«Στο Πυλί δημιουργείται μια Νέα Μόρια. Κανείς δεν θα μπορεί να λέει ότι δεν ήξερε, ότι δεν κατάλαβε ότι δεν τον είχαμε προειδοποιήσει»

12
903

Στο Πυλί δημιουργείται μια Νέα Μόρια. Κανείς δεν θα μπορεί να λέει ότι δεν ήξερε, ότι δεν κατάλαβε ότι δεν τον είχαμε προειδοποιήσει.

 

Όλοι οι πολίτες αντιλήφθηκαν πλέον τις εξαρτήσεις αλλά και τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η δημοτική αρχή του κ.Νικηταρά ( ο οποίος απλά είναι ο μπροστινός) για το μεταναστευτικό.

Αρνήθηκαν να ζητήσουν το κλείσιμο του hot spot στο Πυλί, γιατί πολύ απλά ήταν και είναι υπέρ της δημιουργίας και λειτουργίας του. Άλλωστε αυτοί που έχουν αφήσει τα δακτυλικά τους αποτυπώματα στο hot spot αποτελούν επίλεκτα μέλη ή συνιστώσες της δημοτικής αρχής.

Στην ίδια γραμμή και η κ. Ρούφα που δεν είχε το θάρρος να υιοθετήσει ούτε την πρόταση της συμβούλου της κ. Κάννη που ζήτησε απομάκρυνση από το Πυλί της δομής….

Στο Πυλί δημιουργείται μια Νέα Μόρια. Κανείς δεν θα μπορεί να λέει ότι δεν ήξερε, ότι δεν κατάλαβε ότι δεν τον είχαμε προειδοποιήσει.

Η απόφαση που πήρε κατά πλειοψηφία χθες το δημοτικό συμβούλιο, με τη Δύναμη Αλλαγής και τη Λαϊκή Συσπείρωση να καταψηφίζουν, είναι αποκαλυπτική της άγνοιας των δεδομένων και των κινδύνων που έχουν κάποιοι.

Η απόφαση μιλάει για ανοιχτή και ελεγχόμενη δομή. Όσο ελεγχόμενη είναι και η Μόρια, το νέο κέντρο που δημιουργείται στο Πυλί λένε ότι θα είναι χωρητικότητας 2.800 ατόμων. Όταν δε λίγο καιρό θα έχει 10.000 άτομα, να δούμε που θα πάνε να κρυφτούν κάποιοι.

Η απόφαση μιλάει για άμεση και γενναία αποσυμφόρηση. Εδώ γελάνε. Κάποιος πρέπει να τους πει ότι για να υπάρξει αποσυμφόρηση πρέπει πρώτον να γίνονται επαναπροωθήσεις ( που δεν γίνονται) και δεύτερον να γίνει μεταφορά στην ενδοχώρα ( που ούτε αυτό πρόκειται να γίνει).

Η απόφαση ζητά να υπάρξουν δομές υγείας και να ανακουφιστεί το νοσοκομείο της Κω.

Όσο έχει ενισχυθεί με προσωπικό το νοσοκομείο άλλο τόσο θα δημιουργηθούν δομές υγείας στο hot spot.

Άλλωστε όλοι θυμούνται το κοντέινερ που έφερε η προηγούμενη Κυβέρνηση για να στεγάσει γιατρούς στο hot spot και κινδυνευσε να το παρει η θάλασσα στο λιμάνι όπου είχε εγκαταληφθει επί εβδομάδες ολόκληρες.

O κ.Νικηταράς ευρισκόμενος σε πλήρη σύγχυση και αφού αποδέχθηκε και νομιμοποίησε τη λειτουργία του hot spot στο Πυλί, δήλωσε ότι ‘’Παλεύουμε και διεκδικούμε να φύγει η Κως από τον χάρτη του μεταναστευτικού΄΄

Κάποιοι μετατρέπουν την Κω σε Μόρια για να έχουν την ησυχία τους άλλες περιοχές, άλλα νησιά.

Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο διαπραγμάτευσης από τη στιγμή που η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να επιβάλλει νέα δομή στην Κω. Η κεντρική εξουσία πρέπει να πάρει ένα ηχηρό μήνυμα: ότι έχει την Κω απέναντι της

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτος ο ανθρωπος διοικουσε 5 χρονια. Ζησαμε οσα ζησαμε επι των ημερων του και τωρα κινδυλογει με ενα τροπο που μου ρχεται να πω…
    Βρε α……
    Αντε….
    Αντεεε
    Για πηγαινετε στο σπιτακι σας και αφηστε να δουμε τι θα γινει απσρχομενοι του παρελθοντος

    • Τα επιχειρήματα σου με πραγματικά περιστατικά,γιατί και γω έχω μπερδευτεί με τον Θεοδόση.

  2. Βρε Κυριτση μια ζωή κινδυνολογία και από ουσία τίποτα. Άφησες τη Κω στο έλεος. Ποτέ να μη πεις μια σωστή κουβέντα για το καλό του νησιού

  3. η πολιτικηειναι δύσκολο άθλημα για επιπόλαιους…
    αλλαξε τρόπο σκέψης, φίλους, παρέες μπας και δεις φως..

  4. Επι της εποχής σου έγινε το χοτ σποτ,άρα εσυ εκαμες το πυλι μόρια,τώρα πας να τα φορτώσεις σε άλλους.

  5. Τι ακριβως ζησατε επι ημερων του??…Τωρα να δειτε τι θα ζησετε….Την Μορια την ειδατε?..Την Χιο την ειδατε?..Την Σαμο την ειδατε?…..Ε τωρα θα δειτε και την Κω…..Φταιει που δεν διοικησε σωστα…επρεπε απο τοτε να ειχε αφησει να γεμισει το νησι……και οχι να τον λεει ο Μουζαλας…φασιστα….

  6. Ρε παιδια αυτος ο περιφερειαρχης που φορτωσε στο νησι το χοτ σποτ πηρε στη πολη της κω 70 της εκατο ΕΛΕΟς Ο μεγαλυτερος ευεργετης να ηταν αυτο το ποσοστο δεν θα το επαιρνε….Τωρα ομως παραγει εργο εκανε τις διαγραμισεις και σε ενα μηνα χαθηκαν ,,,,Τωρα αυτες τις μερες πρεπει να φανει γαλαντομος θα δωσει κανενα κονδυλι θα καμει καμια διαγραμιση και ολοι ευχαριστημενοι Βρε βουρδουλα που θελουμε για να συνελθουμε..Κι αν συντομα δεν συνελθουμε ,,,,η ΚΩς ΘΑ ΓΙΝΕΙ αποικια της Αφρικης…Καληνυκτα ΚΩΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ