Γ. Κίτσης: Η Δημοτική Αρχή να εξετάσει τη δυνατότητα ανάθεσης σε ιδ. Εταιρείες για συντήρηση πάρκων, πλατειών, παρτεριών

13
975

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …..Κυριε Κιτση πειτε μου κατι που θελω να μαθω….
    Ο ιδιωτης με τι κριτηρια θα επιλεξει προσωπικο?
    Θα παρει κωτακια η μαυρακια?

  2. Καλές ή κακές , τουλάχιστον ο Κίτσης τις λέει με το όνομα του τις προτάσεις του . Εν αντιθέσει με τους ανώνυμους κουκουλοφόρους.

  3. Ανηκεις τελικα σε καποια παραταξη ή δικια σου εμνευση ειναι αυτη…..Α!! ΡΕ ξερολιαση,,,

  4. τα δέντρα που θα καλλωπίζονται στα πεζοδρόμια ΜΗΠΩΣ λέω ΜΗΠΩΣ θα τα ξεραίνουν μαγαζάτορες για να μην εμποδίζουν τα μαγαζιά τους;;;;;;;; ρωτάω κύριε ΄»όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω»;;;;με εννοείτε φαντάζομαι; εεεεε;;;;

    • Πόσο δίκιο έχεις!!! Τα αρρωσταίνουν για να τα κόβουν!!!! Και μάλιστα όταν κούρευαν τα δέντρα, ένας της Κανάρη έλεγαν στον υπάλληλο του Δήμου να ξηλώσουν το δέντρο γιατί λέει είναι αρρωστο!! Γιατι εμποδίζει το πάρκινγκ και τα μαγαζια τους …..!! Ευτυχώς δεν τον άκουσαν!!!! Και αν είναι άρρωστο να βάλουν άλλο!!!!

  5. Έτσι να σέβονται μερικοί που θέλουν να κόβουν τα δέντρα γιατί εμποδίζουν το μαγαζί τους! Ήδη έχουν κόψει δέντρα και έχουν βαλει πλάκες για να παρκάρουν οι πελάτες τους, μην κόψουν και άλλο καλά είναι!!!

  6. βρωμια και δυσωδια παντου.παρτερια γεματα σκ@τα σκυλων ξερα σκουπιδοτοποι.οι

    εργαζομενοι στον δημο μασα ξαπλα και αδιαφορια.οι δημοτικες αρχες περα βρεχει.μονο οι καρεκλες.ΜΑΚΑΡΙ Ο ΔΗΝΟΣ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ