ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ για debate: Όχι με παράλληλους μονόλογους… Να γίνει σε απευθείας μετάδοση στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου

5
273

Με αφορμή το τηλεοπτικό debate μεταξύ υποψηφίων δημάρχων για το δήμο της Κω

Με αφορμή την συζήτηση για την πραγματοποίηση debate ρέθηκε πάλι η ευκαιρία να στηθεί παράσταση για τους εργαζόμενους του ΔΗΡΑΣ, την λειτουργία και ύπαρξη του μέσου κα.

Η ευθύνη για την σημερινή απαράδεκτη κατάσταση των εργαζομένων σε αυτή την δημοτική επιχείρηση βαραίνει και τις τρεις παρατάξεις που απο θέσεις ευθύνης ,μεταχειριζόταν το μέσο και τους εργαζόμενους του όπως “βόλευε” η επικαιρότητα και όπως κάθε φορά διευκολύνονταν από την κυβερνητική πολιτική.

Αφού τώρα όμως θυμήθηκαν τα εργατικά δικαιώματα και δεν κοστίζουν και τίποτα τα μεγάλα λόγια,να ζητήσουν από κυβέρνηση και αντιπολίτευση με τους οποίους έχουν άριστες σχέσεις και τους στηρίζουν μέσα και έξω από τα ψηφοδέλτιά τους ,με ανάλογη νομοθετική ρύθμιση που δεν θα σκοντάφτει σε ελεγκτές,επιτρόπους κοκ. να εξοφληθούν όλες οι οφειλές μισθολογικές και ασφαλιστικές προς τους εργαζόμενους.

Και για να μην ξανασυμβούν όλα αυτά να υιοθετήσουν και το υπερώριμο αίτημα της μονιμοποίησης όλων των συμβασιούχων και εν προκειμένω μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων στο συγκεκριμένο ΝΠΙΔ ,χωρίς όρους και προϋποθέσεις.χωρίς παραπέρα ανατροπές στα εργασιακά, μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα .

Ιδού η Ρόδος λοιπόν….

Οσον αφορά στην συμμετοχή μας σε τηλεοπτικό διάλογο επαναλαμβάνουμε την πρότασή μας για την πραγματοποίησή του με διαφορετικό τρόπο ( όχι με παράλληλους μονόλογους) και σε διαφορετικό χώρο δηλαδή αυτό της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου και μετάδοσή του όπως γίνεται μέχρι σήμερα η μετάδοση των συνεδριάσεων του.

10/5/2019

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απίστευτο και όμως αληθινό γιατί αυτά συμβαίνουν μόνο στο ΚΚΕ. Η κυρία Μακρή ανερυθρίαστα μας λέει ότι φταίνε οι εργαζόμενοι του ΔΗΡΑΣ γιατί εδώ και χρόνια ήταν αναξιόπιστο το μέσο. Μας λέει επίσης να μονιμοποιηθούν λες και τους πείραζαν οι προηγούμενοι ή τους απέλυαν οι προηγούμενοι πλην τον κυρίου Κυρίτση που το επεδίωξε δολίως. Και το σπουδαιότερο συγκαλύπτει τον κύριο Κυρίτση ρίχνοντας την ευθύνη στην Κυβέρνηση που δεν τους τακτοποιεί με νόμο. Πάλι καλά που δεν μας είπαν ότι φταίνε οι αμερικάνοι και το ΝΑΤΟ. Και κάτι ακόμα. Η κυρία Μακρή αγνοεί τον βασικό κανόνα του πολιτικού παιχνιδιού. Ότι για να πάρεις κάτι το απαιτείς προεκλογικά ή γίνεσαι δυνατός για να το εφαρμόσεις μετεκλογικά. ΚΥΡΙΑ ΜΑΚΡΗ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.

    • ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ οπως γραφεσαι ειναι απολιτικος .
      Εσυ φιλαρακι κανεις μπαμ απο χλμ ΣΥΡΙζΑ.
      Αλλαξε αυτο που πινεις σε χαλαει.
      Θα σου κοψουν και το μηνιατικο ,οχι τιποτα αλλο.

    • Μια παρασταση ΑΘΛΙΩΝ ΨΕΥΤΑΡΑΔΩΝ για καποιους ΧΑΖΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΥΣ που μεσω ΚΡΙΤΣΙΝΙΩΝ & ΠΑΤΑΤΑΚΙΩΝ!!! καταπινουν και αυτα που τους ΑΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ. Και για τους ΜΑΙΝΤΑΝΟΥΣ που θα υποσχονται λαγους με πετραχιλια, μετα τις εκλογες ΜΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ…

  2. ΠΟΥ είναι η υποστήριξη στην εργατιά.που το δίκιο του εργάτη.ο ΔΗΡΑΣ καταστράφηκε από έναν κακό εργοδότη.τιμωρειστε τον όλοι.φθανει πια.ηρθε Η ΏΡΑ κάποιοι να πάνε σπίτι τους

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ