«Θετική η πρόταση της κ. Μακρή για debate των υπ. Δημάρχων στο δημοτικό συμβούλιο. Να δούμε τι θα σκεφτεί πάλι ο κ. Νικηταράς για να το βάλει στα πόδια»

10
505

ΘΕΜΑ : “Θετική η πρόταση της κ. Μακρή για debate των υπ. Δημάρχων στο δημοτικό συμβούλιο. Να δούμε τι θα σκεφτεί πάλι ο κ. Νικηταράς για να το βάλει στα πόδια.”

Από τη δημοτική παράταξη Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Είναι γνωστό σε όλους ποιοι θέλουν το διάλογο και ποιοι κρύβονται λόγω ανεπάρκειας και αδυναμίας. Έχει κριθεί προ πολλού.

Ένας είναι ο κρυπτόμενος…κρυβόταν άλλωστε 4 ολόκληρα χρόνια και συνεχίζει να κρύβεται.

Η κ. Κική Μακρή κατέθεσε σήμερα μια ενδιαφέρουσα πρόταση: να γίνει δημόσιος διάλογος των υποψηφίων δημάρχων στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου με τη συμμετοχή δημοσιογράφων των τοπικών ΜΜΕ, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΔΗΡΑΣ και το διαδίκτυο.

Η Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 αντιμετωπίζει θετικά και αυτή την πρόταση.

Είναι σαφές όσο και ξεκάθαρο ότι εμείς δεν φοβόμαστε το διάλογο, αντίθετα τον επιζητούμε. Γιατί έχουμε έργο αλλά και πρόγραμμα για την Κω του 2023 ενώ κάποιοι άλλοι έχουν μόνο παρελθόν.

Η πρόταση είναι στο τραπέζι. Τώρα ο κ. Νικηταράς θα πρέπει να βρει μια δικαιολογία για να το σκάσει…περιμένουμε να δούμε τι θα σκεφτούν πάλι.”

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απίστευτο και όμως αληθινό γιατί αυτά συμβαίνουν μόνο στο ΚΚΕ. Η κυρία Μακρή ανερυθρίαστα μας λέει ότι φταίνε οι εργαζόμενοι του ΔΗΡΑΣ γιατί εδώ και χρόνια ήταν αναξιόπιστο το μέσο. Μας λέει επίσης να μονιμοποιηθούν λες και τους πείραζαν οι προηγούμενοι ή τους απέλυαν οι προηγούμενοι πλην τον κυρίου Κυρίτση που το επεδίωξε δολίως. Και το σπουδαιότερο συγκαλύπτει τον κύριο Κυρίτση ρίχνοντας την ευθύνη στην Κυβέρνηση που δεν τους τακτοποιεί με νόμο. Πάλι καλά που δεν μας είπαν ότι φταίνε οι αμερικάνοι και το ΝΑΤΟ. Και κάτι ακόμα. Η κυρία Μακρή αγνοεί τον βασικό κανόνα του πολιτικού παιχνιδιού. Ότι για να πάρεις κάτι το απαιτείς προεκλογικά ή γίνεσαι δυνατός για να το εφαρμόσεις μετεκλογικά. ΚΥΡΙΑ ΜΑΚΡΗ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.

  2. Ο κύριος Κυρίτσης έχει την εντύπωση ότι βρίσκεται στο μέσον της πενταετούς θητείας του έχοντας απέναντι του μόνο την κυρία Ρούφα. Ακόμα δεν κατάλαβε ότι είναι η ώρα της μάχης. Οι επικοινωνιολόγοι του επέβαλαν τον διάλογο ως ίστατο μέσο διαφυγής από την ωμή πραγματικότητα γι’ αυτό επιμένει και επικαλείται τις κυρίες Ρουφα και Μακρή. Όμως τώρα, την ώρα της μάχης θα πρέπει να απαντήσει δημόσια γιατί εξευτέλισε τους υπαλλήλους του ΔΗΡΑΣ. Τι του έφταιγαν οι οικογενειάρχες άνθρωποι. Γιατί χρησιμοποίησε δόλια μέσα όπως είπε το δικαστήριο που τον καταδίκασε. Αν δεν τα πει τώρα δημόσια πότε θα τα πει. Δύο εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι και δεν δουλεύουν και στους άλλους λήγουν διά παντός οι αποσπάσεις τους που με νόμο τακτοποίησε πρόχειρα η Κυβέρνηση..Εάν δεν δοθεί τώρα η μάχη κύριε Κυρίτση πότε θα δοθεί; Μετά τον διάλογο για να συνεχίσεις να λες ότι είναι άχρηστοι; ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΟΛΙΟ. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΙΡΩΝΑ. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΛΑΖΟΝΑ.

  3. Καταδικάζεται ένας για δολιότητα και τον έχουν φάτσα κάρτα υποψήφιο για να μας σώσει. Τον έχουν κορώνα στο κεφάλι τους. Κύριοι ο δόλιος είναι ικανός να προδώσει. Είναι ικανός να κλέψει. Είνει ικανός να συκοφαντήσει. Είναι ικανός να καταστρέψει.

  4. Καταδικάστηκε η κυρία για δολιότητα και έχει την εντύπωση ότι ο κόσμος πιστεύει ότι αυτή είναι η δόλια. Λες και δεν ξέρουμε ποιός είναι ο αρχιδόλιος.

  5. ΚΙΚΗ ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΕΙΣΑΙ. ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΡΑΣ; ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ. ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ. ΤΙ ΚΚΕ ΕΙΣΑΙ. ΞΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;

  6. Debate με τις αυτόματες κάμερες στην χρυσοπληρωμενη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
    Κυριτση έχασες από την πρώτη Κυριακή

  7. Μακριά από την κοινωνία, κουρασμένοι, φοβισμένοι για την επερχόμενη ήττα, χωρίς όραμα και χωρίς προοπτική. Δεν είναι τυχαίο ότι ο κόσμος απέχει επιδεικτικά από τις συγκεντρώσεις τους.
    Το μόνο τους κίνητρο που τους κρατά ακόμα ενωμένους είναι οι έμμισθες θέσεις και το χρήμα των απευθείας αναθέσεων που μοιράζονταν πέντε χρόνια μεταξύ τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ