Δήλωση Συμβούλου Δημοτικής Κοινότητας Κω Μανώλη Καματερού

55
4678

 

Δήλωση Μανώλη Καματερού

 

Διάβασα αυτά που έγραψε ο πρώην πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κω κ. Χαδούλης. Ότι, δήθεν, στο πράσινο καθαρίζουμε τις περιοχές που μένουν λέει οι «φίλοι» μας και οι κολλητοί μας. Δεν έχει καταλάβει ότι για εμάς στη δημοτική αρχή «φίλος» είναι ο κάθε δημότης και «κολλητός» είναι ο ενεργός πολίτης, ο εθελοντής.

Αυτός που αφήνει το σπίτι, το χουζούρι, τον προσωπικό του χρόνο, για να ρθεί μαζί μας τα Σαββατοκύριακα , να καθαρίσουμε και να ομορφύνουμε το νησί μας. Έτσι λοιπόν κάναμε τα δυο τελευταία και καθαρίσαμε περίπου 10 χιλιόμετρα δρόμων στη Λάμπη και τους γύρω δρόμους.

Εκατοντάδες οικογένειες περνούν από αυτούς κάθε μέρα, που έχουν σπίτια και επιχειρήσεις εκεί. Χιλιάδες άνθρωποι κάνουν την βόλτα τους και χαίρονται τη φύση. Αυτή είναι για μας η ανταμοιβή. Το χαμόγελο, το «μπράβο ρε παιδιά, θα ρθούμε και εμείς να μεγαλώσει αυτή η όμορφη ομάδα». Αυτές είναι οι μικροχαρές που μας δίνουν μεγάλη δύναμη.

Στο κάτω κάτω, αυτό είναι και το νόημα της ζωής. Η ανθρωπιά.

Κύριε Χαδούλη, σας πειράζει πολύ και φαίνεται, που πρώτος ο δήμαρχος και μετά όλοι εμείς, αγκαλιάζουμε όλο τον κόσμο. Είδατε να είναι μαζί με τους εργαζόμενους και τους εθελοντές ο αντιδήμαρχος ο Καμπουράκης με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ τον Ζαχαρό και αναστατωθήκατε!

Σας στενοχωρεί που βλέπετε ότι το παλεύουμε.

Για να μην πω κιόλας ότι σας φοβίζει πιο πολύ από όλα που αυτή η προσπάθεια μας αναγνωρίζεται από τους συμπολίτες μας!

Ε λοιπόν, αφήστε μας να δουλέψουμε, εμείς δεν καθόμαστε στα γραφεία να δίνουμε εντολές, όπως έκανε ο αρχηγός σας.

Μην διχάζετε άλλο την κοινωνία και μην είστε τόσο μίζεροι.

Το νησάκι μας θα το κρατήσουμε ψηλά γιατί την κοινωνία την ενώνουμε, δεν την διαιρούμε και δεν τη διχάζουμε, όπως κάνατε τα τελευταία 5 χρόνια.

 

Μανώλης Καματερός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Κω

55 ΣΧΟΛΙΑ

    • ένα να ξέρετε,ανθρωποι που σας βηθησαν,θα σας γυρίσουν την πλάτη,οσα καλά και να κανετε στο νησί.Τους αφήσατε εξω,και τους λοιδορειτε και από πανω.Οι ανακοινώσεις καλες ειναι,αλα προπάντων η δυναμική του καθενός είναι τον παν,για να κερδίζει ο κάθε αχάριστος.Δεν πειράζει όμως,έχει ο καιρος γυρισματα.

      • Του έγραψε ο ξάδελφος γιαλατζί δημοσιογράφος με 2.500 ευρώ, το κειμενάκι και υπέγραψε με σταυρό...

        Αυτούς ψηφίσατε, αυτούς τους άσχετους θα τρώτε στην μούρη… Τριώφλορη ΣΟΎΡΩΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΊΑ παντός καιρού και ρουσφετιού…

  1. Μπράβο σας και χίλιες φορές μπράβο…Συνεχίστε το έργο σας και μην ακούτε τους πικρόχολους, έτσι ήταν και έτσι θα παραμείνουν. Όλοι η Κως μαζί σας γιατί την προσπάθεια που γίνεται από τον Σεπτέμβριο δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κάνεις.

  2. Καλα ρε μεγαλε,αυτη την εκθεση ιδεων μονος την εγραψες-ή- σε βοηθησε καποιος??
    Γελαει και ο φαρος στην Λαμπη……

    • εδω δεν ξερουν να μιλησουν στην τηλεοραση…
      Ερωτηθεις για τα σκουπιδια ειπε….οποιος αφηνει μπαζα θα εχει προστιματα…..
      Ειπαμε …θα σκιστουν διδακτορικα….

        • Καλα οχι οτι οι δικοι μας ειναι καλύτεροι, γι αυτο μας τιμώρησαν οι Κωοι πολοτες.

  3. Συνεχίστε ετσι,απλα και ταπεινα. Οι πρωην και η παρεα τους εχουν πολυ θρασος. Μιλουν αυτοι που κατεστρεψαν την πολη μας. Ασχετοι και επικίνδυνοι.

  4. Μανολη μπραβο για τη μεγαλη και ανιδιοτελη προσφορα σου στο δημο. Εσυ μαζι με τους εθελοντες συμπολιτες μας και αλλους δημοτικους συμβουλους, δειχνετε καθημερινα την αγαπη σας για το νησι μας. Σας ευχαριστουμε.

  5. Εμένα πάντως δεν ήταν φίλος μου και με βοήθησε τώρα εσείς κρίνετε και το λέω χωρίς καθόλου να γλείψω κανένα γιατί δεν έχω μάθει και μου είπε κιόλας δεν θέλω καμμία επιβράβευση το κάνω γιατί μου αρέσει αυτή είναι η αλήθεια τον βλέπω από τον Σεπτέμβριο μέσα στον δρόμο συνέχεια εθελοντικά και αμισθί γιατί λοιπόν αδικούμε κάποιον εάν έβλεπα μόνο ότι το κάνει μόνο στους υμέτερους πρώτος θα του την έλεγα γιατί τον ξέρω πολλα χρόνια και αρκετές φορές είχαμε διαφωνήσει συγγνώμη για την πολυλογία αλλά εγώ βλέπω καλύτερη εικόνα ο χρόνος θα δείξει όλοι κρίνονται

  6. Δεν υπάρχει πρόεδρος κοινότητας να κάνει δήλωση? Που είναι εξαφανισμένος ? Κρίμα που σας ψήφισα κιόλας ντροπή σας μεγάλη να τρέχετε πίσω από αυτούς που λαδώσατε στις εκλογές και όλους εμάς να μας έχετε αφήσει απέξω….!!

    • αγαπητε συντοπητη με ολο το σεβασμο δεν καταλαβαινω το σχολιο σου οταν λες να τρεχουνε πισω απο αυτους που λαδωσανε στις εκλογες ποιους υπονοεις .και εσας εχουν αφησει απεξω γινε πιο κατανοητος γιατι αυτο που λες μεταφραζεται οπως θελει ο καθενας αδικει την προσπαθεια και δειχνει ετσι που το εκλαμβανω η προβλημα στο εσωτερικο που εμενα πρωσοποκα δεν με απασχολει. η οτι ζητησες κατι και εισαι αδικημενος δεν ειναι υποχρεωτικο στην προκειμενη περιπτωση να απαντησει ο δημαρχος η ο προεδρος σε μια κριτικη που αφορα υποχρεωση καποιου τομεα καθαριοτητας εαν η δουλεια συνεχιζεται και απο οτι ξερω οτι συνεχιζεται.τωρα για την επιστολη δεν την βλεπω σαν εκθεση ιδεων οπως κανει ο συριζα που λεει ο παραπανω δεν εγινε καμια διαβουλευση και εμεινε μονο εκει αλλα δουλευαν καθημερινα ,σε παρακαλω με ηρεμια θα ηθελα απαντησεις γιατι αφηνετε διαφορα χωρις να εχω την δυνατοτητα να καταλαβω.παρακαλω εαν ειναι να συνεχιστει ο διαλογος με ηρεμια για να βγαλουμε ακρη δεν κανω τον συνηγορο κανενος αλλα με προβληματισατε που εαν βλεπετε κατι που δεν βλεπω αναλυστε το. .ευχαριστω για τον χρονο σας

      • χαχ Λαμπη καρφωθηκες μονος σου μεγαλε!!Η εκθεση ιδεων που σου εγραψαν
        με τα σχολια,αυτα που ειναι γεματα λαθη,και χαζομαρες,εχουν διαφορες!!
        Τραβα να παιξεις καμια πιλοτα….και ασε την δημοσιοτητα!!

        • για πες μας τισ διαφορες ρε ψιτ που τα ξερεις ολα εγω δεν θα σε πω χαζο γιατι δεν εισαι ουτε θα σε βρισω προς το παρον αλλα το μονο που κανεις να κρινεις τα παντα. για πες μου μια χαζομαρα. οσο τα λαθη γραφω απο τηλ και δεν βαζω διιρθωτη κειμενου και κατι ακομα τι ειναι η πιλοτα την δημοσιοτητα δεν στην κλεβω την εχεις παρει με την αξια σου .τελευταιο δεν εχω τελειωσει το κολεγιο του ητον οπως εσυ αλλα την γκραβα αν σου λεει κατι…..

        • χαχ ψιτ εισαι δικεδαστικος δεν θα σε βρισω ουτε θα σε πω χαζο γιατι σε παρακολουθω και γραφεις αλλα αντ αλλων για να αποσυντονησεις το θεμα ειναι τακτικη προβλεψιμη δεν θα σου κλεψω την δημοσιοτητα την εχεις κερδισει με αυτα που γραφεις.σε ολο το κειμενο πιαστηκες στη εκθεση ιδεων και για αυτο μου απαντησες εαν μου την εγραφαν για λογους σκοπιμοτητος δεν θα ειχε λαθη στιξης γιατι ορθογραφικα δεν νομιζω πολλα .γινε τωρα λιγο πιο συγκεκριμενος πια ειναι η χαζομαρα να την παρω πισω δηλαδη και πεσ μου τι ειναι η πιλοτα ειδες ψιτ μου δεν σμπινελικιαζω για να στρωσεις γιατι ξερω δεν θα δουλεψει .προσ το παρον αυτα σου αφηνω την τελευται λεξη και δε θα σου απαντησω οσο και ναενοχληθω. αλλα τι να πεις παραπανω για ενα τυπακοπου αν ηταν αυτοκινητοδεν θα εβρισκες ανταλακτικο

        • συγνωμη εγνε διπλο μηνυμα και πηρε κα τα δυο ο δαομονασ του κινητου πανω κατω τα ιδια εινα αλλα το τελευταιο σε αφηνω να παιζεις μπαλα μονο σου δεν σε παιζω πια δεν ειμαστε φιλοι ψιτ

        • Αρα συμφωνουμε στο πρωτο σκελος οτι το ψευδωνυμο λαμπη ανηκει σε
          σενα τον δημοτικο συμβουλο!!

        • Λαμπη…μα δεν σε ειπα «φιλε» πουθενα!!Γιατι απλα δεν θα υπηρχε περιπτωση
          να ειμαστε φιλοι!!
          Τους φιλους τους διαλεγεις…ευτυχως!!!

    • Προς Κω : Είναι βαριά λόγια ζητήστε συγνώμη , η δημοτική Αρχή μέχρι τώρα καλά πάει , εεεε δεν έχουν και κανένα μαγικό ραβδί να γίνουμε μοντε καρλο

  7. Να πεις στο δήμαρχο σου ότι μια χαρά στα έγραψε στο χαρτάκι. Καλό θα ήταν να απαντήσεις εσυ ο ίδιος , η ο ( εξαφανισμένος πρόεδρος σας )

  8. Μπράβο μανωλαρε συνεχιστε ετσι κι άσε τα να μιλάνε έτσι κι αλλιώς 2 με 3 άτομα έμειναν να μιλάνε εδώ κ στο φβ

  9. Μια ομάδα 3 ανθρώπων που κατοικεί στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου Κω,κάθε χρόνο καθαρίζει από τα χόρτα ένα δρόμο 1000 μέτρων.Φέτος εντάξαμε στην ομάδα και δύο παιδιά 12 και 10 χρονών.Με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε ότι τα παιδιά ξετρελλάθηκαν από το καινούριο παιχνίδι.Συμπέρασμα δώστε χώρο και κίνητρα στα παιδιά για να μάθουν να αγαπούν και να σέβονται το περιβάλλον,μάθετε τα να αγαπούν το νησί μας γιατί το νησί μας είναι το σπίτι μας και η αυλή μας.

  10. πέντε να είχαμε σαν εσένα Μανώλη σε όλο το νησί θα είχαμε λύσει πολλά προβλήματα

  11. Μπράβο άλλαξε το τοπίο,δεν είμαι κολλητός,ούτε ψήφισα την νέα δημοτική αρχή,αλλά πάντως βλέπω ότι γίνεται μια προσπάθεια.

  12. Καλά θα κάνουν να κυκλοφορούν λιγότερο με το αυτοκίνητο του ανθόκηπου, κάνοντας εφέ τα σαββατοκύριακα στις πιάτσες με τους πολίτες να πληρώνουν τα καύσιμα για τις τσάρκες τους.

  13. Μπράβο όμως που καταλαβαίνετε σε ποιους απευθύνεστε για να αποφύγετε άτυχα σχόλια!!!αληθεια τωρα;;; Δεν θα μιλησει κανείς για αυτο;;; Και ο «δήμαρχος» και ο κύριος Καματερος και οποίος έγραψε τέλος πάντων αυτή τη δήλωση πρέπει να βγουν δημόσια και να ζητήσουν συγνώμη από τον κύριο χαδουλη!!!ωραιο επίπεδο πάντως….συγχαρητήρια!!

  14. Αν καθαρίζετε σας κατηγορούν ότι καθαρίζετε στους φίλους σας. Άρα αφήστε τα όλα βρώμικα και μαντάρα όπως έκανε ο κ. Χαδούλης 5 χρόνια για να μην εχετε τέτοια θέματα!

  15. Αν αυτό το έγραψε ο Καματερος άλλο τόσο ο Θεοδόσης πήρε μόνος τος εκλογές… Ααααχχχχ τι να κάνει άραγε αυτό το παιδί της Αντωνίου Ιωαννίδη

  16. Καλα ρε Μανωλη με ποιους ασχολεισαι;;; Οι ανθρωπος πεντρε χρονια διοικησαν πεντε χρονια μισθους για το τιποτα….. Και οταν τους ζοριζεις κρυβονται….. Ειναι ντροπη ομως να κατηγορουν ανθρωπους και στην απαντηση να βαζουν μπροστα αλλα…. Φιλε Βασιλη σου βγαζω το καπελο γιατι εισαι αγωνιστης της ζωης….μεχρι εκει. Μανωλη απεδειξες με την ανιδιοτελει εργασια σου πως πολλα πραγματα μπορουν να γινουν αν εχεις ορεξη για δουλεια.

  17. Καλα θα κανεις κυριε συμβουλε να εισαι αντεικιμενικος……. επειδη γνωριζόμαστε κιολας………
    κριμα να λες ανακριβιες ……

  18. Και τα αυτοκινητα τη ΔΕΥΑΚ κανουν βολτες, οχι μονο του ανθοκηπου. Κανουν καθημερινα βολτες και οχι μονο το σ/κ

  19. Βρεε χαλαρώστε λίγο εσείς της δημ.αρχης, ξεκαβαληστε λίγο απο το καλάμι!Όλοι ήσαστε τελοιοι!Ολα τα κάνετε τέλεια!Εσείς ήσαστε και κανενας άλλος!Προτείνω την αγορά ντρομ να έχει ο καθενας από πάνω του να μην ξεφεύγει καμια φώτο και βίντεο σε ότι τέλειο κάνετε, πού δεν εκανε καμια άλλη δημοτική μέχρι τωρα!

  20. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ !!! ΠΩΣ ΞΕΦΙΝΤΡΟΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ??ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ .
    ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ .ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Η ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΗ Η ΔΟΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΛΑΙΤΕ ΧΑ ΧΑ ΧΑ .

  21. Συνχαριτηρια για τον καθημερινό αγώνα που δίνετε. Η Κως δεν ήταν ποτέ τόσο καθαρή. Συνχαριτηρια για όλους όσους παλεύουν καθημερινά για όλο αυτό το αποτέλεσμα που φαίνετε ξεκάθαρα.επισης χαίρομαι που επιτέλους βρέθηκε δημοτική αρχή που σεβετε κ εκτιμά τους εργαζόμενους του Δήμο μας κ τους αποκαλεί συναδέρφους.ομως η μόνη παρατήρηση που έχω να κάνω είναι η εξής.. Αμάξια των υπηρεσιών δεν γίνετε να κυκλοφορούν πέρα του ωραρίου εργασίας τους στους δρόμους κ στα σπίτια των υπευθύνων.τα αμάξια είναι για την υπηρεσία κ όχι για να πηγαινοερχονται οι αρμόδιοι. Αλίμονο ο καθένας από μας να κυκλοφορεί με τα αμάξια των υπηρεσιών. Σας παρακαλώ να το λάβετε υπόψη σας κ να γίνετε ταπεινή όπως κ ξεκινήσατε εξ αρχής. Θερμή παράκληση.

  22. Σε όλους τις συμμετέχοντες!Όσο για αυτούς που κρίνουν αρνητικά…κριμα για τον τρόπο σκέψης τους και κρίμα που είναι ανάμεσα μας…ζημια για τον τοπο μα προπάντων ζημιά για αυτούς….

  23. Διαπιστώσεις Α/ το κείμενο του Μ.Καματερού είναι αλλουνού διιότι γνωρίζω -και δεν είναι μεμτό-δεν είναι δικό
    του, Β/ η προσφορά του στο πράσινο είναι με μισθό,Γ/οι φοίνικες που φυτεύθηκαν κατά 80% είναι ξεροί.
    Και τέλος το πολύ αλληλούια έχει ήδη κουράσει τους πολίτες!!!!! Η πτώση της Ισχυρής Κω είναι πολύ γρήγορη!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ