Παναγιώτης Χατζηχριστοφής: Τέτοιες στιγμές, η απάντηση πρέπει να είναι ο άνθρωπος

18
1167

Παρασκευή μεσημέρι. Ακόμα στο γραφείο.

Σεισμός.

Επικρατεί αναστάτωση… Επιτέλους μετα απο αρκετή ώρα σταματάει.

Όλοι καλά ευτυχώς. Μπαίνω κι εγώ  στο αυτοκίνητο να φύγω. Δεν ξεκινάω. Σκέφτομαι….τι έχουμε ζήσει και τι ζούμε αυτή τη χρονιά…κρίση,  κορωνοιός,  οικονομικά,  επαγγελματικά,  προσωπικά προβλήματα…τι κάνουμε…πως προχωράμε…σκέψεις και συναισθήματα με μπερδεύουν …ενα πράγμα ξεκαθαρίζει μέσα μου…

Γιατί ασχολούμαι με τα κοινά;

Γιατί είμαι εδώ;;;;

Γιατί πανω απ όλα οφείλουμε να έχουμε τον Άνθρωπο , τον συνάνθρωπο μας που έχει ανάγκη.  πίσω από κάθε ερώτηση η απάντηση πρέπει να είναι ο άνθρωπος.

Μόνο έτσι θα προχωρήσουμε μόνο έτσι θα προοδευσουμε μόνο έτσι θα μείνει όρθια η κοινωνία μας ενωμένη και ισχυρή.

Εμείς θέλουμε και μπορούμε να το πετύχουμε. Μαζί. Στα δύσκολα και στα καλά που θα έρθουν. Ας κρατήσουμε την ουσία. Ας αφήσουμε στην άκρη κόντρες και εγωισμούς. Ας δείξουμε όλοι έναν καλύτερο εαυτό.  Για εμάς. Για το νησί μας. Για τα παιδιά μας.

(Σας μεταφέρω απλώς  της σκέψεις μου ως απλος πολίτης της Κω και με απόλυτο σεβασμό και καμιά  διάθεση μαθήματος)

Με εκτίμηση Παναγιώτης Χατζηχριστοφης πολίτης Κω

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ίσως δεν γνωρίζει σε ποια παράταξη είναι ο Παναγιώτης… Ρε ψιτ.. Στου Νικηταρά. Είναι…. Έλα αργείς το σχόλιο.. Και μην ξεχάσεις εεε βάλε και φώτο… Μια που μαθαίνεις και υπολογιστές τώρα τελευταία

    • ΧΑ ΧΑ ΧΑ……. τρέμουν που δεν τους γνωρίζει ο κόσμος, άκου σχόλιο για το που ανήκουν! Δηλωσίες και προδότες! ΨΙΤ μην τους κρατάς σε αγωνία, σύστησε τους στον κόσμο γιατί άμα περιμένουν από τα έργα τους να τους μάθουν, <> θα πάνε οι ανίκανοι!

  2. Ακόμα στο γραφείο σιγά μην κούραση 2 έγινε ο σεισμός, …. έλεος!!! Άκυρη και άλλα ντα αλλά ανάρτηση….ορε που πάμε ?

  3. Ρε παναγιωτακη δεν απευθύνεσαι σε πέντε χρόνων παιδάκια… Έλα αγόρι μου γιατί εκεί που έχεις μπλέξει από φύλακες θα γίνετε….. Άστε την παπαντζα λοιπόν…

  4. Κοίτα οτυς παιδικούς σταθμούς της πόλης που γίνεται χαμός και άσε τις ευασθησιες. Αλλά διαιτολόγιο στην Αβέρωφ και αλλο στην Αμερικής άλλο πρόγραμμα όλα διαφορετικά. Έλεγχος κανένας.

  5. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ! ΟΧΟΥ ΟΧΟΥ!!!! ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΒΑΛΙΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΒΡΕΞΟΥΝ ΛΙΓΟ.

  6. Από φιλοσοφίες καλά πάμε.
    Από έργα μηδέν.
    Ο παιδικός Σταθμός της Αγιάς Μαρίνας από πέρυσι τελειωμένος και ακόμη να ανοίξει .
    Από μήνα σε μήνα πάει το άνοιγμα .
    Θα πάμε για του χρόνου μάλλον
    Συγχαρητήρια.

  7. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να φαίνεστε. Φρου Φρου και αρωματα. Παιδικοι σταθμοι=μπάχαλο. Η χειρότερη διοίκηση που πέρασε ποτέ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ