ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Η αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Κω με 24 θέματα

24
1906

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Η αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Κω με 24 θέματα:

  1. Έγκριση 1ης τριμηνιαίας έκθεσης προϋπολογισμού Δήμου Κω οικον. έτους 2019. (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος κα Παπαχρήστου – Ψύρη Ευτέρπη).

  2. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων Δήμου Κω οικον. έτους 2019. (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος κα Παπαχρήστου – Ψύρη Ευτέρπη).

  3. Υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 53781/Υ1/5-4-2019 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τη διάθεση θέσεων μαθητείας στα ΕΠΑΛ . (Εισηγητής: Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών κ. Ζερβός Εμμανουήλ).

  4. Έγκριση του σχεδίου τροποποίησης της υπ’ αριθμ.12995/04-05-2017 (ΑΔΑ: ΨΒΧΜΩΛΕ-Ρ0Θ) Απόφασης υλοποίησης με ίδια μέσα του Υποέργου (Α/Α ΝΑΙΓ20) «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης –Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» της Πράξης «Χρηματοδότηση Κέντρου Κοινότητας με παράρτημα Ρομά στον Δήμο Κω» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5001725. (Εισηγήτρια: Εξουσιοδοτημένη δημοτική σύμβουλος του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικών Ισότητας των Φύλων).

  5. Εισήγηση για την τροποποίηση του προϋπολογισμού της Πράξης  με τίτλο «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) και παράταση λήξης φυσικού και οικονομικού αντικειμένου αυτής». (Εισηγήτρια: Εξουσιοδοτημένη δημοτική σύμβουλος του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικών Ισότητας των Φύλων).

  6. Έγκριση για  «Υποβολή πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο», με τίτλο «Βελτίωση συνθηκών Στέγασης Ρομά – Επιδότηση ενοικίου». (Εισηγήτρια: Εξουσιοδοτημένη δημοτική σύμβουλος του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικών Ισότητας των Φύλων).

  1. Αποδοχή της ένταξης της πράξης: «Ηλεκτρονικός πολιτιστικός οδηγός για την ανάδειξη, προβολή και διαχείριση των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Κω» με Κωδικό ΟΠΣ 2010649 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014-2020». (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Χατζηκαλύμνιος Μιχάλης).

  2. Έγκριση της ένταξης της πράξης με τίτλο: «Προμήθεια και εγκατάσταση μη μόνιμων συναρμολογούμενων διατάξεων για την αυτόνομη πρόσβαση εμποδιζόμενων ατόμων στη θάλασσα, σε δημόσιες παραλίες νήσου Κω, στις περιοχές : Κρητικά, Καρδάμαινα, Καμάρι Κεφάλου». (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Χατζηκαλύμνιος Μιχάλης).

  3. Λήψη απόφασης για την αντικατάσταση Μέλους της Ομάδας Έργου στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης με το ακρωνύμιο : “Step2Smart”. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Χατζηκαλύμνιος Μιχάλης).

  4. Έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. του έργου: «Έργα επέκτασης ΧΥΤΑ Νήσου Κω». (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γερασκλής Δαυίδ).

  5. Έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. – 1ης συμπληρωματικής σύμβασης και του 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ε. του έργου: «Αποκατάσταση ζημιών στο σχολικό συγκρότημα του 1ου Ιπποκρατείου Λυκείου Κω», (Α.Μ.: 63/2017). (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γερασκλής Δαυίδ).

  6. Έγκριση χορήγησης 1ης παράτασης της συμβατικής προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου: «Αποκατάσταση δημοσίων δικτύων & κοινόχρηστων υποδομών στη Νήσο Κω – Έργα γεφύρωσης στις περιοχές Φωκάλια και Αγ. Στυλιανός», (Α.Μ.: 1/2017). (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γερασκλής Δαυίδ).

  7. Έγκριση της 1ης συμπληρωματικής σύμβασης του έργου: «Αποκατάσταση τοιχίου οδού Β. Γεωργίου εντός ρυμοτομικού σχεδίου πόλεως», (Α.Μ.: 36/2017). (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γερασκλής Δαυίδ).

  8. Έγκριση 1ης παράτασης του έργου : «Αποπεράτωση βρεφονηπιακού σταθμού πόλεως Κω» (Α.Μ 62/2016). (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γερασκλής Δαυίδ).

  9. Έγκριση 1ης παράτασης του έργου: «Επέκταση δημοτικού φωτισμού από πλατεία Γ. Αποστόλων προς «Γλυκί», (Α.Μ.: 22/2017). (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γερασκλής Δαυίδ).

  10. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής – οριστικής παραλαβής του έργου: «Συντήρηση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Αντιμάχειας – 2ου Λυκείου Κω». (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γερασκλής Δαυίδ).

  11. Αναστροφή της εγκεκριμένης παραχωρηθείσας έκτασης επιφανείας 760,5 τ.μ. από την Κ.Μ. 63Ζ, 63Η και 63 γαιών Καρδάμαινας και πρόταση σύστασης δουλείας διόδου. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γερασκλής Δαυίδ).

  12. Έκφραση γνώμης για χρήσεις γης σε τμήμα του Τ.Δ. 118 Αγροκτήματος Αντιμάχειας Δήμου Κω (το οποίο προέρχεται από την Κ.Μ. 500 Γαιών Αντιμάχειας). (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γερασκλής Δαυίδ).

  13. Αποδοχή παραίτησης τακτικού μέλους του Δ/Σ της Κ.Ε.Κ.Π.Α.Π.Υ.Α.Σ. (Εισηγητής: Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κρητικός Αντώνιος).

  14. Λήψη απόφαση για το συμψηφισμό βεβαιωμένων οφειλών που αφορούν μισθώματα της ΚΟΙΝ.ΣΕΠ. ΟΡΦΕΑΣ, βάσει της υπ’ αριθμ. 72/2019 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κω. (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος κα Παπαχρήστου – Ψύρη Ευτέρπη).

  15. Λήψη απόφασης για την απαλλαγή υπολόγου υπαλλήλου της διαχείρισης του υπ’ αριθμ. Β 431/06-05-2019 & Απόδοση λογαριασμού. (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος κα Παπαχρήστου – Ψύρη Ευτέρπη).

  16. Λήψη απόφασης για την επανάληψη της προμήθειας «Ειδών αρτοποιείου για τις ανάγκες σίτισης των παιδιών του Σβουρένειου ΚΔΑΠ ΜΕΑ της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ», με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση του αρθρ. 32 ν. 4412/2016. (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος κα Παπαχρήστου – Ψύρη Ευτέρπη).

  17. Λήψη απόφασης (συμπληρωματική) περί καθορισμού των κωδικών του προϋπολογισμού οικον. έτους 2019, δεκτικών έκδοσης χρηματικών ενταλμάτων προπληρωμής. (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος κα Παπαχρήστου – Ψύρη Ευτέρπη).

  18. Αποδοχή του από 14-5-2019 πρακτικού της διαπαραταξιακής – διακομματικής σύσκεψης, περί καθορισμού τρόπου χρήσης των χώρων που διατέθηκαν κατά την προεκλογική περίοδο για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, στους συνδυασμούς των υποψηφίων, για την προβολή τους. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γερασκλής Δαυίδ).

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τάδε έφη προφήτης Ησαΐας. Όπως είπε ο Άγιος πριν ανέλθει εις ουρανούς εις περίπτωση επανεμφάνισης του κυρίου Κυρίτση εις την πολιτική ζωή της Κω θα αποστείλει τον αρχάγγελο με την ρομφαία. Και εδώ που τα λέμε θα έχει και δίκιο. Μια του κλέφτη την πάτησε. Δυο του κλέφτη γιατί άλλαξε την ξαναπάτησε. Ε τρεις του και η κακή του μοίρα. Διαβλέπω ότι ο κύριος Κυρίτσης ορέγεται και τρίτη φορά. Μέχρι τώρα κατέχει πανελλήνιο ρεκόρ μία να εκλέγεσαι και να χάνεις. Δύο να εκλέγεσαι και να ξαναχάνεις. Φανταστείτε τι θα γίνει την τρίτη φορά. Πράγματι αυτός ο λαός θα έχει παγκόσμιο ρεκόρ. Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω.

    • ΣΑΝ ΤΙΣ ΒΡΕΓΜΕΝΕΣ ΠΟΥΛΕΣ ΟΛΗ Η ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΟΠΑΡΕΑ.ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ Ο ΦΑΚΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΤΣΙΚΟΙ ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΓΕΑΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.ΟΤΙ ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΘΕΡΙΣΕΣ.ΠΕΙΡΑΞΑΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ …ΑΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ …..ΤΟΜΑΡΟ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΓΚΡΑΝ ΠΑΠΠΑΣ…..

    • ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΤΣΑ. ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΗΣΑΙΑ. ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΗ ΗΣΑΙΑ

  2. Στην πολιτική υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να τηρούνται ως κανόνες. Για παράδειγμα όλοι μας έχουμε την εντύπωση ότι ο κόσμος ξεχνά. Όμως η φράση που λέει μεγάλο ψάρι να φας. Μεγάλη κουβέντα μην πεις ισχύει απόλυτα. Η κυρία αντιδήμαρχος οικονομικών (έτσι λέει) που είναι σήμερα εισηγήτρια για τελευταία φορά τρεις φορές κατά την διάρκεια της θητείας της ανέφερε για τον κύριο Καίσερλη ότι λεηλάτησε τον Δήμο. Μάλιστα τον έστειλε και αρκετές φορές στα δικαστήρια για απάτη κατά του δημοσίου. Μεγάλες κουβέντες από άσημους ανθρώπους που υποτίμησαν την προσωπικότητα και την ιστορία ενός ανθρώπου. Η κυρία αντιδήμαρχος θα πάει στο σπίτι της γιατί εκεί την έστειλε ο λαός της Κω που δεν ξεχνά.

    • ΑΝΑΛΥΤΗ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΤΡΟΛ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΛΘΑΤΕ

      ΓΙΑΤΙ; ΑΝΑΛΥΣΕ ΤΟ! ΘΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ; ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΠΟΛΛΑΚΗΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΠΙΟ ΚΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ. ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΝΕ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ.

    • ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ …ΠΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ; ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΟΛΥ;

    • ΞΑΝΘΙΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?? ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΞΑΝΘΟ, ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ!!
      ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΟΣΜΕ ‘ΑΝΑΣΤΗΜΑ’ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΚΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΩΣ ΑΛΛΟΙ «ΑΡΕΝΕΣ»,»ΞΥΛΕΥΟΝΤΑΝ»ΜΕΧΡΙ (ΔΟΞΑ ΝΑ’ΧΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ) ΠΡΟΤΙΝΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΑΣΗΜΟΣ Ή ΔΙΑΣΗΜΟΣ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟ ‘ΒΑΡΙΑ’ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΜΩΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ…ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ! ΤΟΤΕ, ΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ?
      ΜΙΑ ‘ΦΙΓΟΥΡΑ’, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ‘ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ-ΜΠΕΡΝΤΕ’…

    • γιατι κρυβοταν από τον φακο;;;;Καταλαβες πως τημωρει ο κοσμος!!!!!!!!!!!!!!!!Αντε στο χωριο σου τωρα.Ηθελες να κουμαντάρεις ένα τουριστικο προορισμο χωρις να σκαμπάζεις τιποτα από τουρισμο.Ουτε εκει που εισουν πριν δεν αξιζες.Ολα μαθαινοντε.Ουδεν κρυπτον από τον ηλιο.Ο φασισμος στην κω δεν περνα.

      • Τελικα αν ολοι στη Κω σκευτοντεβ και εχουν τα μυαλα σου είναι νορμαλ το αποτέλεσμα των εκλογων.Ποτε εκανε ρεκόρ αφίξεων η Κως;Ξερεις;Με αυτους τους ασχετους που λες…….εσεις θελατε Συριζαιο και δικηγόρους να σας διορισουν.Πισω είναι τα κακα σας.Αυτοι δεν εχουν πρόβλημα θα πανε στις δουλειες τους και στις οικογενειες τους.Το νησι εχει το πρόβλημα και ο κοσμος .Τα προβατα που παλι πιστεψαν λογια και όχι εργα.

      • ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ….. ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΜΙΛΗΤΟ ΤΑ ΚΛΑΙΕΙ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?
        ΑΥΤΟ ΝΤΕ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΑΚΙ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ‘ΕΝΔΟΞΗ’ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗ! ΚΑΛΕ, ΕΤΣΙ ΣΚΥΦΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ…ΕΜΙΡΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ..’ΑΝΕΚΔΟΤΟ’ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ, ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΘΥΜΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! ΝΟΝΟΡΕΝΤΟΥΒΑΡ ΛΟΙΠΟΝ, ΧΕΖΟΥ ΤΑ ΦΛΕΡ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΘΕΟΥ,ΠΟΥ’ΝΑΙ ΣΤ’ΑΛΗΘΕΙΑ ‘ΜΑΓΚΑΣ’ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΣΟΓΛΑΝΟΚΟΥ@ΑΔΟΜΑΓΚΑΣ !

  3. ο κ. Κυρίτσης έχει περάσει πια στην πολιτική ιστορία του τόπου, δίχως επιστροφή. Ανήκει στο παρελθόν

  4. Έλα σπιτάκι σας….
    Απόγνωση να εγκριθούν έργα για να κοπανατε μετά ότι είναι δικα σας…

    Βρωμάει όλοι πόλη…
    Είναι ζούγκλα όλο το νησί…
    Αναρχία παντού…

    Είστε χειρότεροι και από την τελευταία 4ετκα του Καισερλη…

    Θυμηθήκατε τώρα να εγκρίνετε έργα…

  5. ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣΣ …… ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΔΕΙΝΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ;

  6. Μην μου λες αντίο χάχα τελευταία μέρα της καρέκλα George στο καλό καλό καλοκαίρι σε όλους σας δεν ξερεται πόσο λυπάμαι Χαχαχα βρε αλεεεεεε

  7. Για πες απερχομενε….γιατι πολλα ακουγοντε για τις «απαιτησεις » σου την δευτερη βδομαδα των εκλογων….τι περιεργα παιχνιδακια ανταλαγματων εκαμες? Τι εταξες? Τι πηρες? Ο οδυσεας θα φτασει μεχρι την ιθακη ????????? ????????? Για πες.. για πες…..εεεε????????????????

    • Τι ασχολησαι;Εδω εχουμε το γιγαντα Θεοδοση και τους δικηγόρους να διοικουν.Χαλαρωσε και ξεκουρασου.Ολοι πια θα ειμαστε αρχοντες.

  8. ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ. ΟΤΑΝ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ. ΕΧΟΥΝΕ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΘΕΙ Η ΠΙΤΣΑ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ.

  9. Ελλάδα η τριτοκοσμική που κάνει την Ευρωπαία!Ούτε βρωμερο νερο της βρυσης δεν μπορουμε να εχουμε καθημερινα…
    Άντε νοικοκυρουλα να καθαρίσεις τα δωμάτια…

  10. Είσαι ο δήμαρχος μας! Σαγαπαμε! Μην πέφτεις! Η αντιπολίτευση πολλές φορές κάνει μια δημοτική αρχή να λειτουργήσει σωστά . Βάστα φιλαράκο

    • Κοίτα..φίλε του!! Να μην πέσει, είναι μια κουβέντα γιατί έτσι και αλλιώς πιο χαμηλά στα μάτια μας δεν έχει να πέσει! Το έχει τερματίσει εδώ και καιρό. Δεν υπάρχει πιο κάτω, ούτε γι’ αυτόν, ούτε για τους ουραγούς του στο όνειρο να χωρίσουν μια Κώ στα δυό, αφέντες και αγάδες, πασάδες και ραγιάδες.
      Το πονηρό πουλί από την μύτη πιάνεται γιατί αν ήταν στ’αλήθεια έξυπνο θα ήταν όλη η Κως μαζί του.
      Αυτός ο ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΠΑΡΛΑΠΑΣ είχε εκτός των άλλων, την αυθάδεια να μας περνάει όλους ακόμα για πολύ ηλίθιους.
      Ε να τώρα….πανέξυπνε….άρων την πονηράδα σου και περιπάτει…όπου σε βγάλει η άκρη…μακρυά από μας και τι στον κόσμο!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ