ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Άναμμα δέντρου σε ξεχωριστή εορταστική και λαμπερή ατμόσφαιρα σε Αμανιού-Άγ Γεώργιο & Άγ. Νικόλαο – Με επιτυχία το παζάρι στο Πυλί

5
1658

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης

Η μαγεία των Χριστουγέννων με πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους κατέκλυσε σήμερα από το μεσημέρι την κατάμεστη από κόσμο πλατεία του Αγίου Νικολάου στο Πυλί, όπου πραγματοποιήθηκε από το πρωί το Χριστουγεννιάτικο παζάρι με διάφορα εορταστικά είδη και χειροποίητες κατασκευές από όλους τους συλλόγους της περιοχή τις εκκλησίες και τα σχολεία.

Ακολούθησε ένα πολύ ζεστό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με την υπέροχη παιδική χορωδία του δημοτικού σχολείου Πυλίου με  Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα.

Το βράδυ έγιναν τρεις ξεχωριστές τέλετες για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Αμανιού (με τον παραδοσιακό βιολιστή Μ. Ζαμάγια να συνοδεύει με το βιολί του τη Φιλαρμονική και να υποδέχεται τον δήμαρχο που στην συνέχεια έφυγε για Αντιμάχεια – Καρδάμαινα), τον Άγιο Γεώργιο και τον Άγιο Νικόλαο Πυλίου, όπου τα βεγγαλικά, η Φιλαρμονική αλλά και ο συγκεντρωμένος κόσμος στην πλατεία έδωσαν πραγματικά εορταστική ατμόσφαιρα. Την αντίστροφη μέτρηση με τα παιδιά στον Άγ. γεώργιο και στον Άγ. Νικόλαο έδωσε μαζί με τις ευχές της, η Αντιδήμαρχος Σ. Βλάχου, όπως και οι παριστάμενοι συνάδελφοί της.

* Οι φωτό από το παζάρι που έγινε το πρωί είναι από το Βήμα της Κω (vimatisko.gr) και ΒΙΝΤΕΟ Δημοτική τηλεόραση:

 

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το δέντρο στον Αγιοα Γεωργιο εκφραζει την καλαισθησία των πρωην και νυν δημοτικων αρχόντων!!!!!!!!!!!

  2. Ωραία τα δέντρα , ωραία τα φωτάκια αλλά ουσία μηδέν . Εκδηλώσεις πρόχειρα στημένες και δρόμους (εκτός του κέντρου ) σκοτεινούς. Κατά τα άλλα καλές γιορτές με λιγότερη κοροϊδία. Α και μία συμβουλή όσο και αν προσπαθείτε να μοιάσετε στα Τρίκαλα τόσο πιο αστείοι γίνεστε . Με πασαλείμματα τίποτα δε γίνετε , θέλει ουσιαστική δουλειά .

  3. Οι ξανθιές ας πάνε λιγο πιο πίσω.ελεος πιο !!!!και μάλιστα οι συζυγοι πρώτη θέση και πίσω απ’ αυτές οι αξιωματούχοι.Ντροπη σας .όρια δεν έχετε?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ