Νίκος Φραζής: Η κοινότητα Αντιμάχειας έχει ξεκινήσει τη διαδικασία απομάκρυνσης των χαλασμάτων

20
1666

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αλλοι μαιντανοι απο εδω μας προεκυψαν…..
    λενε που και που καμμια…. εξυπναδα να δειξουνε,πως υπαρχουνε…
    δεν πατε να κανετε τουλαχιστον κατι χρησιμο που ταιριαζει στον χαρακτηρα σας..
    https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fi.pinimg.com%2Foriginals%2F38%2Fb8%2F0b%2F38b80be04c4a180352adefe473059ed4.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fgr.

    • Μίλησε ο τίποτα και καθόλου, που δεν κατάφερε να εκλεγεί, όταν ο Κυρίτσης πήρε 80 τοις εκατό στο τρίγωνο!!!!

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ…..

  3. ΝΙΚΟΛΑΚΙ . ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ….. ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ; ΓΙΑ ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ……
    ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ

    • ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ Ή ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΎΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ, Ή ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΣΥ!!!! ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, Ο ΔΗΜΟΣ, Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ – ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ. ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ, ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΆΡΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΑΡΚΕΤΑ….

  4. αγαπητέ συνδημότη ΜΗΝ ΠΡΟΤΕΧΕΙΣ και ΣΚΟΝΤΑΨΕΙΣ !!!!! ξανά-ξανά διάβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ την ανακοίνωση του Προέδρου……»Όσοι έχουν στην κυριότητά τους ……να επικοινωνήσουν με την Κοινότητα»
    Λίγο ΠΡΟΣΟΧΗ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!!!

  5. Εσυ συνδημοτη κρατα τα ερρειπια σου. Μαλλον ερρειπωμενο ειναι το μυαλο σου. Βρε παλαβε ο προεδρος θα μαζεψει τα χαλασματα . Μεσα απο ιδιοκτησιες σιγουρα θα ρωτηθουν οι ιδιοκτητες.

  6. επιτέλους μέχρι τώρα είσαι ο μόνος από την καινούργια Δημοτική Αρχή που μέχρι τώρα δεν έχει κάνει τίποτα, πάψε να είσαι μόνο τίτλο και γίνε πράξη

  7. Μπράβο πρόεδρε μόνο ο Παπανικολάου έβλεπε μπροστά!!! Και εσύ ο επόμενος τώρα τους έβλαψε ότι καθαρίζεται το χωριό και επιτέλους φεύγουν τα σκουπίδια ακόμα και αυτό τους πηραξε έλεος αλλά ο κόσμος βλέπει και θα δουν και στης επόμενες εκλογές δεν θα ξέρουν από που θα φύγουν!!!!!!!!!

  8. Μπράβο πρόεδρε μόνο εσύ από ότι βλέπουμε και πιο παλιά ο Ντίνος πρόσεχαν το χωριό όσο για αυτούς που σχολιάζουν μάλλον ακόμα δεν κατάλαβαν γιατί έχασαν της εκλογές και που να δεις στης επόμενες δεν θα ξέρουν από μου θα φύγουν αν βέβαια θα τολμήσουν να κατέβουν!!!!

  9. Μπράβο πρόεδρε μόνο ο Παπανικολάου έβλεπε μπροστά!!! Και εσύ ο επόμενος τώρα τους έβλαψε ότι καθαρίζεται το χωριό και επιτέλους φεύγουν τα σκουπίδια ακόμα και αυτό τους πηραξε έλεος αλλά ο κόσμος βλέπει και θα δουν και στης επόμενες εκλογές δεν θα ξέρουν από που θα φύγουν!!!!!!!!!

  10. Και εσένα ρε φίλε τι σε νοιάζει που πάνε η πέτρες επειδή εσύ μπορεί να είσαι κολλητός με τον ….. π τα αρπάζει από παντού πρέπει εμείς όλος ο απλός κόσμος να πηγαίνουμε τα μπάζα μας κ να πληρώσουμε κ από πάνω..Που τα ειδατε όλα αυτά γραμμένα μάλλον ξέχασες πως μεγάλωσες εσύ κ η γονείς σου

  11. Το άλλο με τον Τοτο το ξέρετε πρόεδρε μην μασάς ο κόσμος βλέπει βγενουν και λένε βλακιες που από την επόμενη μέρα τον εκλογων δεν ξανά ειρθαν στην Αντιμάχεια αλλά και ούτε τα επόμενα χρόνια δεν θα ξανά έρθουν!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ