Ανακήρυξη συνδυασμών στο Πρωτοδικείο Κω: Με μείον ένα ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ & ΟΡΑΜΑ ΔΡΑΣΗ

36
1818

ΑΝΑΚΗΡΥΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ – ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΓΙΑΚΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗ ΚΩ – ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ Ο Κ.ΚΑΣΙΟΥ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ +ΔΡΑΣΗ /video

Στις 11 σήμερα το  πρωί στην δικαστική αίθουσα έγινε η επίσημη ανακήρυξη των υποψήφιων συνδυασμών για τις εκλογές της 26 ης Μαΐου από τους εισηγητές και υπό την προεδρεία του πρόεδρου πρωτοδικών Αντώνη Κούρτογλου .

Εκτός της Πάτμου και της Κω στα υπόλοιπα νησιά οι συνδυασμοί ανακηρύχτηκαν κανονικά, ενώ σε ότι αφορά τους συνδυασμούς της ΚΩ όπως ανακοινώθηκε από την εισηγήτρια στις 7-5ου υπέβαλλε την παραίτηση της από τον συνδυασμό ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ και από το τοπικό της δημοτικής κοινότητας Αντιμαχειας στο οποίο είχε υποβληθεί ως υποψήφια στις 5 Μαΐου, η Διονυσία Γιακκαλή, μετά την απόφαση του πρωτοδικείου που την έκανε αποδεκτή όπως ανακοινώθηκε από εδρας ,δεν συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της παράταξης ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ.

Η δεύτερη περίπτωση κατά τον εισηγητή αφορά την παράταξη ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ και τον υποψήφιο στο τοπικό συμβούλιο Ασφενδιού Κασίου Κωνσταντίνο του οποίου η υποψηφιότητα κρίθηκε μη νόμιμη λόγο της ηλικίας  του η οποία είναι μικρότερη από αυτήν που προβλέπεται από την νομοθεσία για την διαδικασία του εκλέγεσθαι .

Ως εκ τούτου με μια λιγότερη υποψηφιότητα από τις 120 που κατατέθηκα αρχικά στο πρωτοδικείο στις 5 Μαΐου , ανακηρύσσεται το ψηφοδέλτιο της ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΩ και επίσης, με μια λιγότερη των 90 η παράταξη ΟΡΑΜΑ ΣΥΝ ΔΡΑΣΗ.

Πηγή: dhras.gr

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι τραμπουκισμοί και οι εκφοβισμοι των κυριτσικων έφτασαν στο τέλος τους. Μια έξω από το ψηφοδέλτιο εκατοντάδες στο δρόμο κατά του Κυριτση και των ……..ήδων. Στις 26 Μαΐου τελειώνουμε οριστικά. Νικηταράς δήμαρχος από την 1η Κυριακή

  2. Ωχ αρχισαν να την κανουν κιολας του Νικηταρά;Απορια αφου εχει μια λιγοτερη γυναικα δεν επρεπε να ακυρωθουν και 2 αντρες;

    • Όχι… Εφόσον έχει κατατεθεί στο πρωτοδικείο με 120, σε περίπτωση παραίτησης, δε υπάρχει θέμα..

  3. Αυτά παθενεις Νικηταρά όταν βαζεις υποψηφιους χωρις να τ ξερουν….οι αλλοι 2 στη χαρισαν ετσι;

  4. Εσύ που έχεις απορία όχι , γιατί έχει περισσότερες γυναίκες από το μέτρο. Είχαν γνώση οι φύλακες.

    • κατεβασαν καθε ξαδερφη και ανηψια που υπηρχε!
      στην αρχη οταν παρουσιαστηκατε σας εδινα ενα 30%.
      σημερα παρακολουθωντας τις κινησεις και το ψηφοδελτιο σας εαν παρετε ενα 22% θα ειναι θαύμα

  5. Καλά από μόνη σας βάλατε τη κοπέλα σύμβουλο ; Έτσι βάλατε και άλλους δυο αλλά μαλων σας την Χάρησαν Ε ! Φαντάσου τη αγώνα θα κάνουν όλοι αυτοί !!!!

    • και να ξερες τη εκβιασμοι επεσαν για να μπουνε στο ψηφοδελτιο Νικηταρά!!!Μεχρι και απειλες για απολυση από ιδιοτικες δουλειες!!!!Γιωργο Π. ξεχασες την κοινοποιηση που εβαλες στο fb? (Ντε και καλα να με κανουν δημοτικο συμβουλο?)Σε2 μερες τα εσβησες όλα και εβαλες προφιλ ισχυρηκω!!!Τη σου ταξανε? τη εκβιασμο σου εκαναν?

  6. ο Κυρίτσης δε μπορούσε να κλείσει ψηφοδέλτιο στο Ασφενδιού και η κυρία μόνο απο ένα ξενοδοχείο του έβαλε 7 εργαζόμενους για υποψήφιους> γελάνε μέχρι και οι ομπρέλες στη παραλία

    • Έβαλε κολλητό κολλητό έξω από δω. Έβαλε και τον χοντρό ανηψιο. Γελούν και οι πετρες. Κυριτσακια τελειωσατε.

      • Ο <> ζει και υπάρχει πολλά χρόνια στην Κω και με νοιάζει το νησί)))
        Υ.Γ.1 Ο <> ανηψιος κάνει δίαιτα) πράγμα που σημαίνει ότι προσπαθεί για το καλύτερο….
        Υ.Γ.2 όλοι στο ίδιο χωριό ζούμε, δημοτικές εκλογές είναι. Καλό θα ήταν να μην το κάνουμε πόλεμο γιατί και την επόμενη μέρα μαζί θα είμαστε…..
        Υ.Γ.3 τα ανώνυμα σχόλια στο διαδύκτιο είναι εύκολα. Τα επώνυμα??!

  7. σε ολη την ελλαδα ανακοινωθηκαν οι συνδιασμοι και οι υποψηφιοι κι εδω στην κω δεν ανακοινωθηκε τιποτα. τι συμβαινει? γιατι γινεται αυτο μονο στην κω?

  8. στo τοπικό….. εβαλε μια από το βελγιο που δεν μενει στην χωριο , εβαλε έναν από την Κορινθο που δεν είναι εκει και δεν μπορει να ψηφησει ουτε τον εαυτο του!!εβαλε τον ανηψιο …. μαζι με τον θειο του!!!Κατά τα αλλα πληρες ψηφοδελτιο!!!!Θα γελασει και το παρδαλο κατσικι!!!!

  9. ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΓΙΝΑΝ ΓΝΩΣΤΑ. ΕΒΑΛΕΣ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΤΩΝ 5 ΣΤΑΥΡΩΝ. ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ.

  10. Όλα τα ψηφοδέλτια έχουν προβλήματα. Μην γελιόμαστε.
    1. Ο Κυριτσης έβαλε στο τέλος 6-7 να συμπληρώσει. (1 κεφάλι, 3 ασφενδιου. Ζηπαρι, 2 κω).
    2. Η Ρούχα δεν συμπλήρωσε 2 τοπικά (30 ατομα).
    3. Ο Νικηταράς Κεφαλο, Καρδαμαινα και ασφενδιου με Μη, το «τερμάτισε», στα τοπικά! Έβαλε Βέλγος, Ρουμανα μόνη της, Έλληνες από άλλες περιοχές που δεν ψηφίζουν ούτε αυτοί!! Επιπλέον έβαλε στην Κεφαλο ανιψιό Δημοτικού συμβούλου, στην Κω 4 αηδίες – κουμπαρες δημοτικών συμβούλων και στο Πυλί το ίδιο. Αλήθεια ποιος σας φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερο θέμα από ολους;;;;;

  11. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΓΝΟΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΣΟΣΤΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΔΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΣΥΡΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ . ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ. ΒΛΕΠΕ Ε,,,,, , Χ,,,,,,…..

  12. Ρε ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΑΠΕΙΛΈΣ;; Ή ΚΟΠΕΛΑ ΧΘΕΣ ΜΙΛΑΓΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΘΕΤΙΚΑ!!! ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΊ;;; ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΣΑΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΤΙ ΨΕΥΔΩΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΡΗΝ ΑΠΕΛΥΑΝ ΤΩΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ;;

    • Ρε ακέφαλε αν την έβαλαν χωρίς να θέλει δεν θα έκανε παραίτηση ,μήνυση για πλαστογραφία θα έκανε.

  13. Να θέλεις να γίνεις δήμαρχος και να σου φτιάχνουν το ψηφοδέλτιο ο ΜΑΝΩΛΗΣ, ο ΤΕΛΗΣ ΚΑΙ Ό ΣΩΤΗΡΗΣ.
    ΓΙΑ ΓΕΛΘΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΆΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΣΤΕΊΟ; ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3….
    ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΟΠΩΣ ΠΆΝΤΑ!!!

  14. Γιατί είναι η μόνη ηθική, καθαρή και λεβεντισσα!
    Όμως αν δεν περάσει στον δεύτερο γύρο ( που δεν το νομιζω), τότε θα ψηφίσω Κυριτση. Όχι γιατί είναι αυτό που θέλω, αλλά σίγουρα είναι λιγότερο λαμόγιο από τον Νικηταρά και την ξεπουλημένη παρέα του!!
    Θα δείτε τι θα πάθει 2 γύρο. ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΘΕΡΙΖΕΙΣ «ΚΥΡΙΕ» ΝΙΚΗΤΑΡΑ.
    ΠΥΛΙ

    • ΕΣΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΡΟΥΦΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΟΜΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΪΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΩΝ. ΕΣΥ ΒΡΕΣ ΛΑΓΟΥΜΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ Η ΡΟΥΦΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΙΟ.

  15. Ό,τι και να λέτε όλοι εσείς οι πικρόχολοι ο Νικηταράς είτε σας αρέσει είτε όχι, είναι ο επόμενος δήμαρχος της Κω. Τι δεν καταλαβαίνετε ;

  16. Μην καρφώνεσαι. Καισαρλικος είσαι και δεν ξέρεις τι θα κάνεις. Είσαι από αυτούς που πουλήσατε την Ιωάννα. Όμως ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται.
    Θα τιμωρηθειτε όπως σας αξίζει. Ποτέ ψήφο στον πουλημένο κοψιμιο. Χίλιες φορές ο αγενής Κυριτσης.
    Μακριά από πουλημένους που είναι υποχείρια των δικηγόρων!!

  17. ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!
    ΜΣΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΨΙΜΙΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΡΟΥΦΑ!!!
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ!!!!

  18. Πουληταρια του άθλιου τριοφλωρου θα ακούτε ΡΟΥΦΑ ΙΩΑΝΝΑ και θα τρέχετε!!!
    Όταν σπέρνεις ανέμους, θερίζεις καταιγίδες κοψιμιέ!!!!!!!!! Να το θυμάστε αυτό!!!!
    Άσε που θα βγεις τρίτος. Αν όμως με τις απατεωνιές σου μας περάσεις, την δεύτερη Κυριακή θα σε εξαφανίσουμε!!!

  19. Ο Μυαλωμένος
    Κύριοι, γιατί ξεχνάτε τόσο γρήγορα!!
    Ο 30χρονος δήμαρχος της Κω Κώστας Καϊσερλης έφυγε σαν τον κλέφτη από τη δημαρχία το 2014.
    Δεν σεβάστηκε την υστεροφημία του και άφησε στο πόδι του τον Νικηταρά, ο οποίος σαν «λίγος» που ήταν έφυγε και άφησε «την καυτή πατάτα» στη Ιωάννα Ρούφα και αγωνίστηκε και στήριξε το ‘»Όραμα» Του κου;;; Καίσερλη. Και έρχονται οι κύριοι ανεγκέφαλοι και μαζί και ο ιθύνων νους Κ. Καϊσερλης να θέσει «εκποδών» την Ρούφα και να προτείνει στον Κωακό λαό τον «Φυγάς, τον δειλό!! Με πιό δικαίωμα θα ορίσειι ο κύριος ποιος θα κυβερνήσειι το Δήμο μας, ο «συνταξιούχος;;» !!
    Κρίμα. Συγχαρητήρια στην Ιωάννα και μακάρι να την ακολουθήσειι όλος ο λαός του νησιού. Με εκτίμηση ένας μυαλωμένος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ