Μιχάλης Διαμαντής: Αναρωτιέμαι: Δεν μπορούν να βρεθούν και να συνεδριάσουν τα μέλη της σχολικής επιτροπής για μια ώρα;

20
801

Σε περίπου μια εβδομάδα ανοίγουν τα σχολεία.

Οι μαθητές μας καλούνται με τις προφυλάξεις και τα μέτρα που το κράτος επέβαλε να βρίσκονται για αρκετές ώρες της ημέρας ανά 25 άτομα σε μια αίθουσα διδασκαλίας ενίοτε και σε προκάτ!

Αναρωτιέμαι: Δεν μπορούν να βρεθούν και να συνεδριάσουν τα μέλη της σχολικής επιτροπής για μια ώρα στην αίθουσα της κοινότητας Ασφενδιού;

Πραγματικά αυτή η στάση και η εμμονή αγγίζει τα όρια της γελοιότητας!

Αυτή η φοβικότητα, αυτή η αλλεργία στη λειτουργία των οργάνων είναι αψυχολόγητη!

Λίγο πριν την έναρξη της σχολικής περιόδου, μιας πραγματικά δύσκολης και πρωτόγνωρης για τα παιδιά μας έναρξης αντί να ενημερωθούμε και να πάρουμε αποφάσεις που αφορούν στη λειτουργία των σχολείων μας, καλούμαστε σε μια ακόμα σε συνεδρίαση δια περιφοράς της σχολικής επιτροπής.

Καλούμαστε να ψηφίσουμε  με email από το προσωπικό λογαριασμό μας προς το email των Σχολικών Επιτροπών ([email protected] ).

Ή με sms από το προσωπικό μας κινητό, προς το κινητό του Προέδρου!

Το μοναδικό θέμα  της ημερήσιας διάταξης που το θυμήθηκαν στο παρά πέντε αφορά στη:

Λήψη απόφασης για την προκήρυξη Δημόσιου Πλειοδοτικού Διαγωνισμού με σφραγισμένες  προσφορές για την εκμίσθωση των κυλικείων  του 1ου& 2ου ΓΕΛ ΚΩ.

Κατά τα άλλα όλα βαίνουν καλώς αφού τα μέλη της σχολικής επιτροπής αγνοούν τα πάντα και όλα όσα ανήκουν στην αρμοδιότητα της!

Ευχόμαστε στα παιδιά μας καλή σχολική χρονιά και καλούμε την σχολική επιτροπή επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες της …

Για τη δημοτική παράταξη «Όραμα και Δράση»

Διαμαντής Μιχάλης

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για την υποθεση με την απευθειας αναθεση κυλικειων…
    θα μας πειτε κατι??
    Μηπως το θεμα εγινε γαργαρα??
    Περιμενω μια απαντηση..!!!

  2. Ψιτ τι δουλειά κανείς? Πόσες ώρες κοιμάσαι?φαρμακα παίρνεις?τα παιδιά σου τα διαβάζεις? κατουρας κανονικά?χλωρινη πίνεις για τον κορονιο?Μηπως είσαι εξωγήινος?

  3. METAΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤ ΔΙΚΙΟ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
    ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

  4. Κυρία ρούφα…..στις σχολικες επιτροπες τον κυριο αυτο , ειχατε πληρη γνωση για καποια θεματα που «εξεταζονται» διακριτικα? Αποκλειεται κατα την κριση τη δικη μου να μην τα γνωριζετε. Και ομως, τολματε να γραφετε και δελτια τυπου. Οταν θα «σκασουν», εκει να σας δω τι θα λετε

  5. Το ότι εν μέσω πανδημίας κάποιοι ασχολούνται ακόμα με την αυτοπροβολή κ ενδιαφέρονται μόνο για όσα καταγράφει η κάμερα, πραγματικά με ξεπερνάει. Απαράδεκτο να μην διαθέτετε την στοιχειώδη νοημοσύνη, ώστε να προσπαθήσετε έστω να αποτελέσετε παράδειγμα τήρησης των μέτρων (αποφυγή συνωστισμού, μάσκες κλπ). Αντί αυτού με κάθε ευκαιρία καταδικάζετε όλα τα μέσα που χρησιμοποιούν ήδη οι προηγμένες χώρες για την αυτοδιοίκηση κ μάλιστα πολύ πριν την πανδημία. Εντωμεταξύ κα Ρουφα γιατί δεν αφήνετε τους συμβούλους σας να εκφραστούν μόνοι τους; Γιατί φυσικά το άρθρο δεν είναι του υπογράφοντος. Με αυτό τον τρόπο το μόνο που καταφέρνετε η γελοιοποίηση τους κ κατ επέκταση κ η δικη σας. Λίγη σοβαρότητα κ ωριμότητα δεν θα έβλαπτε. Αρκετά με τα παχυλά σας λόγια, στα έργα υστερειτε… Δεν σας ενδιαφέρει το θέμα των σχολείων ούτε η ασφάλεια των παιδιών, σας απασχολεί το ότι οι κάμερες δεν θα γράψουν τον σύμβουλο σας να απαγγέλει κακήν κακώς οσα του έχετε γράψει… ντροπή κ αίσχος. Πως μετά από αυτή την επαναλαμβανόμενη κακή συμπεριφορά τολμάτε ακόμα κ κυκλοφορείτε στην τοπική κοινωνία;

    • ΕΝΏ ΟΙ ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΟΨΙΜΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΟΡΕΣ.
      ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ.
      ΜΗΠΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ;
      ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΈΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ;

      • Κουτση μαρια μεκανες και γελασα. Θυμαμαι εκεινη που σαρτοπηδουσε απο παραταξη σε παραταξη, εκεινη στομα ειχε και μιλια δεν ειχε η κακομοιρα. Ειχε πιει το αμιλητο νερο για πολλα χρονια..Χαχαχαχα

  6. Γράψε στο email την εισήγηση σου στειλτην μαζί με την ψήφο σου και είσαι οκ. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα… ΑΝ μπορείς να γράψεις εισήγηση αν δεν μπορείς πες στην κύρια Joanna να σου γράψει μια όπως αυτήν την ανακοίνωση

  7. Μία φωτογραφία μπορεί να σου καταστρέψει την πολιτική σου πορεία!!! Έχεις υπ’ όψιν σου………Αν όχι τότε οι φωτογραφίες μένουν…όπως και τα γραπτά!!!!

  8. Κυρια Ρουφα πρώτα πείτε μας τη θέση σας για την λειτουργία του χοτσποτ στο χωριό μας με διοικητή τον συνεργάτη σας και μετά πείτε μας τις θέσεις για τα σχολεία .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ