ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ 28η Οκτωβρίου στο Πυλί: Με πολύ κόσμο η παρέλαση & οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο του Όχι

2
5274

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Παρουσία των Αντιδημάρχων Σ. Βλάχου και Γ. Κασσιώτη, του Προέδρου των Σχ. Επιτροπών Μ. Μήτρου, των Δημ. συμβούλων της Δύναμης Αλλαγής Μ. Χατζηκαλύμνιου και Μ. Κιάρη,  της Δημοτικής Συμβούλου Κ. Κάννη από το Όραμα & Δράση, του Προέδρου Πυλίου  Θ. Πάχου και του Προέδρου Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή, Διευθυντών σχολείων, εκπαιδευτικών εκπροσώπων φορέων και μαθητών πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις της ενότητας Δικαίου για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, σήμερα το πρωί, στο Πυλί.

Προηγήθηκε Δοξολογία στον ΙΝ του Αγίου Νικολάου Πυλίου. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Δασκάλα του Δημοτικού σχολείου Πυλίου κα. Σοφία Φωτούλα Ψωμιάδου.

Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των ηρώων, η παρέλαση στον Άι Γιώργη και οι παραδοσιακοί χοροί στην αυλή της εκκλησίας από τον Πολιτιστικό σύλλογο ΑΠΕΛΛΗΣ και τον Πολιτιστικό σύλλογο ΘΕΌΚΡΙΤΟΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για ακόμα μία φορά η περιφέρεια μας τίμησε με την απουσία της,για ακόμα μία χρονιά το στεφάνι της έμεινε στην άκρη.
    Αυτό μας δείχνει πόσο γραμμένους μας έχουν, δυστυχώς όμως δεν είναι οι μόνη κάποιοι σύλλογοι και σωματεία ακόμα και σχολές χορού αφού έκαναν παράπονα γιατί δεν έχουν στεφάνη να καταθέσουν δεν εμφανίστηκαν. Ελπίζουμε του χρόνου να σας δώσουν αυτό που σας αξίζει.

  2. Κάθε χρόνο και λιγότερος κόσμος τιμάει το Πυλί την 28η Οκτωβρίου ευτυχώς που υπάρχουν και οι γονείς τον παιδιών και βλέπουμε λίγο κόσμο.
    Σε μερικά χρόνια θα κάνουμε παρέλαση από το FB για να τιμήσουμε όλους αυτούς που πέθαναν για να είμαστε όλοι εμείς σήμερα εδώ που είμαστε.
    Μην παραπονιέστε μετά για όλους αυτούς που έχουν έρθει παράνομα στο Νησί μας (αν είναι ακόμη Νησί μας).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ