Αρχική Ειδήσεις Τα εν δήμω ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Λιμάνι Κω: Μετεγκατάσταση Αίθουσας αναμονής επιβατών | Απομάκρυνση προκάτ που...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Λιμάνι Κω: Μετεγκατάσταση Αίθουσας αναμονής επιβατών | Απομάκρυνση προκάτ που στέγαζε την καφετέρια και αποξήλωση περίφραξης

13
2240

Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών στο Κεντρικό Λιμάνι της Κω που αφορούν την μετεγκατάσταση της Αίθουσας αναμονής των επιβατών, την απομάκρυνση του προκάτ που στέγαζε την καφετέρια και την αποξήλωση της περίφραξης.
Απομένει η μεταφορά των WC.
Συνεπείς στις υποχρεώσεις μας ώστε μα διευκολύνουμε το έργο αποκατάστασης του Λιμένα σκεπτόμενοι πάντα τις ανάγκες του επιβατικού κοινού.
Ζητάμε την κατανόηση των χρηστών του Λιμένα για την ταλαιπωρία και την αναστάτωση.
Πρέπει ολοι μας να κατανοήσουμε το μέγεθος του έργου και την αναγκαιότητα αποπεράτωσης του το ταχύτερο δυνατόν.
Η Δημοτική Αρχή θα παλεύει γι’αυτό το νησί μέχρι και την Τελευταία μέρα, όπως αδιάκοπα έκανε όλα αυτά τα Χρόνια.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σπίτι και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο, σύννεφο και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σύννεφο και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες
+2
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το απόρρητο έγγραφο του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή προς τον πρόεδρο της Αμερικής Μπους φανερώνει ανάγλυφα και μπροστά στα μάτια όλων μας τι πραγματικά κρύβουν στα εσώψυχα τους οι πολιτικοί της Νέας Δημοκρατίας. Ήταν οι μπροστάρηδες μακεδονομάχοι εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και από πίσω, στα μουλοχτά με απόρρητο έγγραφο έδιναν στο εξωτερικό το όνομα Μακεδονία- Σκόπια και στο εσωτερικό της γειτονικής χώρας ατόφιο το Μακεδονία χωρίς αλλαγή του συντάγματός της, της γλώσσας και της εθνότητας. Αυτούς τους ανθρώπους που στα κρυφά ξεπουλάνε τα όσια και τα ιερά και στα φανερά παριστάνουν τις παρθένες κορασίδες δεν μπορείς να τους εμπιστεύεσαι.

    • Σ@ΤΗΡ@ΚΗ παιδί μου, τέσσερα χρόνια ψέματα, λαϊκισμό και κωλοτούμπες, ένα μικρό φύσημα και πάτε στον αγύριστο...

      Ξεφτίλισε η γιαλατζί αριστερά του ΣφΥΡΙΖΑ την έννοια της αριστεράς. Η ηθική ανωτερότητα κατάντησε ανήθικη με Βολέματα της κομματικής παρεούλας στην βουλή, με πούρα Αβάνας και κότερα… Τόσα καθημερινά ψέματα και λαϊκισμό δεν έχει προηγούμενο παρά μόνο σε χώρες της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής με διδακτορική διακυβέρνηση… Οι καλύτεροι ντίλερ για την αναγέννηση της δεξιάς, οι ΨΕΥΤΕΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ, ΔΟΣΊΛΟΓΟΙ του ΣφΥΡΙΖΑ… ®Νυχτοκαβαλάρης©

    • ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΧΩΡΑ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ.

    • Απορια.καλα τι σας δινουν και πινετε;Ετσι θα πισεις κοσμο;…αληθεια ποιανου την υπογραφη εχει το ξεπούλημα;Ποιος ελεγε χρυσαυγητες αυτους που κατεβαιναν στις πλατιες;;Ρε 5 μερες να απαλαγουμε από ότι χειροτερο περασε ποτε από την Ελλαδα.Εφιαλτες..

  2. Ρε αδέλφια.
    Εδώ μιλάμε για το ΛΙΜΑΝΙ και τα χάλια του, όχι τις κομματικές αρλούμπες των πρώην και νυν απερχόμενων.
    Έλα Χριστέ και Παναγιά, το ΛΙΜΑΝΙ βρε………………….

  3. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΤΕ ΚΑΛΠΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΘΏΡΙΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ. ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ! ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΑΝΑΛΥΤΗ ΧΑΣΑΤΕ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΛΥΤΗ; ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΑΛΥΤΗ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ. ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΛΥΤΗ ΤΙ ΣΥΕΒΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΝΑΛΥΤΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ

  4. δΙΑΒΑΣΤΕ ενα ΚΛΑΣΣΙΚΟ αισχρο σχολιο που δηλητηριασε τις ψυχες των Ελληνων με ασυστολα ψεμματα και Φεικ νιους. Το συστημα λειτουργει ως εξης. Καποιος «ανθρωπος» των Μεγαλολαμογιων που το «παιζει» ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ γραφει μια ψευτικη «ειδηση» (μ@λ@κι@), υστερα την παραλαμβανει ΟΛΟ το ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ συστημα (ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, Κεντρικα και Περιφερειακα σαιτ (α.γ.μ) στο Ιντερνετ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ η π@π@!ρι@ κατα του Συριζα εγινε » ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ γεγονος»!! π,χ. Οι Αριστεροι γινηκανε Δεξιοι….!! Πως και γιατι ;;; τι θελεις να μαθεις…Πουρα, Κοτερα, Παρεουλες στη βουλη ( 400 ΝΔ, 200 ΠΑΣΟΚ, 45 …..Συριζα!!!Ποιος ασχολειται με τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ) ..Το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ συστημα ΔΕΝ ασχολειται με ΓΕΓΟΝΟΤΑ…τα ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ψευτικα και τα «πουλα» στους ΘΕΑΤΕΣ – ΑΚΡΟΑΤΕΣ…και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ – ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ καθε τι ΑΡΝΗΤΙΚΟ για την ΝΔ> Επιστολες Κ.Καραμανλη για την Μακεδονια ;;;Ποιες Επιστολες ;;;Δεν υπαρχουν Επιστολες Καραμανλη ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ το ΣΥΣΤΗΜΑ και ετσι οι ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ….Ενω τα «πουρα»του Τσιπρα !!!!!!!

    • ΓΕΓΟΝΟΣ! Ούτε fake news ούτε τίποτα. Να χαρείς τον Τσε Γκεβάρα που πήγε κότερο και μετά μεγάλωσε τον αιγιαλό της κοτερούς της φίλης του. ΓΕΓΟΝΟΣ με έγγραφα Συριζόνι, ΓΕΓΟΝΟΣ. Κάτσε τώρα φάε την πίτσα την Κυριακή που θα είναι και μεγάλη και μετά πάρε τα χαπάκια σου να ηρεμήσεις, Συριζόνι.

  5. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι καλά εμείς μένουμε στο νησί και δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς…. Αυτοί οι κακόμοιροι οι τουρίστες που έρχονται και μας αφήνουν τα λεφτά τους τι φταίνε? Έχει πάει κάποιος αρμόδιος να περιμένει το καταμαράν στις 11 το πρωί στην «κλιματιζομενη» προκάτ αίθουσα? Κακό χρόνο να χει? Που εξω έχει 35 βαθμούς και μέσα 50? Π
    Έχει πάει κανείς αρμόδιος να δει ότι έξω από την αίθουσα ψάχνουν για λίγο ίσκιο ανάμεσα στις βρωμιές από τα κατουρα οι τουρίστες τα μικρά παιδιά και όλοι οι υπόλοιποι? Πόσο κατάντια πια ακόμη?

  6. κακούργα κοινωνία κακούργο κεφάλαιο και κακοί άνθρωποι που πέφτουν θύματα της παραπληροφόρησης του χρυσοπληρωμένου συστήματος. Διαβάστε ένα σχόλιο που δείχνει πόσο μίσος και κακία έχουν πόσο δηλητήριο έριξαν στην κοινωνία οι αριστεροί μπαχαλάκηδες, οι αμόρφωτοι, οι … Καρανίκες

  7. Το «δώρο» ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνα Παναγοπούλου για τις βίλες της στο Καβούρι

    Με φωτογραφική απόφαση τον Νοέμβριο του 2017 έκαναν δώρο τη νομιμοποίηση αυθαίρετων κτισμάτων στις δύο βίλες της κυρίας Παναγοπούλου, στην ακριβότερη περιοχή της Ελλάδας.

    Το 2018 η κ. Παπαναγοπούλου έγινε σύμβουλος του πρωθυπουργού και το ίδιο καλοκαίρι τού έδωσε το σκάφος της για να… ξεκουραστεί στο Ιόνιο https://vimapress.gr/to-doro-syriza-stin-katerina-panagopoulou-gia-tis-viles-tis-sto-kavouri/

  8. Α ρε δημαρχε θα μας λειψεις.Θα κανουμε χρονια να ξαναδουμε εργα στο νησι.Αυτος μονο κανενα ρουσφετι ….σε δικηγόρους είναι ικανος να κανει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ