ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ: Ο πολιτικός πολιτισμός του απερχόμενου δημάρχου κράτησε 3 ημέρες | Η προσπάθεια τρομοκράτησης της κοινωνίας σταματάει εδώ

7
1081

Ο πολιτικός πολιτισμός του απερχόμενου δημάρχου κράτησε 3 ημέρες. Τόσο χρειάστηκε για να περάσουμε από τα συγχαρητήρια του στον Θεοδόση Νικηταρά και την Ισχυρή Κω σε μια ακόμα σειρά από δελτία τύπου με χαρακτηρισμούς, ψεύδη, ύβρεις και τρομοκρατία.

Δυστυχώς δεν μας εκπλήσσει πλέον τίποτα. Όταν σε όλη σου την πολιτική διαδρομή έχεις μάθει να πορεύεσαι με απειλές, ειρωνεία, εκδικητικότητα και θεατρινισμούς, δεν γίνεται φυσικά να αλλάξεις μέσα σε μια εβδομάδα. Ακόμα και αν το μήνυμα που έχεις λάβει από τον Κωακό λαό είναι ακόμα νωπό.

Η «Ισχυρή Κως» από την πρώτη στιγμή υπερασπίστηκε τον ήπιο πολιτικό λόγο και το πνεύμα συνεργασίας. Όμως κάποια στιγμή πρέπει να τραβήξουμε μια κόκκινη γραμμή.

Η προσπάθεια τρομοκράτησης της κοινωνίας σταματάει εδώ. Κατανοούμε τον πανικό και την απογοήτευση του απερχόμενου δημάρχου από τα αποτελέσματα της Κυριακής, αλλά να ξέρει πως οι Κώες και οι Κώοι δεν φοβούνται πλέον. Το παραμύθι που έχει πλάσει, δεν έχει κακό λύκο εκτός από τον κακό του εαυτό.

Ο νέος δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς μαζί με το σύνολο της παράταξης μας αποτελούν εγγύηση για την ενότητα της κοινωνίας. Προχωράμε όλοι μαζί, όπως ξεκινήσαμε.

Καλούμε όλους τους πολίτες αυτή την Κυριακή στην κάλπη να δώσουν μια ηχηρή απάντηση σε όλους όσοι δημιουργούν κλίμα φόβου και διχασμού για δικό τους πολιτικό όφελος.

Επιλέγουμε Ισχυρή Κω και Θεοδόση Νικηταρά και αφήνουμε μια και καλή πίσω μας τις τακτικές και τις κραυγές του παρελθόντος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αστείο να το λέει κάποιος που δεν ξερει τι θα πει πολιτικός πολιτισμός. Κύριε Νικηταράποιον κοροιδευετε? Καλα μην απαντήσετε, ξέρουμε, ένας τους ίδιους.

  2. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΚ.ΑΛΛΑ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ,ΤΟ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ.ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΣΗΣ.

  3. Τελικά έίσαι μεγάλο νούμερο. Τη Δευτέρα η κατακραυγή και το πτύειν θα πάει σύννεφο. Μιλάει ο αρχικλόουν για πολιτικό πολιτισμό. Χα χα χα…

  4. Πόσο τυφλοί η εγκάθετοι πληρωμένοι μπορεί να είναι ορισμένοι απο τους ανώνυμους σχολιαστές η πόση άγνοια της πραγματικότητας έχουν ;Μά είναι δυνατόν Κώοι να μην ξέρουν τους χαρακτήρες των Κυρίτση και Νικηταρά νύχτα ο Κυρίτσης έχοντας όλο το πακέτο των κουσουριών που κουβαλάει χρόνια τώρα , μέρα ο Νικηταράς φέρνοντας την ανανέωση το καινούργιο την ελπίδα την διαφάνεια και κυρίως την Ομόνοια . Άντε να μας αδειάσει την γωνιά να δούμε άσπρη μέσα .

  5. Με τα hot spot που προβλέπεται να αυξηθούν στο νησί με τις ροές που παρατηρούνται. Για πες μας Θεοδόση;;;; Θα πατήσεις πόδι να τους στείλεις πακέτο ή θα αρχίσεις να μοιράζεις τις μπιζνες στους οικείους σου που έχουν και την τεχνογνωσια . ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ ΚΑΡΔΆΜΕΝΑ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ hot spot ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΓΚΡΙΘΕΙ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ