ΔΧ: Μικρόψυχη και γεμάτη σκόπιμες ανακρίβειες η ανακοίνωση της Δύναμης Αλλαγής…

38
1255

38 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητε Δημητρη,η Δυναμη Αλλαγης δεν ειναι αμφιθεατρο φοιτητων,ουτε γραφειο ευρεσης εργασιας!!!!Σαν «ανεξαρτητος»δημοσιογραφος επρεπε να το ηξερες…..

    • Δεν είπα ότι η Δύναμη Αλλαγής είναι αμφιθέατρο φοιτητών ή γραφείο ευρέσεως εργασίας. Ρώτησα κάτι πολύ συγκεκριμένο. Έχει η Δύναμη Αλλαγής στελέχη με το βιογραφικό του Γιάννη στην ηλικία του Γιάννη; Αυτό ρώτησα. Απάντηση επ αυτού έχεις αγαπητέ μου;

      • Σου απαντησα φιλτατε,και συνεχιζω και λεω, εχει καλυτερα στελεχη,(κατ εμε) καταξιωμενους επιστημονες,με ενσημα στην αγορα εργασιας!!!Τωρα εσυ αμα εχεις κολλημα με ηλικιες,ειναι ενα θεμα δικο σου!!Αλλα καλο θα ηταν να μας πεις που ακριβως, ειναι Μικροψυχη,κ Γεματη Σκοπιμοτητες κ Ανακριβειες η ανακοινωση της Δ.Α!!!Και οχι να πετας το τοπι στην εξεδρα(αφου ξερεις οτι καποιοι θα το πιασουν)!!!!!!!!

        • Ενα όνομα καλύτερου στελέχους από τον Γιάννη μπορείς να πεις;

          Εγραψα μικρόψυχη και γεμάτη σκόπιμες ανακρίβειες. Ο Γιάννης ήταν γραμματέας του δήμου μέχρι και το 2014. Ακολούθησε η πενταετία Κυρίτση. Ο Γιάννης ήταν εκτός. Και έρχεστε και γράφετε ότι έγινε ο πρώην γραμματέας του δήμου διοικητής στο ΚΥΤ. Ο πρώην γραμματέας του δήμου, όμως δεν ήταν ο Γιάννης, άλλος ήταν. Από το 2014 μέχρι το 2020 πέρασαν έξι χρόνια. Αλλά αυτό για εσάς είναι λεπτομέρεια! Γιατί, η εντύπωση που θέλετε να δώσετε είναι ότι άλλαξαν αμέσως θέσεις, έφυγε η μια από διοικητής του ΚΥΤ και έγινε γραμματέας του δήμου και ο γραμματέας του δήμου έγινε διοικητής του ΚΥΤ. Άρα συναλλαγή.Επειδή, αν και γράφεις ανώνυμα, προφανώς γνωριζόμαστε, άσε τα παλαβά σε μένα, όπως θα ξέρεις είμαι έξυπνος και, όπως πάντα, μετριόφρων! Καλό βράδυ και καλή συνέχεια!

      • Αγαπητε Δημητρη,θα συμφωνησω οτι εισαι εξυπνος δημοσιογραφος(το μετριοφρων)δεν το σχολιαζω,αλλα παρουσιαστηκες κακιστος,και αλλαζονικος συνηγορος!!!Καλο μεσημερι,και καλα μυαλα!!!!

  2. Για την αξιοκρατική όμως επιλογή τα αριστερά καισερλακια και Νικηταραιικα κομματόσκυλα …..τουμπεκι

  3. Να νε καλά ο παππάς… Η Ιωάννα που είναι ανυπομονούμε για την δήλωση της… Τι θα πει στο Πυλί ?

  4. ΣΩΣΤΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ.ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

  5. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕΤΟ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ.. Τ Ε Τ Ε Λ Ε Σ Τ Α Ι….

  6. ελεος ρε παιδια . εδω καιγομαστε και η δυναμη αλλαγης παει να ριξει στο θεοδοση ενα διορισμο που εκανε ο μυταρακης. τρεις απο οσα γνωριζω ηταν οι υποψηφιοι με το δικο του βιογραφικο ο καθενας. που κολλαει εδω ο θεοδοσης. εκτος αν θελετε να μας πειτε οτι ο θεοδοσης υπαγορευει τις τοποθετησεις και τους διορισμους στην κυβερνηση. βρε παιδια μεχρι που θα φτασει αυτος ο κρεττινισμος αυτη η ηλιθιοτητα των στελεχων και του επικεφαλης της δυναμης αλλαγης. δε ξερω αλλα η κως αξιζει καλυτερης μεταχειρησης απο τους πολιτικαντηδες της δυναμης αλλαγης. επιτελους ας αναλογιστουν τις ευθυνες τους. να σταματησουν αυτα τα ηλιθια πολιτικα παιχνιδια. την ωρα που ο δημαρχος και οι συνεργατες του δινουν εναν αγωνα για κορονοιο και μεταναστευτικο, αυτοι παιζουν. ο λαος ομως εχει ματια και βλεπει, εχει μυαλο και καταλαβαινει.

  7. Δημητρη η είναι αξιος οποτε δεν εχει αναγκη υποστήριξης η ….την εχει.Το θεμα είναι ελεος πια με τους ικανους πιξαμε.Σαν τους αποτυχημένους βουλευτες που δεν εκλεγοντε και τους βαζουν δοιηκητες σε διαφορους οργανισμούς.Σωνει και καλα στα πραγματα.Ε όχι δεν θα παρουμε ο καλυτερος να είναι .

  8. Αληθεια δεν καταλαβαίνεις ότι ολοι μας βλέπουμε συναλαγη;Κανουμε λαθος;Αληθεια το 40% του νησου είναι αγραματοι και αναξιοι ;Πας καλα;Ειχαμε τον τελειο και τον είχαμε κρυμενο τοσα χρονια;Αληθεια για πες μας μια θεση που πηρε ο φιλος σου με διαγωνισμο;Παντα διορισμένος είναι όλα αυτά τα χρονια.Ηλικρινα δεν το περιμενα από εσενα .Σε ειχα σε εκτιμηση μιας και αφησες τη βολεψη και πηγες σε ανοικτο πελαγος από καποια στιγμη και μετα ….μονος σου.Ε ο φιλος σου είναι απλα διορισμένος και χρωστα σε αυτόν που τον διορισε πια.

  9. Σιγουρα αξιος σαν εσενα.Οσους διορισε το ΠΑΣΟΚ σε θεσεις και βολεψε κατά καιρους αξιοι.Καλα κρασια.

  10. Δημητρη μια απορια.Αληθεια μιλας σοβαρα;Οσοι είναι στη Δ.Α δεν είναι ικανοι;Διαβασα καλα;Αληθεια πως συγκρινεις καποιον;Λες εχεις προσοντα…..ποια ακριβως και πως θα τα δειξει καποιος άλλος αν ο κυριος αυτος διορίζετε συνεχεια;Μηπως εγινε καποιος διορισμος και δεν τον ακουσα;Τελος συμφωνοι είναι φιλος σου και τον υπερασπίζεσαι αλλα ελεος ρε Δημητρη.Εχεις βημα και το κανεις θυγοντας μαλιστα ανθρώπους που δεν εχουν για να απαντησουν ουτε βασικα το θελουν σε καποιον αν εχει τετοιο λογο.Προσεξε γιατι ναι υπερασπιστικες ένα φιλο αλλα εχασες σαν ατομο.

  11. Ποιος να σε παρει σοβαρα πια ρε Δημητρη με αυτά που λες;Οσοι ειμαστε στη Δ.Α δεν αξίζουμε και ολοι οι καλοι είναι με τον Νικηταρά.Μπραβο …αληθεια λες καπου εισαι εξυπνος;Εγω βασικα αστροναύτης είμαι αλλα κατεβηκα για καφε.Τι αλλοα θα διαβασουμε.Αληθεια ο Μαρινακης σε διαλεξε …….δεν νομιζω να σε ξαναδουμε στο γυαλι.

  12. Τετοια κατρακυλα η δυναμη αλλαγης. Αλλου πατα κιαλλου βρισκεται. Ο νικηταρας τους τελειωσε. Ταχει χαμενα τα βαζει με ολους. Βαραει διαλυση. Τ Ε Τ Ε Λ Ε Σ Τ Α Ι !!!!!

  13. Καλα ρε καραγκιοζακο τροφιμε ποσα προφιλ εχεις????Ενεργος πολιτης=Κοτης,……………..με το κομματι παει η πληρωμη??

  14. Βρε ηρεμήστε και κατεβάστε το κεφάλι
    Σαν έχει προλάβει ο Νικηταράς σε όλα και τα έχετε χάσει οΠρωην τουμπεκι.???
    Πολυ Βασω βλεπω λες να θέλει το δαχτυλίδι ερε γέλια
    Οι νέοι του Νικηταρά θα σας τελειώσουν να το ξέρετε

  15. Λες εισαι εξυπνος.Διοικηση μιλαμε.Τι ακριβως σπουδες εχει κανει πανω σε αυτό ακριβως;Μην τρελαθούμε στο τελος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ