Σύσκεψη για τα έργα στο λιμάνι της Κω: 30 Απριλίου η παράδοση ( & μέσα στη Μάιο το τμήμα προς την πλευρά του κάστρου)

51
655

Σύσκεψη για την εξέλιξη των έργων στο εσωτερικό λιμάνι είχε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, με τη συμμετοχή του Προέδρου στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κώστα Χόνδρου, του Αντιπροέδρου Χαράλαμπου Ναβροζίδη, εκπροσώπων της εργολήπτριας εταιρείας «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» και στελεχών του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών.

Στη συνάντηση αναλύθηκε λεπτομερώς η μέχρι τώρα εξέλιξη του έργου. Σύμφωνα με την ενημέρωση των εκπροσώπων της εταιρείας, το 80% του έργου θα είναι έτοιμο να παραδοθεί στην προβλεπόμενη ημερομηνία, σύμφωνα με την  σύμβαση, έως τις 30 Απριλίου.

Το εναπομείναν μικρότερο τμήμα, προς την πλευρά του κάστρου, αναμένεται να παραδοθεί το Μαϊο.

 

 

Γραφείο Τύπου

51 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΠΤΕΣΑΙ…..

    • Θεοδοση εσυ συσκεφτεσαι για τα προβληματα του νησιου. Τα κυριτσακια θαθελαν να εισαι σε κρουαζιερα

      • Ρε Κοτη πες του να μην «συσκεφτεται»τοσο πολυ και κολλησει και κανενα κορονοιο,δυστυχια μας…τι θα κανουμε μετα???ΡΕ ουστ κοπριες!!!

  2. Ναι όντως αν δεν ήταν ο Κυρίτσης λιμάνι δεν θα βλέπατε μέσα σε 3 χρόνια , θα βλέπατε μέσα σε 1. Ότι πιο αυτοκρατορικό για τον τόπο ο τσακωμένος και με τον εαυτό του απερχόμενος Δήμαρχος. Ο τσακωμένος και με τον εαυτό του επαναλαμβάνω. Γιατί όλοι του φταίμε εκτός από τον κακό του εαυτό.

  3. Ο κ.Δημαρχος δεν υποσχεθηκε για τον δρομο της Εθνικης Αντιστασεως,ειναι ομως σιγουρος για το εργο στο λιμανι.Γιαυτο εχει αψογη συνεργασια,με την εταιρια του εργου «ΑΡΧΙ(ΜΗ)ΔΗΣ»!!

      • Εκτος απο ψευτης εισαι και ……λεβεντης ψηφοφορος του κοψιμιου!!Το προβλημα με σενα δεν ειναι οτι εισαι χαζοβιολης…….εχεις δικαιωμα ψηφου!!!

        • Βρε κοπρομηχανη ποτε δουλευεις; η εισαι μισθοφορος!!!!

        • Αδειασαν τα φαρμακεια. Τα ξοδεψε ολα ο δικος σου.

    • Μωρη μαιμου πες και τιποτα δικο σου!!!Αλλα με τι μυαλο οτι ο κ@λ@ς σου,οτι το κεφαλι σου χαχχαχ

    • Σας γλενταω σας δινω πονο και την βρισκω!!!Το προβλημα ειναι οτι ειστε αντιπαλοι της πλακας!!Μονο για αντιγραφη-για φαι-και για κε ειστε!!Βαριεμαι μερικες φορες να απαντω!!

  4. Ποιος γλενταει ποιον.. Αχαχα….. Αν θες αντίπαλο… Εδω είμαι… Απλά επειδή δουλεύω, δεν έχω χρόνο να κάτσω να παίξω με 16χρονα στο μυαλό… ΠΟΙΟΣ είναι για φαΐ κακά και νάνι.. Το βλέπουμε… βαριέμαι στο χω πει να ασχολούμαι με βλακες , …. Ανέβα λίγο επίπεδο, μπας και έχει νόημα, να ασχοληθώ.. Δεν βλέπεις ότι δεν ασχολούνται και δεν απαντάνε, γιατί είσαι περίπτωση… Ηλιθιου

    • Πονας και Απαντας!!!χεχεχ η ζημια θα ειναι μεγαλη!!Ηδη πατε πατο!!!χεχεχ χωρις ελεος μεχρι ΤΕΛΟΥΣ!!

    • Στην τρυπα σου τρωκτικο που σηκωσες το αδειο κεφαλι σου!!Αδεσποτα του Δημου ειστε!!Δειλοι και γλυφτες!!Το συνθημα σας ειναι ενα!:ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ!!!

  5. Ολοι σας μαζι….ειστε μια κατηγορια ανθρωπων που δεν με ξεγελατε!
    Σας αναγνωριζω!Θελετε απεγνωσμενα να νιωσετε ξεχωριστοι.Πασχετε απο πολλα συνδρομα.
    Νομιζετε πως ειστε για μεγαλα πραγματα…..Απο Δευτερα παρουσια και πανω…
    Σιωπη και αποχη απο τα σημερινα προβληματα.Απαξιωση και αγνοια…Και δυστυχως για τον Δημαρχο σας σε αυτη την κατηγορια ανθρωπων ανηκετε.
    ΑΓΑΠΑΤΕ ΝΑ ΜΙΣΕΙΤΕ!!
    Ετεροκαθοριζεστε απο τημ προηγουμενη δημοτικη αρχη….Αρα εμεις πρεπει αναγκαστικα να ειμαστε αυτο που καμωνεστε πως δεν ειστε οι ιδιοι!
    Προτασεις που αν διατυπωθουν ειναι τοσο ¨ευφφυεις¨που μπαζουν απο παντου.
    Αλοιμονο αν τους αμφισβητησεις….θα σε βρισουν…οπως γινεται εδω μεσα….και θα σε κατακεραυνωσουν με τετοια ειρωνια που κατα βαθος μυριζει ποδαριλα..
    Η αντιθεση η λασπη ο καυγας οι βρισιες σας τρεφει και σας επιβεβαιωνει…
    Νεα παιδια αστραφτερα ……

  6. Στο είπα.. Είσαι τόσο αμόρφωτος, στο χω πει, σαν μαϊμού που αλλάζεις με την μπανάνα.. Εεεε το κινητό στο χέρι.. Όλη την ωρα.. .. .. Δεν έχει πλάκα να παίζω με πνευματικά υποαναπνικτες μαϊμούδες που αλλαλαζουν, προτιμώ να χει κάποιο έστω υποτυπώδες μυαλό ο άλλος για να . Αλλιώς είναι σαν να παίζω με τους ουρακοταγκους του ζωολογικού κηπου.. Που κάνουν γκου γκου, γκου,, ΌΛΗ ΜΈΡΑ.. όπως εσύ!!!

  7. Προς ψιτ... Τελικά είσαι..αντιγραφακιας...οτι σου χω κάνει εδώ και ένα μήνα.. Το γράφεις για σένα.. Μα πόσο τενεκες εισαι.

    Σε γλενταω και σου δινω πόνο.. και την βρισκω!!!Το προβλημα ειναι οτι εισε αντίπαλος της πλακας!!Μονο για αντιγραφη-για φαι-και για κε ειστε!!Βαριεμαι μερικες φορες να απαντω!!….
    Έλα ΟΜΩΣ ΒΡΕ ΜΑΙΜΟΥ… ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΡΙΈΣΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ…. 50 ΣΧΌΛΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ… ΜΌΝΟ ΕΣΎ ΓΡΑΦΕΙΣ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΑΝ ΤΑ ΚΡΎΑ, ΣΧΌΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΟΣ.. Η ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΌΤΗΤΑ ΣΟΥ… ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΆΔΑ ΒΡΕ ΣΕ ΤΡΟΛΑΡΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΛΈΡΟ.. ΜΌΝΟ ΒΡΊΖΕΙ, ΓΛΥΦΕΙΣ.ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ.. ..ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.. ΑΠΌ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΕΝΟΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ…

  8. Προς ψιτ... Βλέπω εχω σταματήσει να σε τρολαρω εδώ και λίγες μέρες και έχεις πάρει αέρα..

    Κοίταξε, συγνώμη που δεν μπορώ να παίζω μαζί σου κάθε μέρα , γιατί δουλευω καθημερινές. .. Εσύ όταν σταματήσεις να γράφεις, σημαίνει ότι επιτέλους ξεκίνησες δουλεια…

  9. Πιστεύω ότι αν δούλευαν και τις Κυριακές από την ημέρα που ξεκίνησε το έργο δηλ από τον Οκτώβριο ( Χαμένες 20 μερες) δεν θα χρειαζόταν να πάμε στον Μάιο.

  10. Αντί ψιτ... Βρε ...@κ@.... Τι να με πληρώσει εμένα για το 1 σχόλιο...

    Από τα 50 και πάνω πληρώνει τους γλυφτες…μπεε..κατι άλλο έχεις να πεις που να στέκει… ΌΧΙ… Απλά βελάζεις….

  11. Αντί ψιτ... Θα γινω ο κακος σου εφιαλτης,θα ζεις με ψυχοφαρμακα!!!χαχαχ

    Εσύ τα παίρνεις ήδη…. Αχαχα.. Απλά να στα μειώσουν… Γιατί βλάπτουν τα εγκεφαλικα σου κύτταρα… .. Αστοιχειωτη πληρωμένε ποντικομουρη μαϊμού και .. Ψιψινα του ΠΡΩΗΝ..

  12. Αντί ψιτ....ναι τρολαρουμε και στο χωριό μου, μόνο μαϊμούδες..

    Εσένα στο χωριό σου δεν είχε σχολείο, τουλάχιστον να μάθεις να γράφεις μια πρόταση της προκοπής εκτός να μαιμουδθζεις? σε είχε μάλλον για ρουφιάνο…. Ρουφιάνος, γλυφτης, αμόρφωτος…το ίδιο είναι… 3 σε ένα.. . Άξιοι οι γλυφτηδες,,,.. Θα κληρονομησουν την βασιλεία του ΠΡΩΗΝ.. Αχαχα

    • Ο Πονος ειναι Μεγαλος μπορω να το καταλαβω,Δεν μπορω ομως να δειξω Ελεος. Θα σας Παω μεχρι Τελους.Ευτυχως για Εσας ,δεν θα παει μακρυα,ειναι θεμα χρονου, η διαλυση του Μορφωματος!!!χαχαχα

  13. Προς ψιτ... Εγώ δεν απειλώ με μηνύσεις τους καθυστερημενους όπως εσύ..

    Απλά, θέλουν υποστήριξη.. Είμαι σίγουρος ότι παίρνεις επίδομα λόγω πνευματικής μη δυνατότητας εργασίας… ΦΑΊΝΕΤΑΙ….. το επίπεδο σου…. Στο χω ξαναπεί… Όσο γράφεις… ΕΚΤΊΘΕΣΑΙ…. ΑΛΛΑ ακόμα και αν το καταλαβαίνεις τα λεφτά ειναι πολλά για να σταματήσεις το γλύψιμο..

    • ΕΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΣΥ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΠΑΤΑς ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΟΥ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟς ΓΕΛΟΙΟΕ.Ο ΚΟΣΜΟς ΣΑς ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΣΑς ΣΙΧΑΘΗΚΕ.ΔΕς ΠΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΝΤΕ ΒΛΑΚΑ.

  14. Αλλά που…. Στην ανωνυμία και στα 50 γλειωδη σχόλια ΑΝΩΝΥΜΑ καλός είσαι…. Είναι δείγμα των ρουφιανων,, έτσι ήταν στο πόλεμο… .. η γιαγιά μου έχει περισσότερο αντρισμο από σένα….

    • Εσυ κανεις σχολια επωνυμα?Ρε παλι τα χαπια δεν τα πηρες?Ακου κοπριτη σε μενα απειλες μην κανεις!!!Το γιατι το ξερεις-η-θα επρεπε να το ξερεις!!!χαχαχ

  15. Αντί ψιτ... Χάχα... Είπε ο άνεργος., τεμπελοχανας .. Για ανεργια..

    Ας είναι καλά η επιχείρηση του μπαμπάκα..ΘΑ ήσουν . άνεργος… Το θέμα είναι ότι είσαι αμόρφωτος.. ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΗΣ. … ΚΟΙΝΩΣ μια μαϊμού που μιλάει.. Αχαχα

  16. Που το είδες τον πόνο…. Εσένα τρολαρουμε… Δεν λες τίποτα που να μας αγγίζει σαν παράταξη..ούτε να μας φοβίζει. . Δεν έχεις, δεν είχες.. Και δεν θαχεις….. Πότε. ..

    • Ωπα ρε πονηρε!!Πες Εθνικης Αντιστασεως-Πες μας Λιμανι-Πες μας χοτ σποτ-Πες μες λαθρομεναναστες!!Αυτα εχει και συνεχεια!!

  17. Αεργα σκουπιδια ενωθειτε!!Ρε τι πληρωνουν οι δημοτες??Αεργους και υβριστες της κοινωνιας!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ