Το μήνυμα της συνεργασίας από τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Χατζημάρκο, προς τους 34 Δημάρχους του Νοτίου Αιγαίου | ΣΤ αύριο στην Κω – Συνάντηση με Θ. Νικηταρά

5
463

Το μήνυμα της συνεργασίας από τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Χατζημάρκο, προς τους 34 Δημάρχους του Νοτίου Αιγαίου

«Συνεχίζουμε, στη μάχη για το Αιγαίο μας. Μαζί.»

Συγχαρητήρια επιστολή σε κάθε έναν από τους 34 Δημάρχους του Νοτίου Αιγαίου, νεοεκλεγέντες και επανεκλεγέντες στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση, απέστειλε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Στην επιστολή του ο Περιφερειάρχης, ιδιαίτερη αναφορά κάνει στη συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και Δήμων και τονίζει πως εκ προσωπικής πείρας πλέον γνωρίζει πως η συνεργασία των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης, μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα στην κοινωνία, με την υπόσχεση της συνέχισης της μάχης για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

Ειδικότερα, στην επιστολή του ο κ. Χατζημάρκος αναφέρει:

«Παρακαλώ δεχθείτε τα θερμά συγχαρητήρια μου για την εκλογή σας.

Η επόμενη θητεία μας χαρακτηρίζεται από μεγάλες προκλήσεις, ιδιαίτερες δυσκολίες και, φυσικά, υψηλές απαιτήσεις της κοινωνίας που δικαίως ζητά απαντήσεις στις αγωνίες της.

Σε αυτό το ιδιαίτερα δύσκολο περιβάλλον λειτουργήσαμε τα τελευταία χρόνια, έχοντας θέσει ως υψηλή προτεραιότητά μας, από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, την στήριξη όλων των νησιών μας. Τα προβλήματα και οι αντιξοότητες, δεν ακύρωσαν ούτε το σχέδιο μας, ούτε την ισχυρή βούληση μας να εργαστούμε για τα νησιά μας με καθαρότητα, επιμονή και αποφασιστικότητα. 

Γνωρίζοντας, και εκ προσωπικής πείρας πλέον, πως η συνεργασία των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης, μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα στην κοινωνία, μαζί με τις ευχές μου για Υγεία, Δύναμη και Κάθε Επιτυχία στο έργο σας, σας δηλώνω πως θα εργαστούμε στο πλευρό σας για την επίτευξη κάθε στόχου και την υλοποίηση κάθε έργου, δράσης ή πρωτοβουλίας που θα βελτιώσει την ζωή των νησιωτών μας.

Συνεχίζουμε, στη μάχη για το Αιγαίο μας.

Μαζί.»

Το Γραφείο Τύπου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Αύριο Τετάρτη και ώρα 12:00 το μεσημέρι, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος θα δώσει συνέντευξη Τύπου
στο Επαρχείο της Κω.
Θα ακολουθήσει στις 13:00 μμ, συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ. ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

  2. Τώρα πως γίνεται όλοι όσοι δεν συνεργάστηκαν ποτέ στην ζωή τους,να εμφανίζονται ενωτικοί

    και να υποστηρίζουν τις συνεργασίες είναι απορίας Αξιον!
    Να μας πει μονο γιατί δεν συνεργάστηκε με τον Κυρίτση?
    Μηπως γιατί σκοπεύε να γεμίσει την Κω hot spot κάτι που δεν έκανε ας πουμε στην Ρόδο!
    και ό λαός της Κω το εκτίμησε αυτό και έδωσε στην περιφέρεια που δεν έκανε τιποτα στο νησί παρα μόνο κάτι λάμπες, μεγαλύτερο ποσοστό απο ότι πηρε ο εκλεκτός περιφερειάρχης στην Ρόδο, γενέτειρά του και ευνοούμενη του!
    Α ρε σανό που σας ταίζουν και δεν ξυπνάτε!

  3. Μα πώς είναι δυνατόν οι σοφοί συμπατριώτες μας να δίνουν 65% σ έναν δεξιό , κύριο τίποτα , ανύπαρκτο άνευ λόγου και έργου που δεν έκανε τίποτα για το νησί μας και δίνει το 90% των χρημάτων της περιφέρειας στους κολλητούς χρηματοδότες του Ροδίτες . Ούτε στο μεταναστευτικό ούτε στον σεισμό ,ούτε στον επαρχιακό δρόμο ούτε στο λιμάνι ούτε στα σχολεία ούτε στις εκκλησίες έκανε κάτι , παντού απών . Τώρα γιατι τον ψηφίσανε χρήζει ψυχιατρικής ανάλυσης .

  4. Δημ.Καραματζιάνης - Καθ.Φυσικής / Πληροφορικής Υποψήφιος Δημοτικός Συμβουλος με την Δύναμη Αλλαγής

    Αν επιθυμείς επικοινώνησε μαζί μου στο 6944393918 και στειλε μου το τηλεφωνο σου.
    Μπορείς αν επιθυμείς να δεις ποιός ειμαι εδω: https://karamatzianis.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ