Κίνηση Πολιτών Κω – Έκκληση σε Δήμο – Περιφέρεια για άμεσο κλείσιμο επικίνδυνων ανωμαλιών οδοστρώματος… θανατηφόρες παγίδες

5
1273

Θέμα: Κίνηση Πολιτών Κω – Έκκληση

 

Έκκληση στον Δήμο και στην Περιφέρεια για το άμεσο κλείσιμο των επικίνδυνων ανωμαλιών οδοστρώματος, οι οποίες είναι θανατηφόρες παγίδες για τα δίκυκλα -κι όχι μόνο.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους επικοινώνησαν μαζί μας, ενημερώνοντας μας για τα κατεστραμμένα σημεία της ασφάλτου, για την κρυμμένη ή ελλιπή σήμανση του νησιού μας.

Τέλος, καλούμε μέλη και φίλους, την Κυριακή 04/08/2019 κι ώρα 9:30 στην πλατεία της πρώην Αγροτικής Τραπέζης για να βγούμε εμείς πρώτοι συμβολικά, να κλαδέψουμε δέντρα, που καλύπτουν σήματα, να επισκευάσουμε ανωμαλίες του δρόμου κι ο,τι άλλο απαιτείται για την ασφαλή κυκλοφορία μας.

Ελάτε να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω στο φλέγον ζήτημα των τροχαίων δυστυχημάτων. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε θετική σκέψη και πρόταση. Ευχαριστούμε τον συμπαθή κι αξιόλογο επιχειρηματία της Κω, ο οποίος μας προσέφερε υλικά και τη βοήθειά του.

 

Με εκτίμηση

η διοικούσα επιτροπή Κ.Π.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αδυνατη η συνεννοηση σε καποια βασικα θεματα που αφορουν την πραγματικοτητα .

    οσο καιρο που ακουω συζητήσεις εδώ μεσα δεν νομιζω ότι κανενας επεισε κανενα.Δεν ειναι αυτος ο σκοπος αυτου του χωρου κατά τη γνωμη μου.Λεμε τη γνωμη μας ,συζητάμε ως ένα σημειο,μερικοι συμφωνουν μαζι μας,μερικοι διαφωνουν μαζι μας.Εξαρταται απ την διαθεση που εχει καποιος να εμπεδωσει ενα μηνυμα που παιρνει μεσα απο καποιο σχολιο.Βαρεθηκαν καποιοι να λενε για καποιες περιοχες με εγκληματικα τροχαια συμπεριφορα.Ισως να αγνοειται και επιτηδες,λογω συμφεροντων.Το οτι η Ζουρουδη ειναι η πιο υποβαθμισμενη περιοχη λιγοι το κατανοησαν,αλλα ευχομαι και γω και αλλοι να μην γινει κατι χοντρο σε καποιον φουκαρα.Ρωτηστε τους συμπολιτες μας γιατι πανε μαζικα αναποδα …και καθιστε μια Παρασκευη/Σαββατο ημερωματα για καμποσες ωρες να δειτε τι γινεται.

  2. Η ντροπή του νησιού οι δρόμοι μας όλοι οι τουρίστες το σχολιάζουν.
    Υ,Σ, αυτοί που κλείνουν τις λακούβες δεν ντρέπονται;

    • Να ντραπούν αυτοί των οποίων είναι υποχρέωση, δλδ πληρώνονται, και δεν το κάνουν. Όταν κάποιος δίνει έστω κι ένα λεπτό από τον χρόνο του για το κοινό καλό, σίγουρα ΔΕ ντρέπεται. Κατανοητό?

  3. Έκκληση στο Πρακτορείο που φέρνει τους Ιταλούς νεαρούς να προσέχουν

    Πολλοί ενοικιάζουν γουρούνες και σε σχηματισμούς κομβόι τριγυρίζουν τις νύχτες παντού.Οδηγούν επικίνδυνα,ζευγάρια ή μόνοι με μια έπαρση και οδηγική αλαζονεία,αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους.Ο μπροστινός συνεννοείται με την πισινή οδηγό κάνοντας νοήματα και γυρίζοντας το κεφάλι ενώ πάει με 80-100 χλμ/ω.Το έχουν πάρει χαμπάρι ότι ήρθαν σε τριτοκοσμική χώρα από πλευράς ελέγχου οδήγησης.Επιτέλους να κλείσουν οι επικίνδυνες λακκούβες που έχουν στα κεφάλια τους κάποιοι.

  4. Πρώτον θα έπρεπε εσείς του συλλόγου να τηρείτε τον ΚΟΚ .και μετά να δίνεται συμβουλές ,οδηγοί από τα lidl!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ