Δήμος Κω: Ψεύδη, «καρφώματα», ίντριγκες, τα αδιέξοδα Γ. Κυρίτση

34
2613

Ψεύδη, «καρφώματα», ίντριγκες, τα αδιέξοδα Γ. Κυρίτση

 

Αφού ολοκλήρωσε τη διήμερη αποκλειστική ενασχόλησή του στην προσπάθεια διακοπής του έργου ασφαλτόστρωσης στο Τιγκάκι, ευτυχώς με αποτυχία,  κάνοντας αυτό που διαχρονικά εκτελεί με απόλυτη συνέπεια, δηλαδή το ανώνυμο μα απόλυτα αναγνωρίσιμο και διαπιστωμένο «κάρφωμα».

Αφού παίζει με την υπομονή και τα νεύρα των επιχειρηματιών του Τιγκακίου, όπως ακριβώς έκανε πριν λίγες ημέρες και στη Ζιά, ευτελίζοντας το ρόλο του ως επικεφαλής παράταξης, αλλά και ως δημάρχου που τον τίμησε για δυο θητείες ο Κωακός λαός, αποτυγχάνει για πολλοστή φορά, να ενσπείρει ψευδείς ειδήσεις.

Σε πλήρη σύγχυση, επιλέγοντας ύβρεις και ψεύδος, αντί των ευχών της πρωτομαγιάς, σίγουρα διεκδικεί επάξια αυτή την παγκόσμια μοναδικότητα ως παράταξη.

Σε ότι αφορά την αλήθεια των γεγονότων: Ο Δήμαρχος Κω, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του, δε συμμετείχε στην προγραμματισμένη εβδομαδιαία τηλεδιάσκεψη του Περιφερειάρχη με τους Δημάρχους Νοτίου Αιγαίου, όπου μεταξύ πολλών άλλων θεμάτων, συζητήθηκε όπως έγινε γνωστό σε επίπεδο ενημέρωσης, και το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Ως εκ τούτου, προφανώς δε συναίνεσε στην αποστολή οποιασδήποτε επιστολής από τον πρόεδρο της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, αφού δεν ήταν δυνατόν να γνωρίζει το περιεχόμενο της.

Η θέση του Δημάρχου Κω, ως θέση και της Εκτελεστικής Επιτροπής, διατυπώθηκε στον αρμόδιο υπουργό σε επιστολή του στις 30/4.

Ο επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής, είναι φανερό ότι τελεί σε παρατεταμένη, πλήρη σύγχυση. Αν και γνωρίζει ότι τα γεγονότα θα τον διαψεύσουν, επιλέγει την οδό του ψεύδους ως μόνη απέλπιδα διέξοδο στα αδιέξοδά του, που ο ίδιος με τις επιλογές του δημιούργησε.

Η κοινωνία μας χρειάζεται ηρεμία, ενότητα και προσήλωση στο στόχο της ανάταξης, λόγω της καταστροφικής, σε οικονομικό επίπεδο, πανδημίας. Οτιδήποτε δυναμιτίζει αυτή την κοινή προσπάθεια, τίθεται από τους συνδημότες μας στο περιθώριο.

 

Γραφείο Τύπου

34 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γραφειο Ρυπου και Εξαπατησης,το Μαστιχαρι το ειδατε???
    Τα γεγονοτα τρεχουν, και ειναι πιο μπροστα απο την δικη σας αλαζονεια!!!

    • Πήρες χαμπάρι σε τι ρυθμούς δουλεύει ο δήμος,όσο για το Μαστιχάρι θα ερθει η ώρα του!!!Από το Τιγκάκι πέρασες;;;;Ψιτ…Ψιτ….ΨΕΥΤΗ!!!!!!!

        • Ψιτ……αθεράπευτη αρρώστια, ο κορονοιός ειναι γρίπη μπροστά σας!!!!

        • Εγω για τον ΚΟΨΙΜ-ΙΟ λεω οτι ειναι επικινδυνος,για την υγεια την δημοτων!

      • Τσαμπα σε πληρωνουν!!Τι σχεση εχει το σκαφος και την υγιεινη,την βρωμα,και την μποχα???Ειστε με τα καλα σας??
        Ελα να μεινεις εσυ στο Μαστιχαρι,αφου θεωρεις οτι ολα ειναι ενταξει και η υγεια,των δημοτων δεν κινδυνευει!!

  2. Δήμαρχε όλων των Κώων και των περισσότερων που ψήφισαν Δ.Α …2023,είναι γνωστός πλέον ο απερχόμενος,συνέχισε με όλους τους Κώους για το καλό του τόπου μας!!!!Η ανταμοιβή σου η εμπιστοσύνη μας!!!

    • !!!!!!! ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΖΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ.ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ.ΓΙΑΤΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΕΛΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ;ΜΗΠΩς ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ;

      • Δες πως ήταν το Μαστιχάρι περυσι και κάθε περυσι για να καταλάβεις πόσο νυχτωμένος είσαι!!!!!Στείλε καμιά φωτο του λιμανιού επί εποχής Κυρίτση για να μας θυμίσεις πως ήταν και πως έγινε………απερχόμενε!!!!!!!

  3. 20 φορές μέσα σε ένα δεκάλεπτο έπεσαν τηλέφωνα ανώνυμα επώνυμα ξέρουμε όλοι ποιος είναι να σταματήσουν την ασφαλτόστρωση. Ας το κρίνουν οι πολίτες…

  4. Εξαπάτηση? Η φωνή στις κλήσεις είναι γνωστή και μη εξαίρεται… Το κουτί το βρήκαμε η ακόμα? Το κουτί το κουτάκι το μυριακι τώρα παίρνουμε τηλεφωνακι γιατί δεν έχει μάσα ούτε χιλιαρικακι!!!!Θα μιλήσεις και για εξαπάτηση ουστ μελελη

  5. Αν δε σε ξεμπροστιαζε ο Κυρίτσης, θα ενημερωνες κανένα από τους δημότες για τις κινήσεις σου ? Έλειπες από συνεδρίαση που συζητήθηκε τόσο σοβαρό θέμα? Συγγνώμη Ποια ακριβώς είναι η δουλειά σου ? Ή καλύπτεις το ξεπούλημα ή είσαι απών από αποφάσεις που λαμβάνονται για τον τόπο.

  6. Βλεπω τα εμμισθα τρολ του δημου,να μην εχουν την ελαχιστη εξυπναδα:
    ΟΝΟΜΑΤΑ–Κριτης,Παρατηρητης.Κοτης.Πυλιωτης,!!!!!!!Τιγκακιωτης,…….
    Μιλαμε για ξουραφια…αξιζουν πραγματικα τα 2.5 χιλ τον μηνα!!!

  7. Τόσες μέρες για να γράψεις αυτή τη βλακεία! Κάπου ωπα με της ξεφτίλα σας και την ανούσια πολιτική σας παρουσία.

  8. Καμαρωστε επιπεδο.
    Η μισανθρωπια ειναι σαν τον βηχα..δεν κρυβεται.
    Για να απαντησετε στους πολιτες αφου σας εξαναγκασε ο Κυριτσης..γραφετε ολοκλρηρο δελτιο με υβρεις…λασπες.και ΨΕΥΔΗ..ως συνηθως.
    ………..Πως γινεται να ειστε διπλα στους πολιτες ……..και να εχετε τοσο ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ μεσα σας.!!!!!!!
    Ηδη κρινεστε….γιαυτο θελουμε λιγο πρωτοτυπια στην αλαζονεια σας……..ΟΧΙ αναμασηματα………
    …………….Ενα προσωπο που για λογους στοιχειωδους αξιοπρεπειας επρεπε να εχει εξαφανιστει…….
    στην Κω ειναι Δημαρχος…..

  9. Ο πρωην ειχε στο μυαλο του τον παραλιακο στο τιγκακι. Στην πρεμουρα του να τον καταγγειλει δεν πηρε ειδηση οτι ο θεοδοσης δεν συμμετειχε και εβγαλε ανακοινωση αλλα αντι αλλων. Λενε οτι τον παρεσειρε ο ψιτ…δεν ειναι η πρωτη φορα που ξεφτιλιζεται. Παλια του τεχνη..

  10. Μας πετσόκοψε ο Νικηταράς για πολλοστή φορά με κατεβασμένα τα παντελόνια φύγαμε!

  11. Το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, το εγκατέλειψε ο δήμαρχος πολύ γρήγορα για να συμμετάσχει σε αντίστοιχη συνάντηση με τον περιφερειαρχη, τι ανηλειμενη υποχρέωση είχε τώρα που είχε και σοβαρό θέμα που μας αφορούσε και δεν συμμετείχε!!!

  12. το βλήμα δηλαδή, τα σχόλιά του παραπάνω, μη τα διαβάζετε. Μικρός έπαθε σηψαιμία στον εγκέφαλο. Πολύ στεναχωρήθηκα. Μετά έφαγε 2 βλήματα απανωτά. Άστα.

    • Εσυ με τις αιμορροιδες σου πως τα πας???
      Χομπι ποτε θα αλλαξεις??
      Σε λιγο θα μας ζητας και δικαιωματα απο πανω..Η συνηθεια που σου εγινε εμμονη..!!χαχα

        • Νησακι μου,απο την αλαζονεια τους εχουν κοψει καπιστρι,
          τα παρατραγουδα του Κοψιμιου!Σιγα-σιγα ομως θα βρουν τον δρομο τους,
          και θα κοψουν ολοι μαζι…νυχτα υποθετω..

  13. Οι αιμοροιδες φιλαρακι βγηκαν απο το μπερτακι που αρπαξες στις εκλογες και εχασες την μασα και την καρεκλα…

  14. Η ρουφιανια και η αγωνια σας να βρειτε ποιος σας τα «χωνει»,εχει ξεπερασει τα ορια.
    Ανακατευετε ονοματα,και ανθρωπους…..αυτη ειναι η αξια σας…
    Ειστε φασιστες και επικινδυνοι για το νησι.-

    • τα έχει παίξει. Τελευταία νομίζει ότι είναι πρόεδρος της ΔΑ. Και αντικυβερνητικός βουλεφτής. Ανίατη η περίπτωσή του. Πολύ στεναχωριέμαι.

      • Να στεναχωριεσαι για τον παλιο-χαρακτηρα σου,και για το χαλι νησι
        που θα αφησει στο τελος ο Κοψιμιος!!

  15. Γιατι τοσο ενδιαφερον να μαθετε ποιος ειναι ο Ψιτ….απαντηστε του…χωρις να ξερετε ποιος ειναι..
    Βραζετε στο ζουμι της λυσσας σας κακιασμενοι…χωνεψτε την ανικανοτητα σας…στο να μαθετε ποιος ειναι….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ