Π. Χατζηχριστοφής: Κλείνουν για 14 μέρες οι Βρεφ/κοί σταθμοί | Κανένα κρούσμα κορονοϊού στην Κω

10
2135

 

Το άμεσο κλείσιμο όλων των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών του νησιού για 14 ημέρες, από αύριο Τετάρτη, 11 Μαρτίου, έως και την Τρίτη 24 Μαρτίου, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, σε εφαρμογή σημερινής απόφασης της Κυβέρνησης, κατόπιν εισήγησης της Ειδικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Λοιμωξιολόγων.

Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. δήλωσε ότι «πρόκειται για προληπτικό μέτρο γενικής εφαρμογής, παρότι μέχρι σήμερα στην Κω δεν έχει εμφανιστεί κανένα κρούσμα κορονοϊού».

 

 

 

Γραφείο Τύπου

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το προσωπικό των σταθμών θα πάει αυριο αραγε? Να υποθέσω πως όχι. Αλλώστε η απόφαση αφορά και αυτούς.

  2. ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

  3. Αποτι μάθαμε θα πάει κανονικά το πρωσοπικο ώστε να ενημερώσει όλους τους γονεις που τυχόν δεν ενημερώθηκαν και στο να βοηθήσουν στην καθαριότητα του Σταθμού

  4. Μονο οι διευθύντριες και οι διευθυντες ειπε η υπουργος οτι πρεπει να πανε. Αυτοι θα ενημερωσουν τους συλλογους γονεων και οποιον γονεα δεν το εμαθε.

  5. Φίλε ναι να κλείσουν αλλά όταν θα ερθω να πληρώσω τον παιδικό και εγώ να αφαιρεθούν αυτές η 15 μερούλες οκ??

  6. Τι γενική και ///ιες τπτ δεν καθαρίζουν!! Η καθαριότητα θέλει έμπειρα άτομα να το κάνουν , α και κατι αλλο που παρατήρησα μερικές «μαμάδες» ακομα και οταν ειναι άρρωστα τα παιδια τους τα στέλνουν σχολείο για να τα ξεφορτωθούν, καλο θα ηταν οι δασκαλες με το που δουν ενα αρρωστο παιδι να περνουν ΑΜΕΣΟΣ το γονιό να ερθει να το πάρει απο το σχολείο και να γίνει και η ανάλογη παρατήρηση στον γονέα ΕΛΕΟΣ ποια με αυτα!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ