ΒΙΝΤΕΟ Από το 2016 είχαν να πλυθούν οι κάδοι απορριμάτων – Από Αντιμάχεια ξεκίνησε το πλύσιμο 125 κάδων

41
748

Από το 2016 είχαν να πλυθούν οι κάδοι απορριμάτων – Από Αντιμάχεια ξεκίνησε το πλύσιμο 125 κάδων

ΒΙΝΤΕΟ-ρεπ. Δημοτική τηλεόραση

41 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εσας περιμεναμε!Εδω οι καδοι ειναι τιγκα στο σκουπιδι,εχει να περασει απορριμματοφορο πανω απο 10 μερες.και εσεις τι κανετε λεει??Πλυσιμο και σκουπισμα???χαχαχα

  2. Και μαζί με τις καθημερινές γλάστρες που τον συνοδεύουν τράβηξε και μερικές φωτογραφίες για να θαυμάσουν οι υποτακτικοί δημότες του τον δραστήριο δήμαρχο που μετά το καθάρισμα χόρτων στον επαρχιακό τώρα πλένει κάδους…

  3. Μακάρι να πλυθούν και εδώ στην πόλη,που μοιράζουν το καλοκαίρι και δεν μπορείς να τους πλησιάσεις,ειδικά των ξενοδοχείων.

  4. Η αληθεια είναι ότι γιαυτο σε εχω αξιο.Να πλενεις καδους και να κανεις δηλωσεις γιαυτο.Τετοιο δημαρχο μας φορτωσαν οι δικηγοροι.

  5. Δυνατό μοντέλο ο δήμαρχος !
    Από φωτογραφία σε φωτογραφία είναι όλη μέρα ….. μαγκιά και …ια
    Για το κρούσμα ούτε λέξη ….

  6. Ρε μας δουλεύετε ποιους κάδους επλυναν μήπως τους καθαρούς που έχουν στο εργοτάξιο για να τραβήξουν φωτογραφίες γτ εγώ δν είδα να μαζεύουν κανένα κ από καμία γειτονιά για να τν πάνε για πλύσιμο…
    Α μας δουλεύετε μπαλωστε εκεί πέρα στην Αγία τριάδα τον δρόμο που έχουμε σπάσει τα αυτοκίνητα μας κ Αφήστε τις π…αριες

  7. Έχει βαρεθεί η Κως να σας βλεπει.Ολο φωτογραφίες.Οτι κάνετε αν το κάνετε πρέπει να το δημοσιεύετε;Τι να πω .Ντροπη σας.

    • Ξέρεις τι είναι ντροπή?Ξέρεις τι θα πει βαρέθηκα η κως?Ξέρεις τι είσαι?ντροπή είσαι συ. η κως δεν είσαι συ ,νούμερο είσαι συ..

  8. Σήμερα το πρωί πλενουν τους κάδους στην Καρδάμαινα για να μην λέει ο καθένας ότι θέλει. Μπράβο στον δήμαρχο.

  9. Αυτη ειναι η πολιτικη φυση των συριζαιων.
    Ειναι τοσο ειλικρινες,πηγαιο και αυθορμητο το μισος που νιωθουν για οποιον θεωρουν αντιπαλο
    που τους ειναι αδυνατο να συγκρατηθουν η να υποκριθουν.

    Οπως το εχω ξαναγραψει..καθε ανακοινωση εμπεριεχει χολη και δηλητηριο…
    Σας λυπαμαι….

  10. Ναι λενα μου. Φωτογραφιες για να βλεπει ο κοσμος τις παραλειψεις της ταξιδιαρικης προηγουμενης δημοτικης αρχης. Αντι να πεις μπραβο γιαυτη τη δραση του δημου στεναχωριεσαι προφανως γιατι αντιλαμβανεσαι το πολιτικο αποτελεσμα. Ο κοσμος λεει μπραβο. Εσυ γκριαζε οσο θελεις για τις φωτογραφιες και την ενημερωση του κοσμου.

  11. Αχάριστοι κωοι,ότι και να γίνει το παρεξηγείτε,ντροπή σας,το λιμάνι που είχε τρία χρόνια χαλασμένο σε κακό χαλί ,και ένας γνωστός μου,έμπλεξε και έπεσε κάτω παραλίγο να σπάσει το πόδι του,τώρα που φτιάχνετε αυτό δεν το σχολιάζετε.

  12. Οι καδοι που πλεναν τοποτεθηκανε το 2018, καταλάβατε γιατί δεν μπορούσαν να καθαρισμού νερού το 2016, α ρε τζιμανια, δήμαρχος και πρόεδρος με τις δηλώσεις σας στην δημοτική τηλεόραση, που να βρίσκεστε!!!!

  13. Προς Αιγόκερο.Σου επιστρέφω ότι γράφεις για μένα.Δεν πέφτω στο επίπεδο σου που φαίνεται άλλωστε αφού μέχρι να καταλάβουμε τι γράφεις θελουμε λεξικό.

  14. Μυαλό έχω αλλά στην ζωή μου δεν έμαθα να γλείφω.Και είμαι υπερήφανη όχι σαν κάποιους.Και ξέρω να γράφω καλα ελληνικά!

  15. ΛΕΝΑ,πες μας που μένεις να σου κλείσουν ραντεβού να πλύνουν λίγο το στόμα σου γιατί το μόνο που έχεις δυστυχώς τόσο μεγάλο είναι αυτό, και βρωμάει πιο πολύ από τους κάδους

    • ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΟΜΑ ΜΟΣΧΟΒΟΛΑ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΙΚ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΤΟΜΟΥ ΕΙΣΑΙ.

  16. Γιατί έβαλες το Γ σε παρένθεση;Από τα λόγια σου φαίνεσαι τι απόβρασμα είσαι.Μαλλον εσυ θέλεις πλύσιμο από πάνω ως κάτω.

  17. Πολίτη Γ πλύνε το δικό σου το στόμα και άσε της Λένας γιατί από το πολύ το γλείψιμο έχει πέσει στο πάτωμα.

      • ΟΝΟΜΑ ΜΡΗ ΛΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙς;
        ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΠΙ….!!
        Α!ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΠΩς ΚΑΙ Η ΒΜW ΑΛΛΑΖΕΙ, ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗς
        ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΠΙΣΩ ΚΟΥΝΗΜΑ.

  18. Απόλαυση να χαζέυω ΜΠΟΧΑ(ΛΑΡΑΔΕΣ) να τσακώνονται ποιος είναι πιο καθαρός!Αχαχαχαχαχαχ μπρρρρρρ

  19. αχουυυ….εμας στη καρδαμαινα τους πλενει ο Θεος με τη βροχουλα…..βαλτε κανα καπακι γκαου ε γκαου!

  20. Ρε Ανώνυμε που το είδες το γλύψιμο;Γλύψιμο κανείς εσυ που ξέρεις καλα την τέχνη.Εγω δεν έχω ανάγκη κανέναν για να γλείψω ευτυχώς.

    • Κοκοβιε aigokairos πολλα ειπες,χωρις ουσια και νοημα
      αντε στην τρυπα σου τωρα,και κανε μας την χαρη
      να μην ξαναβγεις.Ενα σκουπιδι λιγοτερο στην κοινωνια
      ειναι προοδος!!Ενταξει mezeo???

  21. Αχα χου ΧΑΑ τι γίνεται εδώ ρε παιδιά πολλή γλείψιμο και πλυσιμο για βάλτε κανα πλυντήριο Άντε Άντε

  22. Λένα συγνώμη για το στόμα η ψυχή η δική σου και όλων των συγγενών σου που γράφουνε τα υπόλοιπα σχόλια είναι πιο βρώμικη τελικά από το στόμα, και όσο για το ( Γ ) μάθετε από εννοούμενα και μετά να ασχολείστε με αυτά. Σας κάνουν κάτι κατηγορείτε δεν σας κάνουν κάτι κατηγορείτε τι άτομα είστε τελικά

  23. Πολίτη Γ μακάρι να μου έμοιαζες.Δεν έχω ανάγκη κανέναν συγγενή μου να μου γράφει σχόλια.Η ψυχή μου είναι καθαρή και κοιμάμαι ήρεμη τα βραδυα.Ενω εσυ από ότι βλέπω τα βραδιά δεν μπορείς να κοιμηθείς αν κρίνω από την ώρα που έστειλες το μήνυμα.Συγνωμη που δεν κατάλαβα το Γ σε παρένθεση αλλά είμαι σίγουρη ότι είσαι μια παρένθεση και έτσι θα μείνεις.

  24. Προς Αιγοκερο Οι παλιοί έλεγαν ότι φτάνει το χέρι σου.Μεχρι εκεί είναι οι ικανότητες σου.Συνεχισε να γράφεις έτσι.Και εσυ συνεχίζεις να είσαι μεγάλος γλειψίματιας.

  25. Ποιες παραλήψεις μας λες Κύριε Αντιμαχειτη έχεις ιδέα ποιους κάδους επλυναν η απλά γράφεις είδες εσύ να μαζέψουν τους κάδους από τους δρόμους για να τους πλύνουν να σου πω εγώ όχι επλυναν να κάδους καθαρούς που υπήρχαν πάνω στο εργοτάξιο μόνο και μόνο για να τραβήξουν φοτογραφιες και να βγει το βίντεο για να μην λέμε ότι θελουμε
    ΕΡΓΑΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ