Ένα ύποπτο μη επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στο Νοσοκομείο Κω

15
6477

ΕΝΑ ΥΠΟΠΤΟ ΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΤΕΡ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΥΡΙΟ

Πηγή: Δημοτική τηλεόραση Κω

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτός ο άνθρωπος οκ ήρθε εκεί μόνος του ΠΟΣΟΙ άλλη δεν πήγαν όμως όταν ήρθαν απο Ιταλία!!!

  2. Στο αεροδρόμιο και στα πλοία πρέπει να στηθούν ιατρικοί έλεγχοι και να τσεκάρουμε ολους οσους ταξιδευουν και ερχοντε εδω ΞΥΠΝΑΤΕ /////

  3. Εγωισμός η απερισκεψία η σιωπή για όποιον γνωρίζει ότι ίσως να νοσεί από κοροναιο?

    Νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τη βαθειά μ θλίψη για την απερισκεψία των ανθρώπων….. Ζουμε σε ένα μικρό νησί και η αγάπη πρωτα για τον εαυτό μας και έπειτα για τον συνανθρωπο μας θα ήταν καλό να υπερέχει του εγωισμου μας…. Ας ξυπνήσει η συνείδηση όσων δεν έχουν παει να εξεταστούν έπειτα απο ταξίδι κυρίως από τις πληγεισες περιοχες…. Λυπάμαι να βλέπω ανθρώπους που «ακουγεται «και έχουν ταξιδέψει ειδικά στην Ιταλία να συναναστρέφονται με ανθρώπους και κυρίως με παιδιά…. Σας παρακαλω όλους ξυπνήστε τη συνείδηση σας για αυτους τους ανθρώπους που ήδη υποφέρουν από κάποια νοσήματα και είναι κρίμα να φυγουν από την απερισκεψία μας…. Πως θα κοιμόσαστε τα βράδια έχοντας στο μυαλό σας ότι ίσως σκοτώσατε έναν άνθρωπο η ένα παιδι με τον εγωισμό σας?

  4. Κάτι να γίνει με αυτούς που έρχονται από Τουρκία. Ακούω τρελά πράγματα από απέναντι αλλά κανείς δεν ξέρει την αλήθεια. Ούτε οι ίδιοι. Ας σεβαστούμε τους ανθρώπους που αγαπάμε και θέλουμε να προστατεύσουμε.

  5. ολοι οι Κωοι που έχουν ταξιδεψει ως την Αθήνα νομίζετε οτι δεν εχει κολλησει κανεις???? μονο η Ιταλία ειναι το προβλημα? οι επισκεπτες του νησιου, ξέρετε που ηταν πριν την Κω? Στο αεροδρόμιο Αθηνων κανενας ελεγχος κ προφυλαξη. Ακόμη και οι υπάλληλοι, ουτε γαντι, ουτε μασκα… πιανουν χιλιάδες ταυτότητες κ διαβατηρια… και μετα το δικο σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ