Νέες ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Γύρος του θριάμβου με αυτοκίνητα & ξέφρενο γλέντι στο εκλογικό κέντρο της Ισχυρής Κω για τη μεγάλη νίκη

21
10964

ΔΕΙΤΕ Νέες ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κατερίνα Χατζημανώλη Χαρίκλεια Χριστοφή

Γύρος του θριάμβου με αυτοκίνητα από το Ζηπάρι στην πόλη της Κω & μεγάλο γλέντι στο εκλογικό μκέντρο της Ισχυρής Κω για τη μεγάλη νίκη

https://youtu.be/KvG3b7Qu_t0

https://youtu.be/u_P69_f8HQc

Ισχυρή ΚΩΣ

Geplaatst door Μιχάλης Χατζηθέμελης op Zondag 2 juni 2019

 

 

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θεοδόση πολλά πολλά συγχαρητήρια, σαν Ασφενδιανοι νιώθουμε μεγάλη περηφάνια για σένα και μεγάλη χαρά με την επιτυχία σου.Ευχομαστε καλοριζικος και να έχεις καλή και δημιουργική πορεία σαν Δήμαρχος. Ο Θεός να σου χαρίζει υγεία και ευλογία ώστε να προσφέρεις όλα αυτά που επιθυμείς στο Νησί μας πάντα με τις αρχές και το ήθος που σε διακρίνει.

  2. Μια νίκη που μόνο στόχο είχε τον Κυριτση . Μόνο στόχο είχε να διώξει τον Κυριτση και ο στόχος επιτεύχθηκε. Μια απλή υπενθύμιση : χορέψτε τώρα που μπορείτε και το δικαιούστε, έχετε όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σας πως ο Κυριτσης μετά από την αντιπολίτευση πάντα εκλέγετε πανηγυρικά….

    • Ισως ομως και να ειναι αναποδα. Η κακη πολιτευση του κυριτση ωθει την κοινωνια παντα σε καποια αλλη παραταξη και φανηκε περιτρανα σε 3 μηνες. Ευτυχως ακομα δεν πιασατε το μηνυμα της κοινωνιας που εκδηλωθηκε στην καλπη και δεν θα το καταλαβετε και ποτε οπως φαινεται..τροφη για σκεψη..

  3. Και κοιτάξτε να ενώσετε το νησι. Περασε τις χειρότερες και τις πιο διχαστικές εκλογές. Βαλτε στο μυαλό σας οτι μονοι δεν είσαστε τιποτα. Είστε μειοψηφια απέναντι στο υπόλοιπο συμβούλιο που επειδή δεν θα σας εμπιστεύετε θα σας δινει συνεχώς ενα βροντερό ΟΧΙ. Εκτος και αν γρηγορα αρχίσετε τις εξαγορές συμβούλων της Ρουφα, τακτική που γνωρίζει καλά η παραταξη Νικηταρά!

    • Θυμάμαι μόνο δύο αρχηγούς παρατάξεων. Συμπαράταξη Ελπίδας και Δίεση λεγόντουσαν…. ο ένας καταστράφηκε πολιτικά αρκετά νέος!

  4. τώρα αλήθεια πιστεύετε ότι κερδίσατε; τι πανηγυρίζετε;το ότι δεν θα μπορείτε σε λίγο να διοικήσετε δεν το σκέφτεστε; ο πης ετοιμάζεται ήδη για την καρέκλα που του τάξατε……… θεοδοσάκηδες, πασσανικολάκηδες, αβριθάκηδες….

  5. Υγειονομικός Αμίαντος. Ω του Ιπποκράτους χώρα τι γαιδαρους βγάζεις τώρα.

    Ο Κυρίτσης τελείωσε. Αφού μας τελείωσε πρώτα. Τους καινούργιους τους λυπάμαι διότι εκτός από έλλειψη στελεχών είναι ένα ετερογενές συνονθύλευμα μειοψηφίας στο Δ.Σ.
    Προβλέπω μεγάλα γλέντια τον χειμώνα.

  6. ζήτω η αξιοπρέπεια! Μπράβο Θεοδόση είσαι αιχμηρός όσο και όταν πρέπει. Τα αλυχτήματα ανήκουν αλλού. Κατά την άποψή μου επέβαλες ήθος, όσο μπόρεσες, σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση για την οποία άλλοι πρέπει να ντρέπονται

  7. Δημοτικές εκλογές στην ΜΠΟΧΑ(λία) == Βλάχικος γάμος με νησιώτικα, χοιροσφάγια και καρακιτσαριό

  8. Γιαννη ο θεοδοσης είπε όχι στην πορεία με αυτοκίνητα δείχνοντας από την πρώτη στιγμή τη σωστή σταση. Απλά όταν ήρθε στο χωριό του στο ζηπαρι να χαιρετήσει επέστρεψε για τον κεντρικό χαιρετισμό στην πόλη όπου τον ακολούθησαν κάποια αυτοκινητα. Αυτά για την ιστορια

    • Πολυ σωστα. Με κατι θα επρεπε να κατεβουν. Το ΚΤΕΛ εκεινη την ωρα δεν ειχε δομολογιο…

  9. ποιος εισαι εσυ που μιλας για ολο το ζηπαρι?…Υπαρχουν ζηπαριωτες που ψηφιζουν με κριτηριο την γνωση και την ικανοτητα και οχι την καταγωγη η την συγγενεια….υπαρχουν ζηπαριωτες που ψηφιζουν με γνωμονα το καλο του νησιου ,.,.και οχι αυτους που τους χαιδευουν τα αυτι….οποτε μιλα μονο για τον εαυτο σου ….

  10. Πάμε στοίχημα ότι στα δύο χρόνια θα παραιτηθεί και μέσα σε αυτά τα χρόνια οι τράπεζες με την βοήθεια του ΔΣ Κω θα μας έχουν πάρει χωράφια και σπίτια σε χρόνο ρεκόρ.

  11. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΟΤΙ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΧΗ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΘΕΛΕ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΣΑς ΕΚΑΤΣΕ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ; ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥς ΔΥΟ ΣΑΣ!

  12. Πήραμε πίσω την Εθνική Κυριαρχία μας ;
    Βγήκε απόφαση να γυρίσουν πίσω στις χώρες τους οι λαθρομετανάστες ;
    Ξεχρεώσαμε ως χώρα ;
    Και άλλα ..

    Τότε γιατί να πανηγυρίσω σαν τρελός ;

  13. δεν πανηγύρισα την εκλογική ταφή του αξατανόμαστου, θα περιμένω ψύχραιμα 30 ημέρες να γιορτάσω τη δική του ανάληψη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ