..ΡΙΞΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ, ή ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΒΑΡΥ ΠΕΠΟΝΙ, ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ