Παρέμβαση του δήμου προς την κυβέρνηση, για το θέμα της δυσκολίας πληρωμής των υποχρεώσεων από τις επιχειρήσεις του νησιού

17
618

Παρέμβαση του δήμου προς την κυβέρνηση, για το θέμα της δυσκολίας πληρωμής των υποχρεώσεων από τις επιχειρήσεις του νησιού 

Σήμερα Πέμπτη 26 Μαρτίου, από τον Δήμο της Κω και το Γραφείο Τουριστικής Προβολής του νησιού μας, ετέθη προς τους κυβερνητικούς βουλευτές Βασίλη Υψηλάντη, Γιάννη Παππά, Μίκα Ιατρίδη και προς το γραφείο του υφυπουργού τουρισμού κ. Μάνου Κόνσολα, το ζήτημα της αναγκαιότητας κυβερνητικής παρέμβασης, για το θέμα της αδυναμίας πληρωμής επιταγών από τους επιχειρηματίες, λόγω της επιδημίας του κορονωιού.

Είναι προφανές ότι πολλοί επιχειρηματίες, ειδικά όσοι έχουν εποχικές επιχειρήσεις, είχαν κάνει τα πλάνα τους για την διάθεση και αποπληρωμή των επιταγών τους, με βάση το γεγονός ότι η τουριστική σεζόν στο νησί μας θα ξεκινούσε σύντομα. Η τραγική εξέλιξη με την επιδημία covid-19, έφερε το κλείσιμό της μεγάλης πλειοψηφίας των επιχειρήσεων, και είναι αυτονόητο ότι με τις επιχειρήσεις κλειστές, θα υπάρξει τεράστιο πρόβλημα στην πληρωμή των υποχρεώσεων τους.

Η απάντηση που πήραμε ήταν ότι τις επόμενες μέρες αναμένονται νέες εξαγγελίες από την κυβέρνηση, που ανάμεσα στα άλλα θα αφορούν και το θέμα του τρόπου πληρωμής των επιταγών, για το κρίσιμο διάστημα που ακολουθεί.

Εκ μέρους του Δήμου της Κω

Ο πρόεδρος του γραφείου τουριστικής προβολής

Μανιάς Βασίλης

17 ΣΧΟΛΙΑ

    • ο ΚΟΣΜΟς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙς ΤΡΕΧΟΥΝ. ΕΚΤΟς ΑΝ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙς ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΟΥΒΑΡΔΑΣ

    • ΚΟΤΕς ΧΩΡΙς ΜΥΑΛΟ,ΧΩΡΙς ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ,ΜΟΝΟ Η ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ,ΝΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΩΡΑ.(να ουμε)

  1. Ελεος.Αφήστε τις παρεμβασεις τις επιστολες και τις φωτογραφιες.Κατσετε κατω σκευτητε και βοηθήστε τον κοσμο.Δεν σας εβγαλαν οι δικηγοροι απλα για να περνετε μισθο και να το παιζετε εξουσια.Ξυπνατε.Αν δεν μπορειτε….σπιτια σας.

  2. Και οι επιταγες που εχουν κομενες επιχειρηματιες σε επιχειρηματιες του νησιού μας;να πληρωθούν οι οχι;;ειστε για γέλια κύριοι της δημοτικής αρχής!!!!

  3. Χαχαχαχαχα….τις κυβερνητικές εξαγγελίες βγάζουν για δελτία τύπου του δήμου…απίστευτο,δεν παίζεστε….χαχαχαχαχα….και το διάγγελμα ολα τα λεφτά.για βραβειό ΟΣΚΑΡ πάει…χαχαχαχαχα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ