Εκταμιεύθηκε άμεσα το ποσό & ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες στο λιμάνι της Κω | Ευχαριστίες Ι. Παππά (εντός των προθεσμιών η ολοκλήρωση)

12
947

Μέτα απο την επιστολή που δέχθηκα απο την Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά επικοινώνησα μαζι του.

Σε συνεργασία με τον Δήμαρχο προχωρήσαμε σε συντονισμένες ενέργειές για την συνέχιση του έργου ώστε να αποκαταθεί ο λιμένας της Κω.

 

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και στον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη για την άμεση ανταπόκριση τους, ώστε να εκταμιευθεί άμεσα το πόσο στην εταιρεία “Αρχιμήδης” που έχει αναλάβει την αποκατάσταση του λιμένα.

 

Καθώς, επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρείας “Αρχιμήδης” Παναγιώτη Κωνσταντίνου για την δεσμευσή του ,οτι μόλις εκταμιεύονταν το ποσό θα ξεκινούσε άμεσα τις εργασίες αποκατάστασης του λιμένα της Κω.

Την οποία και πραγματοποίησε απο σήμερα το πρωί.

Το έργο θα παραδοθεί σύμφωνα με την εταιρεία εντός του χρονικού πλαισίου όπου έχει συμφωνηθεί.

 

Έτσι, οι Κωοι πολίτες θα συνεχίσουν να απολάμβάνουν το λιμάνι τους, το οποίο είναι πολύτιμο για την ποιότητα ζωής της καθημερινοτητάς τους.

 

 

 

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΝΔ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …..Τελειωνετε με το λιμανι!!!!
    Οι τουριστες ερχονται ρεεεεε!!
    Ρεζιλι θα γινουμε!

  2. Ενας ΑΡΧΙ(ΜΗ)ΔΗΣ και ενας Παππας παιζουν μπαλα στο γηπεδο,και ο Κοψιμιος κοιμαται στην εξεδρα!!

    • Σαν και τον πρωην που τσακωθηκε με υπουργους βουλευτες περιφερειαρχη επαρχο φορεις και μετα για να ηρεμησει τοριξε στα ταξιδια; καταστρεψε το νησι. Εχει ακομα μουρη να μιλα μεσω του ψιτ…

      • Με αυτο το πλευρο να κοιμασαι.Οταν λοιπον καποιοι (Συριζο-περιφερειαρχες)προσπαθησαν με τους λαθρο να ρημαξουν το νησι,μαζι με την ατυχια του σεισμου-ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κυριτσης μαζι με τον Σηφακη,δουλεψαν και το νησι γεμισε κοσμο …για να δουμε τωρα…

  3. Ψιτ…..αυτό θα πει συνεργασία του Αξιου Δημάρχου με φορείς!!!!!Αυτό ειναι η πειθώ του ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!!!Μην τσιμπάς,θα δεις πολλά αυτή τη δημιουργική τετραετία!!!

  4. χαχαχαχαχαχαχαχα…..γελασαμε παλι με τον Αντιμ.
    Βρε τι δημουργικη τετραετια θα ζησουμε…ηδη την ζουμε!!

  5. Μπάρμπα Σκουλή τρία χρόνια που ήταν το λιμάνι χάλια και σε απραξία δεν γινόμασταν ρεζίλι,και τώρα που μισοτελελειωνει θα γίνουμε ρεζίλι.

  6. Έπρεπε δηλαδή να βγάλει ανακοίνωση ο Ηλίας Καματερος για να πληρώσει η κυβέρνηση τα χρωστούμενα και να ξεκινήσει το έργο

  7. το μεγαλύτερο έργο του αιώνα ΓΙΑ την ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ έγινε εφιάλτης ντροπή ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ και Συρια καμία διαφορα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ