ΒΙΝΤΕΟ Ειδική καμπίνα καραντίνας στον εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου Κω για ύποπτα κρούσματα κορονοϊού (Δηλώσεις νέου Διοικητή Στ. Βασιλειάδη)

21
1214

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ Ειδική καμπίνα καραντίνας στον εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου Κω για ύποπτα κρούσματα κορονοϊού (Δηλώσεις νέου Διοικητή Σταμάτη Βασιλειάδη στη Δημοτική τηλεόραση)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυριε Διοικητα του νοσοκομειου,οι ανθρωποι δεν ειναι «πουλες»να τους βαζουμε στην «καμπινα-κοτετσι» του πρωην τηλεφωνικου κεντρου του νοσοκομειου!!!Αυτη ειναι η οργανωση-ετοιμοτητα που ελεγε πριν απο μερες ο κ.Τζενοβασιλης-Κικιλιας??

  2. Ξερετε αν μη κακο ….ελθει εδω ..ολοι οι γιατροι και το νοσηλευτικο προσωπικο ….πρεπει να ειναι εσωκλειστοι για 15 μερες…Λογικα εχουν οργανωθει…..Οι νοσουντες που θα ειναι?Στην καμπινα?..Χωρανε?
    Γελια… που γελασαμε….Εφιαλτες θα εχουμε……

    • Αυτοί δεν είναι εκεί στο ωράριο τους και πίνουν καφεδάκι στα καφέ και θα μείνουν 15 μέρες μέσα;

  3. Η καραντίνα που λέτε χωράει 1 άτομο. Εάν έρθει 2 και 3ο άτομο πιθανό προσβεβλημένο απο Covid-19 που θα το βάλετε οέο ;

  4. Απίστευτο! Ο άνθρωπος νόμιζε ότι μίλαγε με την παρέα του στο καφενείο και όχι ότι θα τον δούμε όλοι οι γιατροί του νοσοκομείου. Άκουσον Άκουσον Είπε για τους γιατρούς του νοσοκομείου ότι Είναι μη επαρκής και ότι έρχονται ότι να ναι εδώ… Συνάδελφοι αυτό μας προσβάλει όλους για αυτό ο σύλλογος μας πρέπει να τον επαναφέρει στην τάξη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ