Γ. Κυρίτσης: Υπογράψαμε σήμερα την παράταση 58 συμβάσεων – Αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει αν υπογράψει ο Επίτροπος

7
2019
Δήμαρχος Κω : υπογράψαμε σήμερα την παράταση 58 συμβάσεων – έχουμε ψηφίσει την δαπάνη στον προϋπολογισμό, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα υπογράψει τα εντάλματα ο επίτροπος.video
Κυκεώνας “Κατόπιν της σχετικής απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σύμφωνα με την οποία δεν είναι δυνατή η καταβολή μισθοδοσίας σε κατηγορία εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. δημαρχε ποιος πληρωνει το ρευμα νερο κλπ στο χοτ σποτ στο πυλι?μηπως τα κοροιδα οι δημοτες?ΑΠΟΛΟΓΗΣΟΥ.

    Ο Δήμος Χίου δηλώνει σε όλους τους τόνους, πως αδυνατεί να σηκώσει το οικονομικό βάρος των λογαριασμών ρεύματος, δηλαδή να πληρώνουν το ρεύμα του καταυλισμού οι πολίτες του νησιού, κάτι που συνέβαινε έως τώρα, όσο «ήταν λογαριασμοί όχι μεγαλύτεροι των δυο με τρεις χιλιάδες ευρώ», όπως λέει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χίου, Γιώργος Καρμανής.Χωρίς ρεύμα (και ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα) παραμένουν οι περίπου 500 μετανάστες και πρόσφυγες στη Σούδα της Χίου, καθώς ο δήμος αδυνατει να πληρώνει στη ΔΕΗ 10.000 το μήνα, αλλά και ουδείς άλλος παίρνει πρωτοβουλία παρά το χρήμα που ρέει προς ΜΚΟ και λοιπούς!

  2. ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΕΙ,ΟΤΙ ΑΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕΣΩ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΚ,ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ,ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΔΗΜΟΣ.ΣΤΑΜΑΤΑ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ.ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΣΟΥΝ.ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ …ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΝΑ ΓΛΕΙΨΟΥΝ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ.Η ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.Η ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΣΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΨΕΥΤΕΣ,ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ,ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑ….

  3. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» – ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ«Η Συμφωνία της 18ης Μαρτίου 2016 μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας δεν προβλέπει ρητά την υποχρέωση παραμονής των προσφύγων- μεταναστών στα ελληνικά νησιά μέχρι να εξεταστεί η αίτηση ασύλου τους. Η υποχρέωση παραμονής των προσφύγων- μεταναστών αποτελεί προϊόν ερμηνείας. Η ερμηνεία αυτή όπως εφαρμόζεται μέχρι σήμερα ωστόσο είναι αντίθετη τόσο με το Ελληνικό Σύνταγμα όσο και με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ). Συνεπώς, οι πρόσφυγες- μετανάστες, οι οποίοι εισέρχονται μέσω των ελληνικών νησιών στην Ελλάδα μπορούν να μετακινηθούν προς την υπόλοιπη Ελλάδα μέχρι να εξεταστεί η αίτηση ασύλου τους».

  4. ΜΕΛΙ ?ΤΑ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΙ?ΟΙ ΕΛΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΙ?

Comments are closed.