ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Αντιμάχεια: Σε κλίμα ομοψυχίας η Παρέλαση και οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Όχι

0
4337
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε κλίμα ομοψυχίας και εθνικής υπερηφάνειας και με ηλιόλουστο καιρό πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ο εορτασμός της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Αντιμάχεια.

Το πρωί τελέστηκε επίσημη Δοξολογία στον ΙΝ της Αγίας Τριάδας, παρουσία των τοπικών αρχών, εκπροσώπων της μαθητικής κοινότητας και φορέων.

Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η μεγάλη παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας και των συλλόγων συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Ενότητας Ηρακλειδών.

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Κρητικός, ο Πρόεδρος του Δημ. συμβουλίου Γ. Καλλούδης, ο Αντιδήμαρχος Α. Χρυσόπουλος, ο Πρόεδρος των Σχ. Επιτροπών Μ. Μήτρου, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Καλλούδης και Μ. Ζερβός, ο Πρόεδρος της Αντιμάχειας Ν. Φραζής, ο Πρόεδρος της Καρδάμαινας Ν. Πόγιας, τοπικοί σύμβουλοι, και εκπρόσωποι της μαθητικής κοινότητας, υπηρεσιών, φορέων και συλλόγων.

Οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου έκλεισαν με τοπικούς παραδοσιακούς χορούς από τα παιδιά τα οποία και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.

Το πρωί επίσης πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων και παρέλαση από το Δημοτικό σχολείο για την εθνική μας επέτειο και στην Καρδάμαινα:
Ο Γιάννης Κρητικός γεμάτος ευγνωμοσύνη στην πόλη Καρδάμαινα Κω.

Τιμή στους Ήρωες του ’40!
Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1940!
Ζήτω η Αθάνατη Ελλάδα μας!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, περπατάει, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητες

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ