Επέκταση του δημοτικού φωτισμού από πλατεία Αγ. Αποστόλων προς Γλυκί στην Αντιμάχεια. Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τα έργα σε ολόκληρο το νησί

6
1098

ΘΕΜΑ : “Επέκταση του δημοτικού φωτισμού από πλατεία Αγ. Αποστόλων προς Γλυκί στην Αντιμάχεια. Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τα έργα σε ολόκληρο το νησί.”

Άλλο ένα έργο που αλλάζει την Αντιμάχεια είναι σε εξέλιξη και ολοκληρώνεται μέσα στον Ιούλιο.

Πρόκειται για τον ηλεκτροφωτισμό στο Γλυκί της Αντιμάχειας που περιλαμβάνει την τοποθέτηση 30 ιστών φωτισμού, ύψους 6μ. με φωτιστικά σύγχρονης τεχνολογίας (led).

Το συγκεκριμένο έργο είναι μελέτη του 2018 που η γραφειοκρατία του Ελληνικού Κράτους οδήγησε να εκτελείται ένα χρόνο μετά!!!

Ο συνολικός σχεδιασμός της Δημοτικής Κοινότητας Αντιμάχειας την περίοδο 2014-2019 που περιελάμβανε μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις στην Αντιμάχεια, το Μαστιχάρι αλλά και στις εκτός οικισμών περιοχές έχει ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο μέρος του.

Το επόμενο διάστημα, μέχρι τις 31 Αυγούστου, θα συνεχίσουν να δημοπρατούνται ή θα ξεκινήσουν έργα που προβλέπονται στο πρόγραμμα της Δημοτικής Αρχής Κυρίτση, υπηρετώντας με συνέπεια τις αποφάσεις των Λαϊκών Συνελεύσεων, της Δημοτικής Κοινότητας και του Δημοτικού Συμβουλίου.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στην πολιτική η αναγνώριση και η παραδοχή των λαθών μιάς ήττας είναι το καλύτερο φάρμακο για την επανόρθωση. Δυστυχώς ο κύριος Κυρίτσης και οι περί αυτόν αγνοούν αυτόν τον κανόνα. Έχασαν την πρώτη φορά και νόμιζαν ότι τα λάθη τους ήταν τα έργα. Χάνουν την δεύτερη φορά και συνεχίζουν να νομίζουν ότι η αιτία είναι τα λίγα έργα. Μάλιστα έρχονται τώρα, μετά τις εκλογές και τα διαφημίζουν. Δεν θα παραδεχθούν ποτέ ότι οι αιτίες για τις δύο βαριές ήττες ήταν ο ίδιος τους ο εαυτός. Είναι είρωνες. Είναι αλαζόνες. Είναι εκδικητικοί. Είναι καλοπερασάκηδες. Μάλιστα η δεύτερη ήττα μοναδικό φαινόμενο σε όλη την Ελλάδα φανερώνει ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ.

  2. Ρε σαν δεν ντρέπεστε βάζετε φώτα για να βλέπει η γιαγιά ……και το πιο κουφό πριν ένα μήνα έβαλαν άσφαλτο και τώρα το σκάβουν και μετά θα περάσει και ο βιολογικός ξευτηλες !!!!

  3. ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΛΥΤΗ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΆΛΕΙ ΤΆΞΗ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΤΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΈΣ ΦΟΡΕΣ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΠΩΣ Π.Χ.ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ,ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,Π.ΠΤΥΧΙΑ,ΔΗΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΗΜΟΥ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ .ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑΞΗ ΣΕ ΚΆΠΟΙΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ Π.Χ ΖΙΑ ΕΞΆΡΧΕΙΑ.Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΊ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΛΊΓΩΝ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΛΥΤΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΑΛΛΑ Η ΚΩΣ .ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΊΑ.ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΚΑΙΏΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΣΩΣΤΟΣ .ΓΙΑΥΤΟ ΓΥΡΝΑ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΆΛΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΆ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΉ ΣΟΥ Π.Χ. ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ Δ.Α. ΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΉΘΕΙΑ.

    • Όλοι εσείς που διαμαρτυρεστε για το νερό κ νομίζετε ότι μπορεί να φτιαχτεί ένα μόνο θα σας πω λίγος κέδρος έμεινε μέχρι να αναλάβουν οι καινουργιοι να σας τα φτιάξουν όλα αφού νομίζετε ότι είναι τόσο ευκολα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ