ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Στενή συνεργασία Γ. Κυρίτση – Π. Κουρουμπλή – Ν. Σαντορινιού – Βουλευτών (τους ακολούθησε μέχρι το Επαρχείο…)

2
1590

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Από το Λιμεναρχείο Κω ξεκίνησε λίγο μετά τις 8 το πρωί η περιοδεία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτική πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή στην Κω.

Τον κ. Κουρουμπλή συνόδευαν ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής Ν. Σαντορινιός, οι βουλευτές Η. Καματερός και Δ. Γάκης, ο Αρχηγός του Λιμενικού σώματος Σ. Ράπτης &  ο Διοικητής Περιφέρειας νήσων Γ. Αργυρίου.

Στην υπηρεσιακή ενημέρωση επισημάνθηκε η στελέχωση στο 95% της υπηρεσίας στην Κω σε σχέση με την τραγική υποστελέχωση του παρελθόντος και την ενίσχυση με νέο σύγχρονο σκάφος.

Ακολούθησε μια αναμνηστική φωτογραφία μπροστά από το Λιμεναρχείο πλάι στις προτομές των τριών πεσόντων ηρώων εν ώρα καθήκοντος και επιθεώρηση των δύο σκαφών του Λιμενικού ενώ κατευθύνονταν πεζοί προς το Δημαρχείο (βίντεο).

Στο Δημαρχείο τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης (ο οποίος βγήκε μέχρι την είσοδο και τους καλωσόρισε – βίντεο) με τους συνεργάτες του και είχαν μία σύντομη ενημέρωση για τα ζητήματα που έθεσε ο Δήμος, όπως αυτά της γραφειοκρατίας στα θέματα των εν εξελίξει λιμενικών έργων (εγκρίσεις, οριοθέτηση κλπ), όπως και για το λιμάνι Μαστιχαρίου το οποίο δεν έχει χαρακτηριστεί ακόμα ως λιμάνι. Ο Υπουργός αλλά και ο Υφυπουργός Ν. Σαντορινιός δεσμεύθηκαν να τα κοιτάξουν άμεσα.

Ο Δήμαρχος Κω χαρακτήρισε πολύ σημαντική την επίσκεψη Υπουργού Ναυτιλίας στην Κω έπειτα από αρκετά χρόνια, εξάροντας το έργο και την προσωπικότητα του κ. Κουρουμπλή. «Και στο Υπουργείο εσωτερικών αφήσατε πάρα πολύ καλή βάση που αν την προσωρήσει η τωρινή ηγεσία του η τοπική αυτοδιοίκηση θα έχει να ωφεληθεί».

Ο Υπουργός πρόσφερε στον Δήμαρχο Κω ένα αναμνηστικό πίνακα, ενώ ο Δήμαρχος του πρόσφερε ένα καλό κρασί από μικρό ντόπιο παραγωγό, όπως είπε και όχι από τα γνωστά οινοποιεία μας.

Στην συνέχεια συνόδευσε τον Υπουργό, τον Υφυπουργό και τους βουλευτές μέχρι το Επαρχείο παίρνοντας μέρος στην εκεί ευρεία σύσκεψη.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο γυρολόγος των κομμάτων ΚΟΥΡΟΥΜΛΗΣ στην Κω. Θα μας εξηγήσει πως κατάφερε να διορίσει την γυναίκα του και όλο του το σόι ΣΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ...

    ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΕ με μισθό 2.500 ευρώ έχωσε στο δημόσιο ο Μαυρογιαλούρος… Αν ήταν η ζήλεια ψώρα δεν θα έπαιρνε από πίσω τον ΚΟΥΛΗ. Από τους πονηρούς του ΠΑΣΟΚ που την κοπάνησαν γιατί δεν ήθελε να ψηφίσει το 1ο μνημόνιο. Θα έσκιζε και αυτός τα μνημόνια μέχρι που στα τέσσερα ψήφισε το 3ο και ετοιμάζετε για το τέταρτο. Τώρα ΓΙΑΤΊ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ σαν την περασμένη εβδομάδα που ανέβαλε την άφιξη του αυτό μόνο το λίγο μυαλό που έχει ξέρει. Η ΑΡΙΣΤΕΡΉ ΗΘΙΚΉ ΤΟΥ ΣφΥΡΙΖΑ…

    Απάντηση

  2. Η ΚΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΜΙΛΗΣΕ,ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΤΟΥ ΚΟ….Υ.ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ.ΒΟΛΕΥΑΤΕ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ,ΒΟΛΕΨΑΤΕ ΕΠΙ ΣΤΡΙΖΑ,ΤΕΛΟΣ.ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ…………..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ