Κοινότητα Ασφενδιού: Ολοκλήρωση εργασιών κλαδέματος και αποψίλωσης χόρτων (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

19
603

Ολοκλήρωση εργασιών κλαδέματος και αποψίλωσης χόρτων

 

Η Κοινότητα Ασφενδιού πραγματοποίησε εκτεταμένες εργασίες στο ορεινό Ασφενδιού και πιο συγκεκριμένα στην δημοτική οδό από Ζηπάρι                  (Εκκλησία Αναλήψεως) έως τον οικισμό Ευαγγελίστριας.

Οι άνω εργασίες πραγματοποιήθηκαν χειρονακτικά αλλά και με μηχανήματα έργου (εκσκαφέα – φορτηγό) και αφορούν την κοπή χόρτων, αποψίλωση θάμνων και κλάδεμα δέντρων, τα οποία παρεμπόδιζαν την ασφαλή οδήγηση των οχημάτων, καθώς δεν υπήρχε επαρκή ορατότητα.

Η παρέμβαση αυτή έγινε με μεγάλο ζήλο από τους υπαλλήλους της Κοινότητας μας, την παρουσία του Αντιπροέδρου κ. Χατζαντώνη Ιωακείμ, αλλά και απλών  εθελοντών πολιτών.

Θέλω να εκφράσω σε όλους ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! για την προσφορά και την αγάπη που δείχνουν για τον τόπο και το χωριό μας. Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω τους συμπολίτες μου ότι, αντίστοιχοι καθαρισμοί θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Κοινότητα Ασφενδιού.

Ο Πρόεδρος

Κοινότητας Ασφενδιού

Γιωργαλλής Μιχαήλ

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική τηλεόραση Κω

19 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΨΙΤ… ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΑΖΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑ. 8ΟΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, 24.000 ΤΟ ΜΗΝΑ 288.000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ 1.152.000 ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ. ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΣΟΥ ΤΑ ΚΛΕΨΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ…..

  1. ΜΙΧΑΛΑΚΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΣΑΙ ΕΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΖΗΠΑΡΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΤΕ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΗΣ ΦΩΤΟ.

  2. Έχεις βγάλει δελτίο γι’αυτό 3 φορες καλά είναι πιο. Μιχάλη τα πάρκα μέσα στο ζηπαρι είναι γεμάτα χόρτα, όλα τα φώτα στο πάρκο μπροστά από το δημοτικό είναι σβηστά. Τα πεζοδρόμια γεμάτα χόρτα. Οι κάδοι γεμάτοι σκουπίδια μέσα και έξω. Οι δρόμοι όλο λακούβες…

  3. Αυτά που προσπαθείς να μας πασαρεις για έργα,Είναι μερεμέτια στα οποία απλά μαζευεστε για να τα πείτε και να βγάλετε καμιά φωτο έτσι ώστε να μας πείσετε ότι κάνατε την δουλειά σας.Κουραστηκαμε να βλέπουμε την φάτσα σας κ.Γεωργαλλη,μπορείτε να κάνετε ενα σοβαρο έργο και να μην φωτογραφίζεστε σαν δεκαπενταχρονο για να μας το διαφημισετε;;;;;;

  4. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΕΝΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΕΝΙΑ. ΣΕ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ . ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΧΑΛΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ. ΝΟΥΜΕΡΑ Ε ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ.

  5. Τα δέντρα εύκολος στόχος. Οι δρόμοι? Για παράδειγμα ο δρόμος προς την αφούσα είναι μνημείο δείγματος ενδιαφέροντος των υπευθύνων ενός μεγάλου τουριστικού προορισμού. Σαν δεν ντρέπονται όλοι οι ειδικοί και ειδήμονες από τον Δήμαρχο μέχρι τον τελευταίο.

  6. Για ελάτε και στο (υποτιθέμενο ) πάρκο στην ακτή Ζουρούδη που μας έφαγαν τα φίδια οι ακαθαρσίες των σκύλων που τα φέρνουν τα αφεντικά τους και τα χόρτα που ξεπερνούν τα δυο μέτρα…….

  7. Ενώ οι άλλοι δρόμοι ιδιαίτερα στην πόλη είναι χάρμα οφθαλμών έχουμε γδαρσίματα στα αυτοκίνητα προσπαθώντας να περάσουμε δίχως να τρακαρουμε

  8. Πραγματικά ντρέπομαι για την νοοτροπία που έχουμε στο νησί είμαστε τραγικοι, μόνο χολή ξέρετε να βγάζετε και φαίνεται ξεκάθαρα ότι όλοι εσείς που κραζετε είστε της αντιπολιτευσης! Πρέπει να καταλάβετε επιτέλους ότι ο απλός κόσμος σας έστειλε σπίτι σας πρέπει να το αποδεχτειτε επιτέλους! Η κοινότητα Ασφενδιου έχει 3 άτομα προσωπικά κύριοι για όσους δεν το γνωρίζετε! Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους και ο πρόεδρος δεν χρησιμοποιεί τα μηχανήματα για το χωριό του μόνο! Όλες οι κοινότητες έχουν δικαίωμα να τα χρησιμοποιούν! Σοδες παιδιά!

  9. Εχω καλυτερη προταση,αυτο να το κανουν οι εμμισθοι γραφιαδες του κοψιμιου,γιατι μετα θα μεινουν παλι αεργοι!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ