ΒΙΝΤΕΟ Κάλεσμα της Δύναμης Αλλαγής: Ραντεβού με την Κω του μέλλοντός μας. Την Παρασκευή θα είμαστε όλοι εκεί

19
1121

ΒΙΝΤΕΟ Κάλεσμα της Δύναμης Αλλαγής: Ραντεβού με την Κω του μέλλοντός μας. Την Παρασκευή θα είμαστε όλοι εκεί

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 125% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 3.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 125%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΒΙΚΩ,ΑΜΙΑΝΤΟΣ, LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

    • ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΠΑΛΑ ΚΥΡΙΤΣΗ.ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝΕ ΠΙΟ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΕ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ.

  2. ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ στην παλτεία Ελεύθερίας θα γίνει το σώσε. Δεν θα πέφτει κάτω ούτε καρφίτσα.

  3. Αύριο Πέμπτη στην πλατεία ελευθερίας αποκαθηλώνεται και θάβεται δια παντός ο απερχόμενος με την παραταξη του. Ο ΝΙΚΗΤΑΡΆ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΊΘΗ ΘΑ ΨΆΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΚΉΔΕΙΟ

  4. Όλοι στο ραντεβού με την ιστορία αύριο Πέμπτη για να αποκαθηλώσουμε τον νεκροθάφτη του νησιού μας.

  5. Όπως σας είχα αναφέρει τελικώς μου παραδόθηκε η έκθεση του Οικονομικού γραφείου για τα οικονομικά του Δήμου της Κω. Τα συμπεράσματα είναι συντριπτικά. Ο προϋπολογισμός του Δήμου είναι διάτρητος και πλασματικός. Ο κύριος Αβρίθης είχε απόλυτο δίκαιο. Ο Δήμος της Κω παραπαίει οικονομικά και για να επιβιώσει στηρίζεται κυρίως στις κρατικές επιχορηγήσεις. Για να αντιληφθείτε το γελοίο της υπόθεσης και να κατανοήσετε το μέγεθος των ψεμάτων τους διαβάστε τον προϋπολογισμό που ψήφισε η αντιδήμαρχος κυρία Ευτέρπη Την 1η Ιανουαρίου του 2018 το ταμειακό υπόλοιπο ήταν 11.924.285,18 Στις 31 Οκτωβρίου 2018 ήταν το ίδιο 11.924.285,18 ευρώ και στις 31 Δεκεμβρίου 2018 ήταν πάλι το ίδιο 11.924.285,18 ευρώ. Το ίδιο ταμείο ένα ολόκληρο χρόνο. Όπως είπε ο κύριος Αβρίθης ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΤΣΗ

  6. Χαχααχχα για να δούμε ποιος θα σηκώσει πιο ψηλά τον επιτάφιο.. Ιωάννα εσύ μετά το debate δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.. Απλά ξεκουρασου..

  7. Ο Κυρίτσης θα φέρει οπαδούς από το ΧΟΤΣΠΟΤ. Έχει ενοικιάσει πούλμαν και τους δίνει από ένα εικοσάρι

  8. ΤΕΛΙΚΑ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΕΧΕΙΣ ΑΓΓΊΞΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ .Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ .ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Σ.Α.Τ.Α. ΑΠΟ ΤΟΥΣ Κ.Α.Π.ΚΑΙ ΕΙΣΡΕΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ.ΑΥΤΑ ΌΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΑ ΩΡΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΆ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ.ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΒΡΙΘΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΊΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΡΕΖΙΛΗ.

  9. Το να βαζεις ξημερωματα να γραφουν ειναι φυσιολογικο αφου το ψηφοδελτιο σου ειναι γεματο μπαροβιους, μπαροσυλλεκτες και χορευτριες. Αν νομιζεις οτι ετσι προβαλλεσαι εισαι πολυ γελασμενος. Απλα βυθιζεσαι ολο και πιο πολυ. Θεοδοση ΣΥΡΙΖουλη κοψιμιουλη. Ο ΣΥΡΙΖΑ σε στηριζει.

  10. Αφού κόπτεστε για την ομιλία του δημάρχου ελάτε να δείτε ιδίοις όμμασι τι πρόκειται να γίνει…………ο…..Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Κ Υ Ρ Ι Τ Σ Η Σ είναι σκληρό καρύδι…..

  11. αυτο ειναι το επιπεδο των συριζεων που θελουν να παρουν τον δημο της Κω….να σας θυμισω ποιος εφερνε κρυφα κοσμο με λεωφορειο και τους αφην3 στο παρκιγκ για μην γινουν αντιληπτοι????Ο ενας υποκινητης σας ο δαφνοστεφανωμενος,,,,αληθεια το ιδιο θα καμετε…αλλα μαλλον εσεις θα φερετε τους ρο…αφου λενε καλο ανθρωπο τσιπρας…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ