# Δίεση για Προσφυγικό: Ξεκάθαρο άδειασμα Κυρίτση & από Πρόεδρο ΝΔ

36
2529

# Προσφυγικό: Ξεκάθαρο άδειασμα της πολιτικής Κυρίτση και από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας

Η  απερίφραστη αναφορά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κ. Μητσοτάκη, σχετικά με την αναγκαιότητα της λειτουργίας του ΚΕΠΥ στο νησί μας, όπως αυτή διατυπώθηκε μετά από σχετική ερώτηση του επικεφαλής της παράταξης #Δίεση, Γ. Ζερβού, στη χθεσινή σύσκεψη με τους φορείς της Κω, αποτελεί την οριστική απάντηση-άδειασμα της πολιτικής Κυρίτση και των τραγικών χειρισμών της Δημοτικής Αρχής στη διαχείριση του προσφυγικού.

Είναι πλέον σε όλους φανερό ότι ο Δήμαρχος Κω για περισσότερο από ενάμισι χρόνο και με μοναδικό στόχο την εξασφάλιση μικροπολιτικών οφελών ως επιβράβευση για τις αντικυβερνητικές του ακρότητες (προσωπικών οφελών που από ό,τι φαίνεται δεν θα έρθουν ποτέ) κινήθηκε έξω από κάθε ευρωπαϊκή και εθνική γραμμή,  διασύροντας εξακολουθητικά  το νησί μας, τόσο εγχώρια όσο και διεθνώς.

Είναι επίσης κοινή παραδοχή ότι η λειτουργία του ΚΕΠΥ προστάτευσε την τουριστική εικόνα του νησιού μας για το 2016 κι έτσι αποτράπηκε η επανάληψη των θλιβερών συμβάντων του προπέρσινου καλοκαιριού, για τα οποία αποκλειστική υπεύθυνη ήταν και είναι η Δημοτική Αρχή Κυρίτση. Αυτό πλέον έχει γραφτεί στη συνείδηση κάθε ενήμερου Κώου δημότη.

Η παράταξη #Δίεση, συναισθανόμενη ότι το νησί μας βρίσκεται στην καρδιά ενός προβλήματος με ευρωπαϊκές και εθνικές διαστάσεις, θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά της με μοναδικό γνώμονα την υπηρέτηση της αλήθειας και την προάσπιση του δημοτικού συμφέροντος. Κυρίως όμως θα συνεχίσει να διεκδικεί από την κεντρική εξουσία εξειδικευμένα μέτρα ενίσχυσης ώστε να αντισταθμιστεί ικανοποιητικά το οικονομικό πλήγμα που υπέστη ο τόπος μας.

Γραφείο Τύπου

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μεσα σε δυο λεπτα εκανε τον μητσοτακη να αδειασει τον κυριτση και τη νεα δημοκρατια να χασει ολο το ακροδεξιο της ακροατηριο, χαχχαχαχαχχαχαχα

    • Γιαννάκη, πήγαινε με τα στελέχη του ΣφΥΡΙΖΑ να περάσετε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΨΥΧΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

      Τώρα βάφτισαν τα κολαστήρια των νησιών «κέντρα πρώτης υποδοχής!!!». Βγάλε τις κομματικές παρωπίδες και στραβώσου την κατάσταση που έχει δημιουργήσει η αριστερή αλληλεγγύη της ανύπαρκτης και ανίκανης κυβέρνησης.

      • ελα μαμουνα του κυριτση, βαλε ενα χερακι να βγαλουμε την κω απο το χαρτη των χοτσποτ, ελα τραβα να παμε το νησι λιγο μακρυτερα, το νησι τραβα οχι το πουλακι σου, μαμουνα

      • Σε αυτό το σχόλιο ΜΟΥΓΚΑ τεμπελο-ΓΙΑΝΝΑΚΗ;;; Θα μάθουμε τελικά εάν έκανες κανένα μεροκάματο με ΙΚΑ ή .......;;;

        Τραβάω κουπί να πάει η Κως μπροστά αλλά με τεμπέληδες σφουγγοκωλάριους εξαρτημένους από το κοντό του ΣφΥΡΙΖΑ σαν και εσένα που και …..ακόμα βαριέσαι πως θα πάμε μακρύτερα;;;; Όσο για το πουλάκι μου… μέχρι τώρα το αισθάνεσαι και σε πονά κοπρόσκυλο…

      • Ξύπνησα Γιαννάκη και σε ονειρεύομαι αραχτό σε ξαπλώστρα να ρουφάς τεμπέλικα τον φραπέ σου…

        Τραβάω κουπί να πάει η Κως μπροστά αλλά με τεμπέληδες σφουγγοκωλάριους εξαρτημένους από το κοντό του ΣφΥΡΙΖΑ σαν και εσένα που και γκόμενα ακόμα βαριέσαι να έχεις πως θα πάμε μακρύτερα;;;; Όσο για το πουλάκι μου… μέχρι τώρα το αισθάνεσαι και σε πονά κοπρόσκυλο…

  2. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΧΑΖΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕ ΤΟ HOT SPOT ΣΤΗΝ ΚΩ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ [ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ].

    • 40 οκάδες τεμπελο-Γιαννάκια μιανού λαϊκιστή πολιτικού τη γνώση… Άσε την πολιτική νέος άνθρωπος και ψάξε για κανένα μεροκάματο…

      ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ;;; Ζήλεψες την δόξα των πολιτικών παλιάς κοπής που χωρίς να δουλέψουν ποτέ, ΤΣΙΠρΑΣ 10 χρόνια για πτυχίο και μετά κομματική επιδότηση, Καραμανλής αραχτός τεμπέλης μια ζωή με μηδέν μεροκάματα ΙΚΑ κτλ, και μόνο για να κάνεις φτηνή αντιπολίτευση και να παπαρολογείς.

      • Σε αυτό το σχόλιο ΜΟΥΓΚΑ τεμπελο-ΓΙΑΝΝΑΚΗ;;; Θα μάθουμε τελικά εάν έκανες κανένα μεροκάματο με ΙΚΑ ή ........;;;

        Παλιάς κοπής λαϊκιστής και κολωτούμπας. Στην πρώτη του Φλεβάρη η Fraport παραλαμβάνει τα αεροδρόμια που ξεπούλησε η κυβέρνηση σου, ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, θα κάνουμε εκείνη την ριμάδα την κατάληψη ή τώρα κλ@νουμε κομματικές πατάτες Γιαννάκη ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  3. Καλά έκανες που ξεκαθάρισαν τη θέση τους και τώρα ξέρουμε που το πάνε. Η Χρυσή Αυγή θα τρίβει τα χέρια της με σένα Ζερβέ.

  4. Ε. Όχι να μιλά και για διαχείριση μεταναστευτικού ο Κυρίτσης..Κατάστρεψε πέρυσι το νησί μαζεύοντας τούς πρόσφυγες στο λιμάνι για να δείξει ότι ο Καματερός είναι άχρηστος.Το νησί έγινε ρεζίλι για τις προσωπικές του εμπάθειες.Δεν υπολογίζει τίποτα, μπροστά στον εγωισμό του .Βουλευτής δήμαρχε δεν θα γίνεις ποτέ…Μόνη σου ελπίδα η χρυσή αυγή…..και πάλι δεν είναι σίγουρο….

  5. Απαράδεκτο χαρίζουν την Ελλάδα στους μετανάστες ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!!!

    Εγγυητής το κράτος για δάνεια απόκτησης σπιτιού σε μετανάστες – Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ και όλους του λοιπούς φόρους της εφορίας για την αγορά κατοικίας από μετανάστες
    Το εξοργιστικό δεν είναι όμως μόνο αυτό αλλά και το γεγονός ότι όσοι είναι μετανάστες και αποκτήσουν σπίτι στην χώρα μας ανεξαρτήτου αν είναι με δάνειο ή με ιδία κεφάλαια θα απαλλάσσονται για 5 χρόνια από τον ΕΝΦΙΑ και τους λοιπούς φόρους ιδιοκτησίας.Μετά τα λεφτά που μοιράζει ο Μουζάλας σε κάθε μετανάστη τώρα οι κυβέρνηση θα δώσει το δικαίωμα κυρίως, σε οικογένειες μεταναστών να αποκτήσουν σπίτια με εγγύηση το κράτος μέχρι το ποσό των 150.000 ευρώ.
    http://scoops.gr/oi-metanastes-den-tha-pleirwnoun-enfia-kai-forous-stin-eforia/#

  6. ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ θα παίρνουν τα σπίτια από του Έλληνες και θα τα δίνουν στην μισή αξία σε Μετανάστες!

    Ένα άκρως προκλητικό νομοσχέδιο ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση προς ψήφιση που θα εκποιεί τις περιουσίες των Ελλήνων και θα τις δίνει για λίγα ευρώ σε μετανάστες. Το νομοσχέδιο σύμφωνα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να είναι έτοιμο πριν μπει το 2017.
    Το κατάπτυστο αυτό νομοσχέδιο θα έχει ώς στόχο να ρευστοποιήσει τα ακίνητα που έχουν κατασχεθεί υπέρ του Ελληνικού δημοσίου και να αγοραστούν απευθείας από μετανάστες και πρόσφυγες στην μισή αξία ακριβώς του χρέους που έγινε η κατάσχεση. Για παράδειγμα αν ένα σπίτι έχει κατασχεθεί για χρέος προς το δημόσιο 30.000 ευρώ τότε ο μετανάστης θα έχει το δικαίωμα να το αγοράσει μετά την κατάσχεση από το ελληνικό δημόσιο δίνοντας στα κρατικά ταμεία μόλις 15.000 ευρώ.
    Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν ότι πρέπει αυτό να γίνει ώστε να υπάρξει μία ένταξη των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία ώς ίσος προς ίσος και τονίζουν επίσης ότι θα προσφέρει πολλά έσοδα από του πρόσφυγες που έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό.http://scoops.gr/%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7/

  7. ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΖΗΤΗΣΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ Ο ΚΟΜΑΝΤΟ ΖΕΡΒΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ HOT SPOT.ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ?

  8. φάγανε.700.000.000 ευρώ πήραν οι ΜΚΟ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΣΕΠΗΣ!!!!! 1

    00.000.000 ευρώ πήραν οι ΜΚΟ.
    Λογικά η κάθε σκηνή εκανε 50.000 ευρώ…
    Κι είναι και «φιλάνθρωποι»… προοδευτικοί της «κοινωνίας των πολιτών» του Σόρος…
    Η μπίζνα της ιμπεριαλιστικής «αριστεράς», έχει και τις προμήθειες για τους εγχώριους λακέδες της…
    Κατάλαβες γιατί αυξήθηκε η πώληση πολυτελών αυτοκινήτων στην Ελλάδα;
    ΕΔΩΣΑΝ εκατ. στον Κόκκαλη για Hot Spot αλλά οι πρόσφυγες ζουν σε σκηνές στο χιόνι!

  9. φάγανε.700.000.000 ευρώ πήραν οι ΜΚΟ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΣΕΠΗΣ!!!!! 2

    Η μπίζνα της ιμπεριαλιστικής «αριστεράς», έχει και τις προμήθειες για τους εγχώριους λακέδες της…
    Κι οργίζεσαι για το ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ…ΚΙ ΕΞΟΡΓΙΖΕΣΑΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΟΥΣ…

  10. ΑΛΕΞΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΧΕΡΙ,ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

    να σημειώσουμε τα σημαντικότερα νεοφιλελεύθερα επιτεύγματα της ΝΔ επί Μητσοτάκη σε σημείο που ο Πάγκαλος έχει γίνει ο πιο φανατικός ψηφοφόρος τους.
    Η ψευτοδεξιά χέρι – χέρι με τον Σύριζα ψήφισε το «σύμφωνο συμβίωσης», την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό, την διάλυση της Εθνικής Παιδείας και κάθε νομοθέτημα υπέρ των λαθρομεταναστών και εναντίον των Ελλήνων.
    Αν λοιπόν αλλάξει χέρια η σκυτάλη από τον ένα μνημονιακό πρωθυπουργό στον άλλο, μετά και από τις ευλογίες της «καγκελαρίας», τι θα έχει αλλάξει;

  11. 1.3 δισ. ευρώ ο λογαριασμός στον Έλληνα φορολογούμενο! ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ! 1

    1.3 δισ. ευρώ φεύγουν από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου για τους λαθρομετανάστες!
    Έχουμε πολλές φορές αναφέρει ότι οι συριζαίοι και οι λοιποί «αλληλέγγυοι» επιμένουν στα «ανοιχτά σύνορα» και στην καταστροφή της Ελληνικής Κοινωνίας, διότι πολύ απλά πληρώνονται και μάλιστα με το κεφάλι. Ζαλίζουν, λοιπόν, τα νούμερα σχετικά με τα χρήματα που έχουν διατεθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση προς την κυβέρνηση και τις ΜΚΟ που διαχειρίζονται το λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα.
    Συγκεκριμένα, έχουν ήδη διατεθεί 481,9 εκατ. ευρώ από το συνολικό ποσό του 1,059 δισ. ευρώ που έχει δεσμευθεί έως το 2020. Αναλυτικότερα, μέχρι στιγμής στην κυβέρνηση έχουν δοθεί 178 εκατ. ευρώ, ενώ άλλα 185,95 εκατ. ευρώ έχουν διατεθεί για την κατασκευή δομών για τους λαθρομετανάστες.

  12. 1.3 δισ. ευρώ ο λογαριασμός στον Έλληνα φορολογούμενο! ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ! 2

    είχε αποκαλυφθεί ότι το συνολικό κόστος της λαθρομετανάστευσης, σύμφωνα πάντα με τα «επίσημα» δηλαδή παραποιημένα στοιχεία, είναι 1,8 δισ. ευρώ.
    Γεγονός που σημαίνει, εφόσον η Ε.Ε. έχει δώσει μόλις μισό δισ., οι Έλληνες φορολογούμενοι έχουν επωμιστεί 1,3 δισ. ευρώ για τους λαθρομετανάστες.
    Με γνώμονα δηλαδή ότι το συνολικό κόστος για τον ΕΝΦΙΑ που έχει οδηγήσει στην απελπισία τους Έλληνες, έχει επιβληθεί και επιπρόσθετος μισός ΕΝΦΙΑ για τους λαθρομετανάστες!

  13. Οι μισοί συνταξιούχοι συντηρούν τις οικογένειές των παιδιών τους. Οι υπόλοιποι δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε καν τα είδη πρώτης ανάγκης. Η «τρίτη ηλικία», τα «περήφανα γηρατειά» βιώνουν την απόλυτη εξαθλίωση. Ο Αλέξης Τσίπρας με την «παρέα» των δανειστών αποφάσισαν να κατακρεουργήσουν κάθε ελπίδα για μια αξιοπρεπή ζωή. Ο πρόεδρος του Ενιαίου Συνδέσμου Συνταξιούχων, Νίκος Χατζόπουλος, μιλώντας στο Newsbomb.gr, αναφέρεται σε ένα «μαρτύριο δίχως τέλος, αφού ένας στους δύο συνταξιούχους ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας». Μάλιστα τονίζει ότι, «παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων περικοπών».
    Read more: http://www.newsbomb.gr/oikonomia/ergasia/story/757995/oles-oi-allages-se-asfalistiko-kai-syntaxiodotiko-gia-to-2017#ixzz4VaTMf78K

  14. ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2017. ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ

    ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ . ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΚΩ.ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ .ΟΣΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ .ΟΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΥ.

  15. στην ΚΩ.οπως η ροδος,τα χανια,και τωρα το απριλιο 2016 η κερκυρα.αν μπορεις μαζι με το υπουργειο τουρισμου να κανετε την κω ΒΑΣΗ ΤΗΣ RYANAIR και ολοι θα σε ευγνωμονουμε για το καλο που θα κανεις στο νησι.επισης φτιαξε τον μολο για κρουαζιεροπλοια να εχουμε τουρισμο χειμωνα καλοκαιρι.τοσα εκατομυρια ευρω δινεται στους προσφυγες.κανε κατι για το νησι.βαλε κω αθηνα με 20 ευρω αεροπορικως με astra ,ellinair,easy jet,ryanair κλπ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ.ΒΑΛΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΑΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΩ ΤΟΥ 2015.

  16. ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΓΚΕΛΟ.ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.ΕΜΕΙΝΕ ΚΟΚΑΛΟ.

  17. Μοίρασε εγκεφαλικά στους μποχαλοφασίστες ο Ζερβός και απλά ο Μητσοτάκης τον επιβεβαίωσε…Τους άδειασε ο Ζερβός και ο Μητσοτάκης απλά πάτησε το καζανάκι!!!

  18. «Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» έγραφε σ΄ένα τραγούδι του ο Νίκος Γκάτσος φέρνοντάς μας στο νου τα ακατανόητα έργα και τις ημέρες της Αριστεράς.
    Λόγια του αέρα, αρλούμπες όπως θα έλεγε ο απλός λαός, ήσαν δυστυχώς οι υποσχέσεις μιας πολλά υποσχόμενης Αριστεράς.
    Λαϊκισμός, παραπληροφόρηση, ξεπούλημα ιδεών, κατακρήμνιση ειδώλων, μαύρη προπαγάνδα.
    Η κυριαρχία των μετρίων, η επικράτηση της μετριότητας.
    Μια αρρωστημένη δήθεν αριστερή ρητορική που ξαφνιάζει. Μια υποκριτική συμπεριφορά κάποιων καρεκλοκένταυρων εξουσιαστών, εθισμένων στην παραποίηση της αλήθειας. Επαγγελματίες ξεδιάντροποι πολιτικοί, φτηνοί απατεωνίσκοι που υπόσχονται τα πάντα, λυμαίνονται τώρα πια την εξουσία και κατ΄ επέκταση το δημόσιο χρήμα.

  19. Ένας αχταρμάς καταφερτζήδων, χρησιμοποιώντας δοκιμασμένες παλαιοκομματικές πρακτικές, ξεφτιλίζει ιδεολογίες και αρχές για να κρατηθεί στην εξουσία.
    Το χρήμα και η δόξα είναι ο συνδετικός κρίκος που ενώνει όλους αυτούς τους τυχοδιώκτες, αυτούς τους αργυρώνητους εκπροσώπους δήθεν του Λαού.
    Η Χώρα κατρακυλά, διασύρεται διεθνώς, ολισθαίνει προς την χρεοκοπία.
    Η ευτέλεια, η ασυδοσία, η ανομία, η διαφθορά έχουν πλέον παγιωθεί.
    Κομματικές κλίκες, αβανταδόροι της εξουσίας, φερέφωνα των κεφαλαιοκρατών, διαπλεκόμενοι μιζαδόροι κυριαρχούν παντού.
    Οι πελατειακές σχέσεις, σήμα κατατεθέν ενός αρρωστημένου και γηραλέου πολιτικού συστήματος έχουν πλέον υιοθετηθεί από την Αριστερά.

  20. Τις θλιβερές αυτές ημέρες της αποθέωσης του τίποτα, όπου η πεμπτουσία της Δημοκρατίας έχει παρά φύσιν βιαστεί, μια αλλοπρόσαλλη παρεούλα που νέμεται την εξουσία, προσπαθεί να μας σπρώξει ακόμη πιο βαθιά προς την φτώχια, τη μιζέρια, την υποταγή.
    Οι μαρξιστικές θεωρίες, ο μύθος της Επανάστασης, ο σοσιαλιστικός παράδεισος, τα χειμερινά Ανάκτορα έχουν τώρα πια παρέλθει σαν ένα εφιαλτικό όνειρο μιας ξεπερασμένης εποχής. Η Αριστερά δεν θυμίζει σήμερα τίποτα από εκείνην την θυματοποιημένη Αριστερά της υποκρισίας που ξεχείλιζε από μια τυφλή αφοσίωση στο μπολσεβικικό μπλοκ.
    Η παρενδυτική Αριστερά της εποχής μας αποκομμένη σήμερα από τα προβλήματα του Λαού, είναι η ίδια το πρόβλημα.
    Όσο δεν σαχλαμαρίζει και χαριεντίζεται με την πλουτοκρατία, παρότι καλύπτεται από τα διαπλεκόμενα media δεν θ΄αργήσει να δει την ώρα εκείνη που οι ίδιοι της οι ψηφοφόροι θα την φτύνουν.

  21. Ο απλός λαός, αυτός που σήμερα λιμοκτονεί, είναι αυτός που πρώτος θα τιμωρήσει τους τυχοδιώκτες της Αριστεράς, αυτούς τους σιχαμερούς υποκριτές, αυτούς τους δόλιους αεριτζήδες, αυτούς τους γελοίους υποτακτικούς των ξένων.
    Ο Μανώλης Αναγνωστάκης, αυτός ο αντικομφορμιστής ποιητής που αντιτάχθηκε στις κλίκες και στα στεγανά του κόμματος, εκφράζοντας την αγανάκτηση του απλού πολίτη γράφει χαρακτηριστικά σ΄ένα ποίημα του βγάζοντας με ειλικρίνεια την πίκρα που τον τυραννούσε:
    «Δεν χάσαμε μόνο τον τιποτένιο μισθό μας
    Μέσα στην μέθη του παιχνιδιού, σας δώσαμε και τις γυναίκες μας
    Τα πιο ακριβά ενθύμια που μέσα στην κάσα κρύβαμε
    Στο τέλος το ίδιο το σπίτι μας με όλα τα υπάρχοντα
    ……………….
    Δώστε μας πίσω τα χρόνια μας
    Δώστε μας πίσω τα χαρτιά μας
    Κλέφτες!»

  22. Ελεος.Τι ακριβως προσταευσε ασχετε?Οταν το καναμε δεν ειχαμε πια μεταναστες και φερναμε απο αλλου.Στη Κω ζεις?Αληθεια δεν ειπες στον Προεδρο της ΝΔ για τις πρωτοβουλιες σου σου να καταλαβουμε το αεροδρομειο.Ελεος πολιτικαντη

  23. ρε Ζερβε τι θα γινει με την καταληψη στο αεροδρομιο? το πουλησαν το εμαθες? θα μαζεψεις τα θολοκουλτουριαρικα παιδακια σου να παμε να κανουν καταληψη? μπεεεεεε παναθεμασε ενα τιποτα με μπολικο καθολου μαθατε την πολιτικη για να κοπροσκυλιαζετε

  24. Μετά τα χιόνια και τα κρύα, ήρθε και η ψώρα στο hot spot της ΒΙ.ΑΛ. στην Χίο! Ή μάλλον επανήλθε, καθώς τα πρώτα κρούσματα ψώρας είχαν εμφανιστεί εκεί τον περασμένο Μάρτιο, αλλά τότε αντιμετωπίστηκαν άμεσα, καθώς υπήρχαν λίγα «προσφυγάκια».

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα κρούσματα είναι περίπου τριάντα, αλλά στην πόλη της Χίου ακούγεται ότι στην πραγματικότητα είναι πάνω από εκατό και είναι άγνωστο αν και πως αντιμετωπίζονται, καθώς η διοικήτρια του Νοσοκομείου Χίου δήλωσε σε τοπικά μέσα πως δεν της έχει ζητηθεί βοήθεια από τους υπευθύνους του hot spot…

    Και να σκεφτεί κανείς, ότι μόλις προχθές ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης) Μουζάλας, προανήγγειλε επιτάξεις ξενοδοχείων στα νησιά, για φιλοξενία των «προσφύγων»…

  25. «ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ» ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ ΝΟΣΗΣΕ ΑΠΟ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ Α΄ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!

    Ήταν αναμενόμενο πως θα συμβεί κάπου, κάποια στιγμή και συνέβη στο 67ο δημοτικό σχολείο, στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης.

    Από ηπατίτιδα Α’, λοιπόν, νόσησε ένα «εμβολιασμένο» (όπως μας βεβαίωνε το συριζοψεκασμένο λεχριταριό!) προσφυγόπουλο που διαμένει σε hot spot της περιοχής Θεσσαλονίκης.

    Όπως ήταν φυσικό, το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, που σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι αποφασίστηκε να παρακολουθούν εκεί μαθήματα τα «εμβολιασμένα» προσφυγόπουλα «χωρίς να ακολουθηθεί καμμιά δημοκρατική διαδικασία, όπως το να ζητηθεί η γνώμη του» και καταλήγει ως εξής: «δεν δέχεται να συνεχίσει η λειτουργία του σχολείου ως σχολική δομή για τους πρόσφυγες περαιτέρω». Την ίδια ώρα, ο –προφανώς κομμουνιστής- διευθυντής του σχολείου Δημήτρης Γουλής δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς πρόκειται για ένα παιδί που νόσησε από ηπατίτιδα την περίοδο που ήταν κλειστά τα σχολεία»!!!

    Έλληνες γονείς, προστατεύστε τα παιδιά σας πριν να είναι πολύ αργά!

  26. «Καθάρισε» -για δεύτερη συνεχόμενη φορά- η «γενιά του πολυτεχνείου» (από την οποία προέρχεται η μεγάλη πλειοψηφία των δικαστών…) και κρίθηκαν αθώοι οι αναρχοκομμουνιστές που είχαν εισβάλλει στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, εν ώρα λειτουργίας, για να… διαμαρτυρηθούν!!!

    Μάλιστα, σύμφωνα με την εισαγγελέα δεν προέκυψε ποιοί από τους κατηγορούμενους μπήκαν και ποιοί όχι στο Ναό και… δεν στοιχειοθετήθηκε δόλος.

    Θυμίζουμε, ότι πρόκειται για την δεύτερη αθώωση, καθώς μετά την πρώτη είχε ασκήσει έφεση κατά της πρώτης αθωωτικής απόφασης του Αυτοφώρου Μονομελούς, ο εισαγγελέας.
    Προφανώς, στην Ελλάδα του συριζοψεκασμένου λεχριταριού. η κατηγορία της «υβριστικής συμπεριφοράς κατά την διάρκεια θρησκευτικής λατρείας», δεν ισχύει για εισβολείς που εισβάλλουν, διακόπτουν την λειτουργία και ασχημονούν!
    Εδώ βεβαίως δημιουργείται νομικό προηγούμενο. Κι αν «αύριο» κάποιοι άλλοι κάνουν τα ίδια σε τζαμί ή σε συναγωγή (για να… διαμαρτυρηθούν για κάτι…), θα αθωωθούν ομοίως. Ή μήπως όχι, σύντροφοι δικαστές;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ